1506
-
khm...........
[IMG][/IMG]
-
deco88 #505 Elnézést, hogy itt kérdezem, de tudja valaki, hogy honnan tudom letölteni a pro cycling manager 2006-t? -
a pótokat hogylehet berakni? -
LeePí17 #503 megnézem mit tehetek.. -
ez igen -
az a szar, hogy a konténeres első futoművei függetlenek a váztol és gond nélkül fordulnak bármerre, nem rögzítettek, így sajna nehéz lesz féloldalazva menni :P -
LeePí17 #500 kössz az 5letet! -
LeePí17 #499 Dodge challenger váltója és motorja van átírva :) -
szerintem... megy -
LeePí17 #497 -
.truck fájlban átirogatni a súlyát, meg esetleg a fordulatszámokat, meg asszem a max teljesítményt lehetne még növelni -
LeePí17 #495 megnézem mit tehetek az érdekedben.. -
az a sz@r, hogy nem is akar megdőlni :|
lassu az a zöldponyvás tehergépkocsi :( -
LeePí17 #493 1-2 mpig sikerült..tovább nem...
ugyanúgy borul mint a nyergesnél.. -
hu, ezt ki kell próbálni féloldalasan -
LeePí17 #491 -
sry a nagy képért -
leszedtem
ez egyszer ha reendesen kifejlődik rohadt nagy game lesz, engem már rég lenyűgözött, ez már csak ráadás
csak kicsit optimalizálhatnáákkk csak egy icicpicííííííítttt.... -
XRV #488 hello people
RoR 0.31a is out :-) -
XRV #487 ok nem NGCS csinálta, hanem Passatgt :-) ezerbocs -
XRV #486 Erről lenne szó.
Ha létrehozok egy pontot, akkor azt hogy tudom a meglévő kasztni pontjaihoz kötni?
Odáig eljutok hogy a meglévő autóhoz készítek egy pontot, és ellátom hook pointtal meg truck contacterrel. Ez lenne a vonóhorog. Igenám, de hogy kötöm össze a karosszéria többi részével? Itt elakadtam. Segítsetek.
Melyik oldal, melyik oldal, mitnha lenne egy RoR Fanclub made in Hungary, ha jól sejtem, ott is csevegtetek jobbára ti ketten :-)) http://rigsofrods.tx.hu/ -
miről van szó? -
ööö milyen oldalról van szó? rigsofrods.ri.funpic.de?
regelni kell xd
sztem inkább írj neki itt sg-n egy privit -
XRV #483 NGCS az oldalad fórumába hogy tudok írni? :-) Ugyanis passatgt tán tudna nekem valami választ adni az égető kérdesemre. -
XRV #482 Paint -
nenus #481 Köcce!Csak rá akarom akasztani a kamira vagy konténert felszedni!És tudsz eggyet mondani progit mármint
-
LeePí17 #480 hova akarod akasztani?
amúgy az L betü -.-
skint meg akármelyik képszerkeztőben -.- -
nenus #479 Sziasztok!Légyszi segítsetek nekem abba hogy hogy kell trélert akasztani,és hogy lehet e benne skint csinálni?Légyszi segítseteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!
A segítséget kössz előre is! -
XRV #478 Ha létrehozok egy pontot, akkor azt hogy tudom a meglévő kasztni pontjaihoz kötni? -
én a Regimentre irtam amit irtam ;) -
LeePí17 #476 -
olvass azért néha vissza is egy kicsit, mielőtt beírsz -
LeePí17 #473 vedd visszább a grafot.. -
Császtok!
Nem tudjátok mi lehet a probléma mert neked akad a játék!
a gépem:
1 Giga RAM
3,2 GHZ
ATI 9600Pro 128MB
Meg az efekteket nagyon nem bírja mi lehet a próbléma?
-
LeePí17 #471 #1 :D -
endörgcs;-@
#432 -
nenus #469 Sziasztok!Honnan lehet leszedni ezt a játékot?Légyszi segítsetek!Kössz előre is! -
LeePí17 #468 mert a haverjának a haverja annak a báttyának a feleségének a tesója dolgozott a csávó csapatában.. -
hát ezaz, de akkor így kurvára nem tudom minek hasonlítja össze egy ilyen játékkal :D -
LeePí17 #466 már bocs de én is úgy tudom mint M3mph!s h 1 emberes meló volt..keresett további embereket a fejlesztéshez...és úgy lett később 1 Team...