1506
-
#345 ez nem lesz
-
#344 el kéne kezdeni optimalizálni....... -
atiwrc #343 Vazze ezzel a daruval hogy lehet kiálni a garázsbol?
Nekem beakad aztán ha kijön nagyjábol akkor akkor akad meg amikor már látszatra nem akad sehol. -
levi1989 #342 A teherautó pótkocsián nincs fék, azt hogy lehet rárakni a truck editor-ban. -
#341 Köszi. -
#340 daru az van
letöltés (készítő: questnl) -
#339 Hát ja, én örülnék egy targoncának:)ki próbálnám. -
LeePí17 #338 aham..sőőt...még a "autó mentővel is húztam...igaz 3 fpssel ment :S -
#337 Gondolom ezt is láttátok a garázsban.
-
LeePí17 #336 nekem elindult..még a repzaj is megy.. -
#335 main commands are indicated on the dashboard.
Engine start/stop: click on the "ON" buttons
PAGE UP/PAGE DOWN: throtle
R: Toggle reverse thrust (there is a bug that makes reverse disengagement difficult)
UP/DOWN, LEFT/RIGHT: control aircraft (available only in keyboard only mode)
Z/X: control rudder
1: Flaps up (1 notch)
2: Flaps down (1 notch)
I: reinitialize airplane position
B: brakes
P: parking brakes
F1/F2: close/open cargo bay
O: secure cargo
-
exodu020 #334 aham köszi már rájöttem, de azt meg nem birom beinditani:) -
#333 nekem is kilép, de ne a garázsba kérjetek repcsit, ott áll a reptéren 1 repcsi, abba szálljatok beléje -
#332 akkor le se szedem :) -
#331 Nekem is kilép. -
exodu020 #330 kilép mikor a repcsivel akarok menni:(
nektek nem?
üdv
exo -
Kacsa_ #329 Kijött a 0.28 -
#328 szépen alakul a gém, bruti lesz ;) -
#327 király lesz majd 200 méter magasból kidobni a teherautókat (2. kép) -
#326 Egyébként nekem tetszik, én szeretek repülni is... meg vonatozni, ugyanis az is tervben van, hogy majd vonatozni is lehet...
-
#325 Azegyik oldalon olvastam, hogy a repülőre azt írja valaki, hogy nem erre kéne öszpontosítaniuk... Neki felhívnám a figyelmét, arra a riportra, ahol a srác elmondja, hogy egyedül csinálja, a saját maga szórakoztatására, és úgy készíti, ahogy neki jól esik.... -
#324 amúgy most olyan Gta San Andreas stílusa lett, sztem :) -
#323 repülőgép helyett inkább kreálna valaki egy targoncát aztán ellehetne vele szórakozni a játékban, pótra te rakod fel a dobozokat stb -
#322 egesz jol megy a gepen:) -
Kacsa_ #321 Szerintem hamarosan kijön a 0.28. Már kész a repcsi, biztos most már kijön az új változat.
PassatGT megvan az additional pack neked a pótkocsival? A honlapodra nem tudtam írni valamiért, hibát jelzett. -
#320 repüllőszim is lesz belőle?? Mire 1.0 lesz, vonatozni, hajózni, mindent lehet majd? (kár, hogy a repcsi sokkal szebb, mint a kamionok...
-
MBActros1848 #319 Nem kötözködés képpen de visszaolvastam kiprobáltam a lehetőségeket amiket találtam de egyik se működött. -
MBActros1848 #318 Thx Kacsa. A 0.25-ös verzióval nem kellett nekem csinálni semmi, de ezekszerint ez már nem megy úgy hogy csak elindítom mégegyszer köszi. -
#317 Nem, nem az a baj, hogy letöltésvezérlőthasználtál, mert akkor ki sem tudnád tömöríteni... van a mappában egy olyan file: vccrt.msi, ezt telepíteni kell, mielőtt elindítod a játékot -
XRV #316 Alapszabály, mielőtt beírsz olvass vissza, vagy keress rá kb a szavakra.
Válasz egyébként: Sima letöltés legyen, ne letöltésvezérlős. -
MBActros1848 #315 Valaki tudna nekem segíteni leszedtem a 0.27-es verziót letöltés vezérlővel (Flashget), de miután kitömörítettem a zipet a játék indítása után kiirja hogy a program futtatása hiba. Előre is köszi a segítséget. -
#314 nekem sikerült de textúrázni nem tudtam:
-
levi1989 #313 sikerült már valakinek csinálni kamiont vagy pótkocsit? -
#312 rámész a save gombra,és csinál a data/trucks mappában egy generated.truck fájlt.
Ha szerkesztetted pl a semi.truck-ot akkor átkell nevezned a genereted-et semi-re.Ha utánfutót szerkesztettél akko pl semi.load-ra kell átnevezni -
levi1989 #311 miért nem tudok menteni a kamioncsináló üzenben? -
levi1989 #310 hello aki csinált kamiont az küldje már el msn-en köszi előre is [email protected] -
#309 az jó kérdés.Talán úgy lehetne,hogy amikor megépíted az utat,akkor játék közbe lerakod az asztalra,és a pálya fájlt lemented.De lehet h így nem jó:) -
XRV #308 A kart le kell tennni a földre és úgy elkezdeni, space-szel lehet folytatni.
Amit én nem tudok, mivel lehet menteni a megépített utat? -
#307 nem lehet azzal -
#306 nem lehet hogy a karral kell áthelyezni? mert az útszéli táblákat azzal kell elhelyezni, lehet hogy az utat is azzal lehet, bár nem vagyok benne biztos :ß