1506
  • Szathy
    Helló!

Olvasgattam a fórumban, de bár volt róla szó, nem találtam meg a választ, hogyan kapcsolhatom be az ObjectLOD-ot. Valaki tudna segíteni?
  • 12346
    az jó. akkor reinstall, aztán meglátás.
    köszi.
  • norbi56
    Nekem működik tökéletesen.
  • 12346
    ez a busz neked/nektek műxik rendesen? mikor én kiválasztom ezt, vagy az újabb S10-et, Accordot, akkor még a depoban megreccsen a felfüggesztés, és leülnek az aszfaltra, aztán onnantól semmit se lehet kezdeni velük.
  • csige791
    nekem 500 mega. Csak tipp volt.
  • tibi08
    Miért mennyi kell hozzá??
  • csige791
    Neoplan TourLiner
  • csige791
    van elég hely a lemezeden?
  • tibi08
    Lehúztam a 0.37 verzinak azt a programját ami segít hogy le tudjam húzni a RoR tudom hogy hülyén hangzik de valami ilyesmi na mind 1 szóval az van hogy amikor rákattintok erre a progira írja hoyg mennnyi az idő míg lehúzza meg stb. es egyszer csak kilép magától nem értem miért esetleg van még ennél újjab verzió?
  • csige791
    probald ki a legujabbat feltlepiteni.
  • tibi08
    De nem úgy értem hanem a RoRConfig-ot nem nyitja ki nem jön ki az a options panel ahol be kel álítani a grafot meg ilyesmi
  • XRV
    Esetleg save es play? :D
  • tibi08
    Csá all azt szeretném kérdezni hogy betelepítem a RoR-t es amikor rákattintok a RoRConfig-ra nem történik semmi mégegyszer megpróbálom megint semmi egyépként 0.36.2 verzió mi lehet erre a megoldás ? (ha van)válaszotokér előre is thanks
  • norbi56
    áá, közben lejjebb olvastam és észrevettem=):D
    De a leírás szerint csak az objectLOD kell hozzá de hiába van az bekapcsolva, a map töltésnél kifagy.
  • csige791
    Így(is) szokták jelezni a fórumokon ha valaki egyetért valamivel:
    +1
    Ez esetben ez azt jelenti, hogy én is kíváncsi vagyok a Truck Lod bekapcsolására.
  • norbi56
    ?
  • csige791
    +1
  • norbi56
    A truck LODra visszatérve, hogy is lehet az bekapcsolni?Mert szivesen kipróbálnám már Penguinville-t:D
  • csige791
    "Egy ferrettank nevű mod készítő mutatott néhány képek a készülő Unimog modelljéből"

Ez még egy készülő félben lévő dolog. Szerintem amiket te találtál azok másik unimoghoz készült skinek.

#1407-ben linkelt cucc viszont már tölthető.
  • csige791
    Liebherr LTM 1050 (béta)
  • XRV
    Ezt honnan lehet letolteni? mert a kereso csak skint ad ki a repositoryn
  • Misi az ezredes
    Legkorábban hétfőn tudok válaszolni most lefekszem 5-kor kelek irány a Balcsi :)
  • csige791
    Nekem nincs meg :(

A Truck LOD-ot miért nem tudom bekapcsolni? Nem lehet kipipálni, pedig azt hiszem az kell pingvinvill-hez.
  • Misi az ezredes
    Azt a szalagos pályát el tudod küldeni? :)
  • csige791
    Unimog Ennek már igen részletes a belseje.
  • Misi az ezredes
    Hello,
    Kérdésem a következő. Próbáltunk ADIKING-el közösen megoldani a problémát de nem sikerült. Tehát az lenne, hogy multiplayer üzemmód van ugye. Találtunk honlapot is ahol 3 szerver fel volt sorolva. Egyikre sem sikerült felcsatlakozni.

Ha valaki tudna segíteni a problémánkon akkor kérem itt vagy privát üzenetben jelezze. Köszönöm.

Üdv.
  • norbi56
    alul hozzáadás gomb=)
  • Misi az ezredes
    Nekem rengeteg betett pálya :D

#1396 Csak Keyboard van :/
  • adikakk
    Segítsetek pls a nem alap pályák mért nem indulnak el?
    win7 em van.
  • adikakk
    Valamikor multizunk????
  • norbi56
    Felrakod a drivert onnantól kezdve minden működik, ottvan a settings a driveren belül ott a kormányzási szöget meg ilyeneket beállítod, ffb-t stb. és utána csak a játékon belül kell beprogramozni a gombokat.
  • adikakk
    Jó napot.
    Valaki modolja a játékot?
    Ha igen akkor valaki megírná nekem mien programok kellenek hozzá?
    vagy tutorial link.
  • Misi az ezredes
    Alapból nem tudom hogyan kéne ^^
  • norbi56
    A játékban nem tudod belőni vagy alapból sem?
  • Misi az ezredes
    Olvastam egy fórumban hogy az egy BUG és 2008 óta ki sincs javítva :/

Nagy kár anélkül élvezhetetlen úgymond.. Azért segíthetnél nekem alapjából a kormányt sem sikerült beállítanom :/
  • norbi56
    Köszi sikerült:)
    Méegegy kérdés, miért nem érzékeli a kuplung pedált a játék?(g25)
  • XRV
    Ne a betat tedd fel hanem a stable-t Nekem is csak igy lett jo
  • norbi56
    Mi lehet a gond?64bit-es win7 van fent de ismerősömnek 32es van és azon sem működik:S
  • csige791
    Neplan Megaliner
  • ast00
    Linux alatt valaki kipróbálta már?