1506
-
#185 -
#184 küldetés hiányában igy szorakozok:) -
-
#182 Sziasztok
0.25 letölt. readme elolvas (pl. .msi dupla klikk), jól konfigurál, enjoy!
Én meg örül hogy rábukkan erre a kis gyöngyszemre, aminek több köze van a teherautózáshoz, mint az eddig megjelent progik együttvéve és hatalmas hangulata van.
(Egy rokkantnyugdíjas soför...) -
#181 Nagyjából:
Némi futási probléma van a 0.25-ös verzióval. A hibát egy az Ogre 1.2RC1-ben levő bug okozza. Ez a GeForce3 és GeForce4 tulajdonosokat érinti. Remélem némi szerencsével a Ogre 1.2RC2 orvosolja a problémát. Fogok készíteni hamarosan egy új RoR 0.25a pakkot amely a Ogre 1.2RC2 fogja használni a Ogre 1.2RC1 helyett. -
#180 Apparently, some have problem running the new version 0.25. It seems most have this problem because of a bug in Ogre 1.2RC1. This concerns expecially GeForce3 and GeForce4 owners. Hopefully, with some luck, Ogre 1.2RC2 will fix this problem. I will prepare soon a new RoR 0.25a package that will use Ogre 1.2RC2 instead of Ogre 1.2RC1.
-
#179 Lehet, hogy a wint kell újratennem, mert igencsak szarakszik... -
#178 szedd le ujra sztem,nekem tökéletesen müködik minden,elég funos a játék:)a tereprendezövel csak táblákat lehet pakolászni? -
#177 Ez van :( -
exodu020 #176 ez is érdekes -
#175 Nem vezérlővel szedtem le. -
#174 én maradok a 0.24nél -
exodu020 #173 érdekes -
#172 van ott egy ilyen: vccrt
Én erre rákatt, és utánna nekem működött, odáig, hogy kiválasztom a járművet, mert akárhogy állítgatom, amikor entert nyomok valamelyik járművön, nem történik semmi... Innen se kép se hang:
-
CseNo #171 Nekem is... -
exodu020 #170 simán szedd le ne letöltés vezérlővel , ebbe már van visszapillanto tükör meg forudlatszám mérő meg egy kis textura is házak meg rendes ut !! -
#169 Nekem azt írja program futási hiba! -
#168 tölthető a 0.25 -
#167 az monnyuk meglehet -
#166 Nem lehet állítani a 0.24-ben.:(A 0.23 se ment.Lehet hogy nem elég a videókártyám?? -
#165 Nagyon nagy game. Grat a fejlesztőnek csak így tovább!
Van még rajt mit csinálni, lehet ha vége a vizsgáimnak én is besegítek ha kell. -
#164 a rendering system átváltását próbáltad? -
#163 Srácok tudtok segíteni??Lent van a 0.24,minden beállítás default,és miután kiválasztom a járművet a játék ROR.exe hibával kilép.Please help!!
-
#162 aaahhh, addig szedtem mig jo lett, 60 FPSel fut -
#161 nekem meg mindkettő hibás.zip, amit leszed az oldalról :( -
#160 rákattantam... még a ccorol is leálltam... fun! kis ráncfelvarrás kéne rá, missziók, és simán mehetne pénzért!
-
iszonyat tetszik a game! :) -
#158 mit jelent nálad a megfektetés?:) nekem sztem nincs nagy tré vele. ha fölkapcsolom a pilácsot, akkor érzékelhető némi fps csökkenés, de egyébként 25-35 között szokott rohangálni 2,2es athon meg fx5200 mellett:) -
#157 király videó, d emilyne géppel csinálták vazz, ha nekem otthon egy 3G-s HT-t megfektett, vagy csak rosszul állítottam be valamit?... -
#156 LOL,nem rossz:P -
#155 Hm, hm.. -
#154 Okééé! kössz szépen az ötletet!! -
#153 hát ez a lényeges újítást az igaz, csak gondoltam hátha ;)
mert hogy egy 3Ghz-es HT-s PIV-et megfektet azért az durva ;)
persze a gém is durva jó csak mondom ;)
bár érdekes, hogy egy cEL-el is ugyan úgy szaggat szóval nem egészen értem a dolgot... -
LeePí17 #152 sztem directX 9.c
vagy VGA driver frissités...
ezeket próbizd ki hátha segít -
#151 Nem nyomtam ESC-et! kipróbáltam a másik verziót, de az is kilép
nem kell hozzá vmit DirektX?
-
#150 én csak annyi különbséget tapasztaltam, hogy van belső nézet. -
#149 ebben már el lehet érni több frémet? vagy arra még várni kell? -
#148 van itt még pályaszerkesztő is, notepad rulez -
#147 Mert megnyomtad az ESC-et ?? -
#146 Mér van az, amikor kiválasztottam az autót amivel menni akarok, utána kilép a játékból?