1506
-
#265 kösz, meglesem. -
LeePí17 #264 meglesem -
#263 új kamionok, még nincs túl sok, de hamarosan sztem lesz sok új kamez -
#262 ezer köszönet -
#261 hát ilyen felemelkedően magas párbeszédhez nem lehetett mit hozzászólni... :) -
#260 disznó :) -
george4 #259 Nem inditottam el az vccrt.msi! -
#258 bböööfff -
LeePí17 #257 nahmond hátha másnak is az a baja..
-
george4 #256 Megvan a prob.. -
george4 #255 38 MB a kicsomagolt konyvtar! -
LeePí17 #254 akkor töltsd le újra..
vagy netom...
minjá utánna lesek -
george4 #253 Nem FlashGet-el toltottem le! -
LeePí17 #252 töltsd le újra és ne flashgettel..
-
george4 #251 Kozben megtalaltam es Letoltottem,kicsomagoltam RoR.exe indit es kiirja, hogy programfuttatasi hiba! -
#250 interNETről -
LeePí17 #249 olvass visszább..ki van linkelve
#223 -
george4 #248 Udv!
Honan lehet ezt a gamet letolteni es mekkora a merete? Thx -
XRV #247 opsza immár tényleg felesleges :-) köszi, nem tudtam hogy bármit lehet -
#246 Azt állítsd a beálításokban "none"-ra, ami a képen kékkel ki van emelve:
-
Kacsa_ #245 Szerkesztgettem én is kamiont nekem olyankor szokott kifagyni mikor a pontok fajtájával játszok. Pl melyik pont milyen tulajdonságú legyen. Először mindig csak 1 dolgot változtatok a szerkesztendő kamionon és megnézem jó e. Ha jó akkor megyek tovább. Még ki kell tapasztalni.
Egyébként ha túl sok extra kammiont rakok be akkor is kifagy nálam a jaték. Aprólékos tökölős, de csak rájvünk hoyg kell. -
#244 nekem meg ez:D -
#243 nekem is ez van -.- -
exodu020 #242 -
#241 elindítom a gémt, map választás után, és bézs színű kép jön be (olyan színű mint az ég textúrája) és hiába várok, nem indul a játék, csak a barnás képet látom..nem tudja valaki mi a gond?
előre is thx;) -
exodu020 #240 nekem amikor beszeretném tenni amit csináltam kamiont akkor vmilyen hiba üzenet van???:(:(
üdv
exo -
Kacsa_ #239 Mások jól haladnak:
-
Kacsa_ #238 Ezt látod nem tudom, viszont felesleges is mert bemész a truck shopba és kijössz egy másikkal. -
XRV #237 igaz akkor sztem nem lesz meg az a "város" -
XRV #236 Ehhez a 26 is jó az all trucks on north helens mod? -
Kacsa_ #235 Fúú ez az editor nagyon bonyolult nekem. Már jóideje ezt nyalom de nem megy. Jó lenne valami tutorial hozzá mert ötleteim vannak mitlehetne csinálni hoygan csak a megvalósítás nem megy :( -
#234 kiprobáltam egész jok 3féle verzio van,ha valaki rájön az editor használatára jelezze:) -
#233 nekem nem fagy le,viszont nem menti el -
Kacsa_ #232 Elkezdődtek az kamion építések... béta
10X10
-
bajusza #231 Nekem főleg a Dakaros kamionon tetszenek benne, azért a többi sem rossz. -
Kacsa_ #230 Jó ez a truck editor látok benne fantáziát. Egy bajom van vele hogy hiába mentem el ha rámegyek az edited truckra lefagy a játék... Nektek megy normálisan?
Még csak kipufogókat szerkesztgetek. Gondolom ha az autó formályát is megváltoztatom kell hozzá új skin is. -
#229 most figyeltem már van körveseny (elvileg) mentem rajta és egyszercsak vége lett,vagy eltévedtem:) -
LeePí17 #228 hátéiksz -
#227 menj be az irodába -
LeePí17 #226 nálam csak 1 kamionnal lehet menni..