365
-
#44 Maga a játék jó lenne.
Az első gond a prospektusos dolognál van már többünknek.
Lehet itt be is fejeződött a részemre.Ha nem bug a játékba akkor ésszerű megoldás nincs rá.
-
#43 Dobhatnátok pár képet a játékból, meg írhatnátok pár szót, hogy milyen lett. -
littlefisch #42 Múzeum, antikvitás megvolt és onnan nem tudsz tovább menni? A prospektussal van a bajod neked is? -
#41 Én igen!
És jól el is akadtam a 2. napnál.
-
littlefisch #40 valaki játszik már vele? -
#39 itt is van
lehet ez volt az -
#38 Igen,de ha megnézed akkor amit én linkeltem a főoldalon az az utóbbi hír és utalnak is rá hogy az előkészületnél már írtak rolla.
Másik oldalon is láttam hogy lehet rendelni szállítás 5-10 napon belül.
Csak azt nem tudom hogy melyik volt az az oldal,de ha ráakadok akkor linkelem. -
#37 itt meg november van már... -
#36 Ha minden igaz akkor megjelent itt lehet rendelni!
Igaz a demo valszínű elmaradt -
#35 Na erre is lehet várni -
#34 Info (szöveges és képes) -
ricky #33 Én nem hallottam semmi újat :( -
donoki #32 Nah info? -
ricky #31 Majd segít nekik az egri bikavér :P -
#30 Ha ennyi vele még a meló, akkor az őszi megjelenés is kérdéses lehet. Pláne ha figyelembe vesszük, hogy jön a nyár és ilyenkor lankadni szokott a lelkesedés.
Hacsak Pieró nem áll mindenki mögött egy jó kis bőrkorbáccsal :-) -
neuro #29 Mert még nincsnennek készen :) Két hete még forgattak pár cuccot itt Egerben és utánna még jön a játék összerakása, a beta tesztelés stb.
Ahogy lesz új infó majd tudósítom. -
#28 Hát mindeggy.Pedig már nagyon vártam.Akkor azt is tudod hogy miért késik?! -
neuro #27 megkérdeztem Pierrot-tól -
#26 Ezt hol láttad? -
neuro #25 ősszel jön ki -
#24 Semmi hír a játékról?Már lassan jelenése lenne! -
ricky #23 Ezt a linket találtam még... -
Marcus_ #22 "Tegnap összetört egy álom" - meg minden...Nanemá
-
neuro #21 Mivel a költségek nagyrészét Eger finanszírozza, szerintem az ára minimális lesz, sőt biztos szétszórnak belőle renegeteget ingyen is. Nem a bevétel a fő cél ennél a játéknál, hanem a város reklámozása. -
Thanatos #20 csak azt gondolom sejted hogy iylen történettel ezt gyk csak magyarok fogják érteni, eladni emg azoknak se..., ergo szvsz már msot bukás akármiylen jó is legyen... -
neuro #19 Amennyire tudom két részben fog kijönni. Az első fejezet nyáron a második pedig talán ősszel. Majd rákérdezek hogy áll a dolog a "főnöknél", ha találkozok vele :) -
#18 Nekem is.Az Agonnal csak az a baj hogy nagyon húzzák a megjelenéseket.Már rég kinn kellett volna lenni a köv. résznek.Ritka jó játék egyébként.Remélem a Jumurdzsák gyűrűje az időbe meg fog jelenni.Ha már ilyen közel állsz az egészhez akkor tudnál valami pontos megjelenési dátumot? -
neuro #17 Nem lesz az olyan rossz szerintem. A sztori nekem kicsit kuszának tűnt, mikor még tavaly nyáron Pierrot-val erről dumáltunk meg a helyszíneket bejártuk, de gondolom ez mostanra már letisztulhatott. Na de majd meglátjuk, nekem az Agon is tetszett, minőségben és sztoriban egyaránt. -
neuro #16 egy "belső" techdemót próbáltam, amit a készítők adtak -
Thanatos #15 hát én szeretem a kalandjátékokat..., de eolvastam az sg-s cikket..., és hát sose nem fogom megérteni hogy az amugyis nem tul kifejlett magyar játékfejlesztést miért kell iylenekkel égetni :(((( -
#14 hol van demo? -
neuro #13 ha szereted a kalandjátékokat, akkor szerintem tetszeni fog. ha bátelfíldes, akkor nem biztos... -
#12 nem túl bíztató :S -
neuro #11 point and click 3d kalandjáték lesz, mint az Agon
csak grafika helyett videós az egész, színészekkel és sok valós helyszínnel -
#10 james bond levadássza a török basát típusú? :D -
Shadow_THH #9 képt! -
neuro #8 Demót már láttam belőle az elég ígéretes volt :) -
Vegas #7 hjajj.. az a cikkhez tartozik.... -
#6 ebben legalább van link -
#5 hopp most nézem hogy azok cikkek voltak, csak nekem nem adott hozzá cikket a róka :D sry