1506
-
LeePí17 #425 ohh köcce! -
exodu020 #424 szerintem ezt nagyon elkurták vmivel, folyton kék képernyő jön be a játék alatt!!:(
amugy franko lenne a viz
namind1
üdv
exo -
exodu020 #423 ROR. 0.30
szivesen
üdv
exo -
#422 BUÉK @ all -
bajusza #421 Mindenkinek BÚÉK! -
LeePí17 #420 Mindenkinek Rigs Of Rods-ban gazdag újévet kívánok!! -
Horci #419 Kicsit átvariáltam a rendőrautó futóművét. Továbbra is 4 kerékhajtású, mert valahogy bután működött a 2kerékhajtás.
Most úgy viselkedik mint egy igazi amcsikocsi :) Dőlöngél, meg minden. Egész élvezetes csapatni vele :) Csak az éles illesztésekre kell vigyázni a betonutakon.
horci.uw.hu/dodgepolice.zip -
#418 most néztem a játék beállításait... és észrevettem, hogy ez már használja a kétmagos procikat :)
azért ez sztem nem semmi -
LeePí17 #417 LoL
kis MVKs beütés...
(azér szürke kék mer a mostani kék sárga nemolyan hűdejó)
és a fővárosi járatszám (33)^^
srácok ki hol lakik? városi buszfestés? :D
-
#416 Boldog szülinapot! -
LeePí17 #415 6 új pálya -.-
Pályák
You can also download an extra terrain pack(23Mb), that adds 6 extra terrains to the 2 terrains included in the standard distribution. These extra terrains are preliminary and have no roads, loads or buildings, but are fun to discover. To install these terrains, extract the archive content to your data\terrains directory.
-
#414 megy a privi -
#413 Boldog szülinapot;)
ha már a privi nem működik, akkor offolunk^^ -
#412 JAH :P KÖCCE :D De vagyok... -
LeePí17 #411 Happy Birth Day!!!
Boldog Szülinapot Kacsa!!! -
#410 Hogy mi? -
LeePí17 #409 HBD gumikacsa!!! -
Horci #408 Nemtudja valaki hogy mit kell átírni a truck file-ban, hogy a rendőrautó hátsókerekes legyen? Alapból eléggé öszkerekesnek tűnik nekem :S -
bajusza #407 Jó kis video. Én legtöbbször a Volvo FL6-os teherautóval vagy az Agora S busszal szoktam jókat driftelni. Alkalmanként felborul a jármű, de van mindig kamionmentő a közelben. -
#406 csapattam olyat :DDD
olyan szinten tarolt jobbra-balra, hogy az egyensulyt sehogyse találtam :DDD -
#405 ezt a pótos zöld nemtommilyenmárkáju teherautót jobban megcsinálhatná a készítő, mert így nagyon egymásba lóg a póttal és sebességnél semmit se kanyarodik :\\\\\\\qq -
#404 nofene, tudtad csusztatni ?
és melyiket... ?
én még csak most töltöm... -
#403 jaja:D én is csapattam -
XRV #402 Ezzel a b-vel olyat drifteltem, hogy hogy az NFS elbújhat mellette -
#401 de ez a b verzió -
LeePí17 #400 ezt már 1x belinkelted -.- -
bajusza #399 Új verzió és frissítés érhető el a hivatalos weboldalon.
RoR 0.29b
RoR 0.29b Patch -
bajusza #398 Tölthető a RoR 0.29a verziója és egy javítás ehhez a verzióhoz.
RoR 0.29a
RoR 0.29a Patch -
XRV #397 igen főleg ha kanyarodsz a vizen akkor még pöpecebb :D -
#396 -
#395 ja, meg vonat is lesz -
#394 -
#393 Szerintem hamarosan láthatunk, és vezethetünk is majd hajót. -
#392 Azt tuttátok hogy a rendőr autóval lehet a vízen menni? Úgy viselkedik mint egy motorcsónak. -
XRV #391 C -
#390 Már nagyából tudok játszani.Az lenne a kérdésem, hogy tudom előhozni a cockpit nézetet? -
#389 nem lehet hogy valami addon mapot választottál ahol nincs garázs?
forgalmat hol láttál? mert én még nem találkoztam vele.. -
#388 Hali
Most van végre olyan gépem amin egyáltalán elindul a játék és lenne egy-két kérdésem:
Amíg Geforce 4200-asom volt, térkép választás után lehetett választani a járművek közül, de most nincs ez a kép, és mapválasztás után rögtön indítja a játékot, és csak a sárga Scania van.Hol találok új járműveket?
Meg láttam hogy egyeseknél van forgalom, meg magyar felirat, én ilyet hol találok?
U.I.:Most csak 0.27 van fent, most fogom leszedni a 0.29-et -
bajusza #387 Sajnos nem tudom, ezzel még nem próbálkoztam. -
XRV #386 Köszi :-)
Nem tudod hogy lehet a Volvo FL6 nak a zöld utánfutóját is betenni pl erre a pályára meg a hegyes pályára is? Ugyanis csak a St- Helens pályán van ott.