Rigs of Rods

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

poopa
Hm, hm..<#boxer><#circling>

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

VolvoScania
Okééé! kössz szépen az ötletet!!

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

M@TriX
hát ez a lényeges újítást az igaz, csak gondoltam hátha 😉
mert hogy egy 3Ghz-es HT-s PIV-et megfektet azért az durva 😉
persze a gém is durva jó csak mondom 😉
bár érdekes, hogy egy cEL-el is ugyan úgy szaggat szóval nem egészen értem a dolgot...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

sztem directX 9.c
vagy VGA driver frissités...

ezeket próbizd ki hátha segít

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

VolvoScania
Nem nyomtam ESC-et! kipróbáltam a másik verziót, de az is kilép
nem kell hozzá vmit DirektX?

AMD Phenom X4 9850, Kingston 2x2048MB 1066MHz, GeForce 9800GT 1GB, Codegen+550W táp

gumikacsa
én csak annyi különbséget tapasztaltam, hogy van belsõ nézet.

Renault magnum http://kamionszim.hu

M@TriX
ebben már el lehet érni több frémet? vagy arra még várni kell?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Schwarz
van itt még pályaszerkesztõ is, notepad rulez <#idiota>

Mi az a windows?

Magnumrolcsi
Mert megnyomtad az ESC-et ??

VolvoScania
Mér van az, amikor kiválasztottam az autót amivel menni akarok, utána kilép a játékból?

VolvoScania
<#nevetes1>

ngcsnet
hm..?

poopa
hm..

\"\"\"Deriválni a bolond is tud, integrálni még én sem\"\"\"

krály, eddig nálam üt mindent ami eddig megjelent!!!<#crazya><#vigyor2>

gumikacsa

ngcsnet
page up, pade down < sebességváltás

Sziasztok! Elég jó a játék, jól el lehet vele szórakozni! Azt nem tudná valaki megmondani, hogy hogy tudok tolatni a kamionokkal? Köszi!

Magnumrolcsi
Jónak tünik.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Ez lenne az:

http://static.flickr.com/35/118333312_75318f2843.jpg?v=0

Hello Mindenkinek

A következõ Rigs of Rods verzióban (0.24-es) lesz már a kamionoknak mûszerfala is meg néhány más dolog is.

Üdv.

Attila

Milyen komoly lenne ha lehetne a játékba road trainnel menni 😄.

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

kicsit megzúztam a DAF-ot :

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Az miért van, hogy nekem a játékban nincsenek mutatóim a mûszerfalon?? Sebességfokozatot azt jelöli. Lehet hogy az elején kéne valamit állítanom??

Ha tudjátok, akkor várom a választ! Köszi

v1 a jobb szeritem!

b-type
sztem is mindkettõ jó, talán a V1-ben a zöldet tehetnéd olyanra mint a konténer. 😊
De már ebben a formájában is tökéletesek (szvsz).😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nekem mind 2 teccik..
de hát döntsön a többség.

ngcsnet
v1:

v2:

vagy valami nagyon komolyat szeretnétek?😄

b-type
<#eljen>
Sztem kis változtatással mehetne banner-ba. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nah ezt ki kell próbálnom <#vigyor2>

M@TriX
ÁÁÁ, baz az irádban néztem egy nyiszlett 1Ghz-es AMD-vel meg egy Ati9200SE-vel
csak most tudtam itthon a HT-s 3Ghz-es PIV-el és 6800GT-ve 1GB RAmal megnézni.
A változás ég és föld. Az ég és föld szép, de ugyan úgy szaggat még úgyis ha a HT be van kapcsolva 😉)))
nem rossz

ngcsnet

<#smile>

ngcsnet
gondolom mi sehogysem tudunk😄 de a textúrákat gondolom át lehet festeni

Tényleg nagyon klassz ez a játék. Fõleg a konténeremelés és daruzás jó benne, azokat eléggé be kell gyakorolni. Ha nem támasztjuk ki a kocsit, úgy felborulunk hogy csak na. Ma már többször is felborultam a DAF Párizs-Dakar versenykamionnal, majd egyszer megmentem a járgányt, kihúzom a sz*rból.

Jó lenne újabb kocsikkal és pályákkal bõvíteni a játékot.

Egy kérdés: hogy lehet pályát készíteni?

Gyakorlat teszi a mestert! 😉 Én már profin kezelem a darut. Egy délután gyakorlás, és most már a hidraulikák sebességétõl függõen a lehetõ leggyorsabban tudom kezelni. Na meg némi angol tudás sem árt hozzá, mert be vannak számozva a hidraulikák, és a hozzá tartozó F billentyûk.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Scania Dáci
háhá nekem is +van😊,naon fasza én csak a scaniaval huzgalom a többit naon tetszik😄

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

Szevasztok!

Nekem így elsõ nekifutásra tetszik a játék!! Tetszik benne az, hogy nem csak vezetgetni kell, hanem lehet használni a hidraulikus dolgokat (majdnem berosáltam mikor megláttam az egyik DAF-on azt a komplett darut, ami a fülke mögött van elhelyezve).
Csak azt sajnálom, hogy kicsit nehézkes kezelni a hidraulikákat (pl.: elcsípni a konténert a horgos konténer emelõvel, vagy a SCANIA-val kamiont menteni). Remélem ezek a dolgok a késõbbi idõpontra tökéletesednek majd!!

Hangok királyak!!!!!

ngcsnet
hát azt hogy lehet moddolni szerintetek?😊

M@TriX
most mondta, hogy szöveges fájl 😉

ngcsnet
és milyen pluginnal nyitottad meg? milyen modellezõ progival?

Lehet modellt is csinálni, csak kicsit nehézkes. Egy szöveges fájlt kell hozzá szerkeszteni. A gyáriak a data/trucks könyvtárban vannak, truck kiterjesztéssel. Megnéztem egyet, kb. 160 pontból és kb. 700 összekötõ rúdból állt. Nem egyszerû 😊 Ezek a pontok és rudak adják a kamion fizikáját, aztán a pontok közé kifeszített háromszögek adják a karosszériáját. Bõvebb információ a wikiben található.

ngcsnet
csak skint lehet, 3d moddelt nem (szvsz)

Kacsa nem csinálsz inkább ehez a jatekhoz autokat ? 😄

MBActros1848 voltam! 10-4 Gyere vissza!

Schwarz
kicsit megzúztam a konténerszállítót, leállt a motor, két percig indítózgattam mire beindult <#vigyor2>

Mi az a windows?

gumikacsa
naná, fõleg a darusoknál.

ngcsnet
már így is jól élvezhetõ

Magnumrolcsi
Van pár kamion amit pl. Gumikacsa csinált és, hogy Õ elküldené a srácnak és ha teccik neki akkor belerakhatná.
Egy próbát megér.

#108 van

Scania Dáci
beszarok hidraulika irányítás is van benne?😄

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

gumikacsa
Ez a kamionok irányítása, a hidraulikákat F1-F12 billentyûkkel lehet kezelni.

Istencsászár
Ez nagyon komoly "game". Kis ráfordítással nagyon szépen meglehetne csinálni persze több emberrel grafikusokkal stb... remélem nemmarad ennyiben!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES