1506
-
#1426 Helló!
Olvasgattam a fórumban, de bár volt róla szó, nem találtam meg a választ, hogyan kapcsolhatom be az ObjectLOD-ot. Valaki tudna segíteni? -
#1425 az jó. akkor reinstall, aztán meglátás.
köszi. -
#1424 Nekem működik tökéletesen. -
#1423 ez a busz neked/nektek műxik rendesen? mikor én kiválasztom ezt, vagy az újabb S10-et, Accordot, akkor még a depoban megreccsen a felfüggesztés, és leülnek az aszfaltra, aztán onnantól semmit se lehet kezdeni velük. -
#1422 nekem 500 mega. Csak tipp volt. -
#1421 Miért mennyi kell hozzá??
-
#1420 Neoplan TourLiner -
#1419 van elég hely a lemezeden?
-
#1418 Lehúztam a 0.37 verzinak azt a programját ami segít hogy le tudjam húzni a RoR tudom hogy hülyén hangzik de valami ilyesmi na mind 1 szóval az van hogy amikor rákattintok erre a progira írja hoyg mennnyi az idő míg lehúzza meg stb. es egyszer csak kilép magától nem értem miért esetleg van még ennél újjab verzió? -
#1417 probald ki a legujabbat feltlepiteni. -
#1416 De nem úgy értem hanem a RoRConfig-ot nem nyitja ki nem jön ki az a options panel ahol be kel álítani a grafot meg ilyesmi -
XRV #1415 Esetleg save es play? :D -
#1414 Csá all azt szeretném kérdezni hogy betelepítem a RoR-t es amikor rákattintok a RoRConfig-ra nem történik semmi mégegyszer megpróbálom megint semmi egyépként 0.36.2 verzió mi lehet erre a megoldás ? (ha van)válaszotokér előre is thanks -
#1413 áá, közben lejjebb olvastam és észrevettem=):D
De a leírás szerint csak az objectLOD kell hozzá de hiába van az bekapcsolva, a map töltésnél kifagy. -
#1412 Így(is) szokták jelezni a fórumokon ha valaki egyetért valamivel:
+1
Ez esetben ez azt jelenti, hogy én is kíváncsi vagyok a Truck Lod bekapcsolására. -
#1411 ? -
#1410 +1 -
#1409 A truck LODra visszatérve, hogy is lehet az bekapcsolni?Mert szivesen kipróbálnám már Penguinville-t:D -
#1408 "Egy ferrettank nevű mod készítő mutatott néhány képek a készülő Unimog modelljéből"
Ez még egy készülő félben lévő dolog. Szerintem amiket te találtál azok másik unimoghoz készült skinek.
#1407-ben linkelt cucc viszont már tölthető. -
#1407 Liebherr LTM 1050 (béta) -
XRV #1406 Ezt honnan lehet letolteni? mert a kereso csak skint ad ki a repositoryn -
#1405 Legkorábban hétfőn tudok válaszolni most lefekszem 5-kor kelek irány a Balcsi :) -
#1404 Nekem nincs meg :(
A Truck LOD-ot miért nem tudom bekapcsolni? Nem lehet kipipálni, pedig azt hiszem az kell pingvinvill-hez. -
#1403 Azt a szalagos pályát el tudod küldeni? :) -
#1402 Unimog Ennek már igen részletes a belseje. -
#1401 Hello,
Kérdésem a következő. Próbáltunk ADIKING-el közösen megoldani a problémát de nem sikerült. Tehát az lenne, hogy multiplayer üzemmód van ugye. Találtunk honlapot is ahol 3 szerver fel volt sorolva. Egyikre sem sikerült felcsatlakozni.
Ha valaki tudna segíteni a problémánkon akkor kérem itt vagy privát üzenetben jelezze. Köszönöm.
Üdv. -
#1400 alul hozzáadás gomb=) -
#1399 Nekem rengeteg betett pálya :D
#1396 Csak Keyboard van :/ -
#1398 Segítsetek pls a nem alap pályák mért nem indulnak el?
win7 em van.
-
#1397 Valamikor multizunk????
-
#1396 Felrakod a drivert onnantól kezdve minden működik, ottvan a settings a driveren belül ott a kormányzási szöget meg ilyeneket beállítod, ffb-t stb. és utána csak a játékon belül kell beprogramozni a gombokat. -
#1395 Jó napot.
Valaki modolja a játékot?
Ha igen akkor valaki megírná nekem mien programok kellenek hozzá?
vagy tutorial link.
-
#1394 Alapból nem tudom hogyan kéne ^^ -
#1393 A játékban nem tudod belőni vagy alapból sem? -
#1392 Olvastam egy fórumban hogy az egy BUG és 2008 óta ki sincs javítva :/
Nagy kár anélkül élvezhetetlen úgymond.. Azért segíthetnél nekem alapjából a kormányt sem sikerült beállítanom :/ -
#1391 Köszi sikerült:)
Méegegy kérdés, miért nem érzékeli a kuplung pedált a játék?(g25) -
XRV #1390 Ne a betat tedd fel hanem a stable-t Nekem is csak igy lett jo -
#1389 Mi lehet a gond?64bit-es win7 van fent de ismerősömnek 32es van és azon sem működik:S -
#1388 Neplan Megaliner -
ast00 #1387 Linux alatt valaki kipróbálta már?