1506
  • ngcsnet
    hajrá
  • gumikacsa
    Végre,ez már nagyon hiányzott belőle:

Optional manual transmission. Press Q to toggle auto/manual mode, and A and Z to shift in manual. For the moment, the clutch is automatic, but there will be more...
  • bajusza
    Letölthető a 0.26-os verzió.

RoR 0.26
  • exodu020

alakulgat
  • XRV
    RoR
    RoRlanc

Csak úgy.
  • XRV
    Hja valóban ahhoz akartam hasonlítani a fizikát de így is messze jó
  • exodu020
    Szerintem kéne, nagy map amibe van sok szar ut, azokat ki lehet kerülgetni, meg több fajta kamcsi, meg egy automata válto helyett egy rendes 12 már elég lenne, ha nem is 16!!De észrevettétek amugy hogy lehet a fülkébe a fejeteket fel le mozgatni és ugy nézni???
    üdv
    exodus
  • ngcsnet
    lehet hogy ő nem kamionszim. játékokra értette, ahogy ismerem, offroad játékokkal játszik
  • ngcsnet
    fizikailag az összes kamionszimulátort ütötte amit én ismerek...18 wos-ban nekimész a másik kocsinak semmi nem történik, nincs rugózás, nincs borulás, bár mondjuk az újjabb részekben (pttm, convoy) már kicsit jobb volt a fizika.

ez a játék inkább offroados szerintem egyáltalán nem kell ebbe már kamionos küldetés...
  • gumikacsa
    Fizika. Mért olyan furcsa ez a szó??? Az összes kamionos játék közül ennek messze a legjobb a fizikája.
  • XRV
    Fizika? Najó ne legyünk telhetetlenek. De amit a kamionokkal lehet művelni az csodás.
    Nagyon le tud kötni, olyan apróság megoldása, hogy hogy mentsem ki a vízből a ippeg beleesett, de lefulladt kamiont. Meg jókora konvojt csinálok úgy hogy összekötöm a kamionokat és az első húzza őket. :))
  • exodu020
    szerintem jo uton indult el, játék feljelsztés terén, ez hang és fizikailag ütött eddig mindent!!Valaki folytathatná ha ő befejezi, de bár addigra tán csak kijön a rignroll!!
  • gumikacsa
    Mivel a fejlesztő azt nyilatkozta, hogy ezt teljes mértékben a saját szórakoztatására csinálja, nincs vele célja. Kicsit félő, ha megunja, abbahadja a fejlesztést.
  • LeePí17
    vagy legalábbis a javításokon...
  • ngcsnet
    szerintem a készítő teljes gőzzel az új verzión dolgozik
  • IvecoPeter
    Én egy olyan verzióra gondolok ahol már lesznek fuvarok és kicsit nagyonn lesz a választható kamionok paletája.
  • ngcsnet
    vagyis kiadhatnak egy final verziót..
  • ngcsnet
    valószínüleg sosem, hisz ezt bármeddig lehet tuningolni...
  • bertino
    holnap ?
  • IvecoPeter
    Mikor lesz kész kb. a teljes game?
  • exodu020
    jo is az
  • poopa
    Hehe, minden nap lazítok kicsit ezzel a game-mel \------------/\------/
  • CseNo
    Már működik, Gf 2-m van.
  • Faterx
    0.25a: Gf 3-4 bugfix
  • LeePí17
    jah..kacsa..banert nem raktok be?...sztem jó lenne a múltkori mikor felvolt emelve
    A Dakaros...#128 V1 (nekem legalábbis az teccik :P)
  • LeePí17
    thx az infot..az jobb vmivel? tudnál róla vmi infot adni?
  • gumikacsa
    már tölthető a 0.25a, ami nálam működik.
  • CseNo
    Aha, már megvan. De ua. gond mint Gumikacsának
  • LeePí17
    ha 1 kicsit ért a géphez akkor igen..de ha nem akkor leirja h bocs nem..és akkor jobban elmagyarázom....vagy levélben elküldöm..
  • bertino
    biztos megértette
  • LeePí17
    windows installer-> google...ott találsz progit (1,5M) letölt telepít rendszer újraindít...game indít
  • CseNo
    Köszi, ezt eddig is tudtam. De el se indul nekem XP sp1-en az msi fájl...
  • ngcsnet
    vezetés, tárgyak emelgetése platóra
  • Attila56
    áááá nagyon szépen köszönöm.MSN-re felveszel??
  • Attila56
    és mi lenne a lényege?
  • malter
    pageup/down a válto
  • Attila56
    mert nekem tetszik meg minden.....csak nemtom mi a lényege.Egyébként tolatni hogy lehet benne?
  • malter
    készülöfélben van,szal még semmi:)
  • Attila56
    ennek a játéknak mi a lényege???
  • gumikacsa
    aha, akkor engem érint, mert gf4...