Rigs of Rods

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

38 MB a kicsomagolt konyvtar!
akkor töltsd le újra..
vagy netom...
minjá utánna lesek

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nem FlashGet-el toltottem le!
töltsd le újra és ne flashgettel..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Kozben megtalaltam es Letoltottem,kicsomagoltam RoR.exe indit es kiirja, hogy programfuttatasi hiba!
bertino
interNETrõl <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

olvass visszább..ki van linkelve

Udv!
Honan lehet ezt a gamet letolteni es mekkora a merete? Thx
opsza immár tényleg felesleges :-) köszi, nem tudtam hogy bármit lehet
gumikacsa
Azt állítsd a beálításokban "none"-ra, ami a képen kékkel ki van emelve:

Renault magnum http://kamionszim.hu

Szerkesztgettem én is kamiont nekem olyankor szokott kifagyni mikor a pontok fajtájával játszok. Pl melyik pont milyen tulajdonságú legyen. Elõször mindig csak 1 dolgot változtatok a szerkesztendõ kamionon és megnézem jó e. Ha jó akkor megyek tovább. Még ki kell tapasztalni.
Egyébként ha túl sok extra kammiont rakok be akkor is kifagy nálam a jaték. Aprólékos tökölõs, de csak rájvünk hoyg kell.
malter
nekem meg ez😄
cSuwwi
nekem is ez van -.-

shit happens

<#nemtudom><#help>

ngcsnet
elindítom a gémt, map választás után, és bézs színû kép jön be (olyan színû mint az ég textúrája) és hiába várok, nem indul a játék, csak a barnás képet látom..nem tudja valaki mi a gond?
elõre is thx😉

nekem amikor beszeretném tenni amit csináltam kamiont akkor vmilyen hiba üzenet van???😞😞
üdv
exo

Mások jól haladnak:
Ezt látod nem tudom, viszont felesleges is mert bemész a truck shopba és kijössz egy másikkal.
igaz akkor sztem nem lesz meg az a "város"
Ehhez a 26 is jó az all trucks on north helens mod?
Fúú ez az editor nagyon bonyolult nekem. Már jóideje ezt nyalom de nem megy. Jó lenne valami tutorial hozzá mert ötleteim vannak mitlehetne csinálni hoygan csak a megvalósítás nem megy 😞
malter
kiprobáltam egész jok 3féle verzio van,ha valaki rájön az editor használatára jelezze😊
malter
nekem nem fagy le,viszont nem menti el
Elkezdõdtek az kamion építések... béta
10X10
Nekem fõleg a Dakaros kamionon tetszenek benne, azért a többi sem rossz.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Jó ez a truck editor látok benne fantáziát. Egy bajom van vele hogy hiába mentem el ha rámegyek az edited truckra lefagy a játék... Nektek megy normálisan?
Még csak kipufogókat szerkesztgetek. Gondolom ha az autó formályát is megváltoztatom kell hozzá új skin is.
malter
most figyeltem már van körveseny (elvileg) mentem rajta és egyszercsak vége lett,vagy eltévedtem😊
hátéiksz

malter
menj be az irodába
nálam csak 1 kamionnal lehet menni..

ngcsnet
hajrá<#eljen>

gumikacsa
Végre,ez már nagyon hiányzott belõle:

Optional manual transmission. Press Q to toggle auto/manual mode, and A and Z to shift in manual. For the moment, the clutch is automatic, but there will be more...

Letölthetõ a 0.26-os verzió.

RoR 0.26

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

alakulgat

RoR
RoRlanc

Csak úgy.
Hja valóban ahhoz akartam hasonlítani a fizikát <#nyes> de így is messze jó
Szerintem kéne, nagy map amibe van sok szar ut, azokat ki lehet kerülgetni, meg több fajta kamcsi, meg egy automata válto helyett egy rendes 12 már elég lenne, ha nem is 16!!De észrevettétek amugy hogy lehet a fülkébe a fejeteket fel le mozgatni és ugy nézni???<#vigyor2><#integet2>
üdv
exodus

ngcsnet
lehet hogy õ nem kamionszim. játékokra értette, ahogy ismerem, offroad játékokkal játszik<#eplus2><#hehe>

ngcsnet
fizikailag az összes kamionszimulátort ütötte amit én ismerek...18 wos-ban nekimész a másik kocsinak semmi nem történik, nincs rugózás, nincs borulás, bár mondjuk az újjabb részekben (pttm, convoy) már kicsit jobb volt a fizika.

ez a játék inkább offroados<#eplus2> szerintem egyáltalán nem kell ebbe már kamionos küldetés...

gumikacsa
Fizika. Mért olyan furcsa ez a szó??? Az összes kamionos játék közül ennek messze a legjobb a fizikája.

Fizika? Najó ne legyünk telhetetlenek. De amit a kamionokkal lehet mûvelni az csodás.
Nagyon le tud kötni, olyan apróság megoldása, hogy hogy mentsem ki a vízbõl a ippeg beleesett, de lefulladt kamiont. Meg jókora konvojt csinálok úgy hogy összekötöm a kamionokat és az elsõ húzza õket. 😊)
szerintem jo uton indult el, játék feljelsztés terén, ez hang és fizikailag ütött eddig mindent!!Valaki folytathatná ha õ befejezi, de bár addigra tán csak kijön a rignroll!!

gumikacsa
Mivel a fejlesztõ azt nyilatkozta, hogy ezt teljes mértékben a saját szórakoztatására csinálja, nincs vele célja. Kicsit félõ, ha megunja, abbahadja a fejlesztést.

vagy legalábbis a javításokon...

ngcsnet
szerintem a készítõ teljes gõzzel az új verzión dolgozik

Én egy olyan verzióra gondolok ahol már lesznek fuvarok és kicsit nagyonn lesz a választható kamionok paletája.

ngcsnet
vagyis kiadhatnak egy final verziót..

ngcsnet
valószínüleg sosem, hisz ezt bármeddig lehet tuningolni...

bertino
holnap ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mikor lesz kész kb. a teljes game?