1506
  • gumikacsa
    ez nem lesz
  • allyouneedisme
    el kéne kezdeni optimalizálni.......
  • atiwrc
    Vazze ezzel a daruval hogy lehet kiálni a garázsbol?

Nekem beakad aztán ha kijön nagyjábol akkor akkor akad meg amikor már látszatra nem akad sehol.
  • levi1989
    A teherautó pótkocsián nincs fék, azt hogy lehet rárakni a truck editor-ban.
  • Raho
    Köszi.
  • ngcsnet
    daru az van

letöltés (készítő: questnl)
  • Raho
    Hát ja, én örülnék egy targoncának:)ki próbálnám.
  • LeePí17
    aham..sőőt...még a "autó mentővel is húztam...igaz 3 fpssel ment :S
  • Raho
    Gondolom ezt is láttátok a garázsban.
  • LeePí17
    nekem elindult..még a repzaj is megy..
  • passatgt
    main commands are indicated on the dashboard.
    Engine start/stop: click on the "ON" buttons
    PAGE UP/PAGE DOWN: throtle
    R: Toggle reverse thrust (there is a bug that makes reverse disengagement difficult)
    UP/DOWN, LEFT/RIGHT: control aircraft (available only in keyboard only mode)
    Z/X: control rudder
    1: Flaps up (1 notch)
    2: Flaps down (1 notch)
    I: reinitialize airplane position
    B: brakes
    P: parking brakes
    F1/F2: close/open cargo bay
    O: secure cargo
  • exodu020
    aham köszi már rájöttem, de azt meg nem birom beinditani:)
  • ngcsnet
    nekem is kilép, de ne a garázsba kérjetek repcsit, ott áll a reptéren 1 repcsi, abba szálljatok beléje
  • bertino
    akkor le se szedem :)
  • Raho
    Nekem is kilép.
  • exodu020
    kilép mikor a repcsivel akarok menni:(
    nektek nem?
    üdv
    exo
  • Kacsa_
    Kijött a 0.28
  • M@TriX
    szépen alakul a gém, bruti lesz ;)
  • ngcsnet
    király lesz majd 200 méter magasból kidobni a teherautókat (2. kép)
  • gumikacsa
    Egyébként nekem tetszik, én szeretek repülni is... meg vonatozni, ugyanis az is tervben van, hogy majd vonatozni is lehet...

• gumikacsa
    Azegyik oldalon olvastam, hogy a repülőre azt írja valaki, hogy nem erre kéne öszpontosítaniuk... Neki felhívnám a figyelmét, arra a riportra, ahol a srác elmondja, hogy egyedül csinálja, a saját maga szórakoztatására, és úgy készíti, ahogy neki jól esik....
  • allock #324
    amúgy most olyan Gta San Andreas stílusa lett, sztem :)
  • allock #323
    repülőgép helyett inkább kreálna valaki egy targoncát aztán ellehetne vele szórakozni a játékban, pótra te rakod fel a dobozokat stb
  • malter
    egesz jol megy a gepen:)
  • Kacsa_
    Szerintem hamarosan kijön a 0.28. Már kész a repcsi, biztos most már kijön az új változat.
    PassatGT megvan az additional pack neked a pótkocsival? A honlapodra nem tudtam írni valamiért, hibát jelzett.
  • gumikacsa
    repüllőszim is lesz belőle?? Mire 1.0 lesz, vonatozni, hajózni, mindent lehet majd? (kár, hogy a repcsi sokkal szebb, mint a kamionok...
  • MBActros1848
    Nem kötözködés képpen de visszaolvastam kiprobáltam a lehetőségeket amiket találtam de egyik se működött.
  • MBActros1848
    Thx Kacsa. A 0.25-ös verzióval nem kellett nekem csinálni semmi, de ezekszerint ez már nem megy úgy hogy csak elindítom mégegyszer köszi.
  • gumikacsa
    Nem, nem az a baj, hogy letöltésvezérlőthasználtál, mert akkor ki sem tudnád tömöríteni... van a mappában egy olyan file: vccrt.msi, ezt telepíteni kell, mielőtt elindítod a játékot
  • XRV
    Alapszabály, mielőtt beírsz olvass vissza, vagy keress rá kb a szavakra.

Válasz egyébként: Sima letöltés legyen, ne letöltésvezérlős.
  • MBActros1848
    Valaki tudna nekem segíteni leszedtem a 0.27-es verziót letöltés vezérlővel (Flashget), de miután kitömörítettem a zipet a játék indítása után kiirja hogy a program futtatása hiba. Előre is köszi a segítséget.
  • passatgt
    nekem sikerült de textúrázni nem tudtam:

• levi1989
    sikerült már valakinek csinálni kamiont vagy pótkocsit?
  • passatgt
    rámész a save gombra,és csinál a data/trucks mappában egy generated.truck fájlt.
    Ha szerkesztetted pl a semi.truck-ot akkor átkell nevezned a genereted-et semi-re.Ha utánfutót szerkesztettél akko pl semi.load-ra kell átnevezni
  • levi1989
    miért nem tudok menteni a kamioncsináló üzenben?
  • levi1989
    hello aki csinált kamiont az küldje már el msn-en köszi előre is [email protected]
  • passatgt
    az jó kérdés.Talán úgy lehetne,hogy amikor megépíted az utat,akkor játék közbe lerakod az asztalra,és a pálya fájlt lemented.De lehet h így nem jó:)
  • XRV
    A kart le kell tennni a földre és úgy elkezdeni, space-szel lehet folytatni.

Amit én nem tudok, mivel lehet menteni a megépített utat?
  • passatgt
    nem lehet azzal
  • ngcsnet
    nem lehet hogy a karral kell áthelyezni? mert az útszéli táblákat azzal kell elhelyezni, lehet hogy az utat is azzal lehet, bár nem vagyok benne biztos :ß