365
-
#84 Bár az is hozzátartozik ,hogy nem tudom mit csinálsz.
Lehet még 300-ért se csinálnám azt mit Te.
Részbe igazad van,de ott se fenékig tejfel az élet. -
#83 100k-t keresel?
Akkor irigyellek,ugyanis én alig több mint a felét -
062020 #82 Le lehet ezt valahonnan tölteni? -
virs lee #81 100k-ért elvégezni ugyanazt a munkát, amiért az amcsik 1 milkát kapnak, ezt sztem te se gondolod komolyan? -
bricks #80 700Ft? LOL. Ezt sztem Te sem gondolod komolyan :)
Visszatérve a játékhoz. Nem írtam h talátam egy idegesítő bugot.
A deltoidokat nem szabad a könyvtárban összerakni, mert jól kifagy amikor kilépnél az ajtón. Ráér otthon is a dolog :) -
#79 Tessék: Pierrot-nál csak 5500 Ft -
virs lee #78 Illetve annyi se, mert ami nálunk 1 euoro (+tarha +sokmindenki haszna), az az usában csak 1 dolcsi, szal kb. 700 ft lenne a reális. -
bazsi123 #77 eddig csak 7900,- körüli áron láttam boltokban. -
virs lee #76 Nem. Amcsi fizetésekhez 10k-s ár tartozik, a magyar fizetések annak a tizede, tehár 1 rongy max. -
#75 Nem az árral van baj hanem a fizetésekkel -
#74 5500,-Ft nem teljesen magyar ár? :O -
virs lee #73 Legalább az ilyen teljesen magyar játékokat adhatnák teljesen magyar áron... -
#72 Így van
Amúgy is 2 DVD.
Azt még nem írtam ,de ritka igényes a csomagolása is. -
#71 Akkor ha szereted, vedd meg. Legalább az ilyen teljesen magyar játékokat ne töltögessük már ingyen le... -
Richard90 #70 valahonnan le lehet tölteni ezt a játékot? vagy a warezon "nem jelent meg"? mert szeretem az ilyen kalandjátékokat. (mint pl a safecracker, bár az inkább logikai) -
#69 Ez egy kérdés akarna lenni? :) Amúgy a szövegen és a szinkronon kívül is teljesen magyar... :) -
#68 igen.
-
#67 Ez teljesen magyar játék mármint a szövegre meg a szinkronra értettem.
-
#66 Én az 5. napnmál tartok.
Ebbe nem tudom még mennyire nehezek lesznek a fejtörők.
Nállam inkább a fejtörők kivitelezésénél volt gond.
A prospektusnál pl. a franc gondolta hogy pont honnan kell húzni azt a bizonyost.
Itt kinlódtam egy pár napig.A köv.
hely a címernél van.
Ha a könyvhöz ragaszkodik az ember akkor nem tudja mególdani mert egy tárgynak a leírása rossz legalábbis a visszakövetkeztetése.
A játék maga nagyon jó eddig eggyik legjobb amivel valaha játszottam.
Tényleg lehetne mozifilm is.
A menürendszer tényleg zavaró ,nagyon oda kell figyelni! -
bricks #65 Végigtoltam.
Rögtön leszögezem hogy nem bántam meg, hogy leültem elé. Nagyszerű játék.
A hangulata fogott meg, imádom Egert, és itt bizony volt mód majdnem mindenhová elsétálni, nézelődni :)
Áldott legyen a panorámafotós és a programozók keze, hibátlan és nagyon nagyon élethű.
A színészek jól össze lettek válogatva, frankó a cselekmény, filmnek sem lenne utolsó. De tényleg.
negatívumok:
-jó néhány kegyetlen bonyolult rejtvény, amit sztem ember nem old meg segítség nélkül...
-sok fel alá futkosás, amitől a hajamat téptem néha
-átgondolatlan menüszerkezet, legalább 10x mentettem rá a korábbi állásra, amikor betölteni akartam. (jó lehet h láma vagyok :) )
Összeségében, a hibái ellenére is, kötelező game. -
#64 De engem pont nem a reklámpropaganda érdekelne, hanem egy ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ valakitől, aki végigtolta. Egy tesztcikk, ha úgy tetszik. (Ni, micsoda rím!). -
#63 A bannerképre kattintva elég sok infót találhatsz a hivatalos oldalon. -
#62 Senki nem tud írni egy kicsit erről a játékról? -
#61 Írjatok már lécci egy kicsit bővebben erről a játékról! Legalább valami élménybeszámolót! -
#60 Hát ez még azt is bőven hajazza,jó értelembe. -
#59 Mindenképpen. Csak idő kérdése. Sajnos még az Agonnal sem tudtam foglalkozni, de ami késik, az nem múlik. -
ricky #58 thx -
#57 Áhh Te nagyon ügyes vagy!
Szerintem próbáld ki Te is! Pierrot shopjába 5500-ért hírdetik.
Nekem se jutott eszembe mikor megvettem,pedig az Agont is onnan van.
Ritka élmény,főleg annak aki szereti a kicsit misztikus kalandokat! -
#56 Na csináltam bannert - a hivatalos oldalról "kölcsönvett" kép segítségével (mögé betettem linknek az oldalt), alatta pedig a végigjátszás linkje. -
#55 Pierrot honlapján úgy van aki vásáról nem tudom már miket az kap egy ingyen demo cd.-t.
Szerintem rövidesen publikus lesz.
Most látom ide még nem linkeltem be 1 segítség a végigjátszáshoz.
Ha valakinek nem menne. -
#54 Szerintem nincs.
Amúgy nagyon jó a játék,érdekes sztori,jó rejtvények stb.. -
blackgamer #53 és ennek a "demónak" van publikus linkje? mert a honlapon nem érhető el -
#52 itt
Bakoú létrehozott egy fórumot aki játszik vele lehet segítséget kérni,véleményt mondani stb.
Pierrot megígérte Ő is befog nézni időnként -
#51 Mármint a prospektusra gondoltam a hibánál -
#50 Az igazság az én nem nagyon tudom hogy kell,de amik itt vannak azok élőbe is
képek
Ezen a hibán kívül szerintem nagyon jó a játék! -
#49 Nem dobtok pár képet? -
#48 Hiába tudja a megfejtést,a vonalat nem úgy húzza meg pontosan akkor nem enged tovább.Elég a zárójeles részt elolvasni a Merkúr puzzle alján.
Sőt szerintem az mindenkinek ajánlott -
#47 Írtam,kaptam is választ.segítség
Ha valaki játszik vele és a prospektus kitőltésénél megakad érdemes belenézni a segítségbe. -
ricky #46 :DD -
#45 Dobjatok egy mailt pierónak :-)