125
a mini autók gyöngyszeme
  • tarus21
    #125
    Nektek ez tetszik? Nekem nem nagyon
  • theiron
    #124
    Ugrasztani mindenkit nagymamától kezdve a macskáig, még akárkinek van esélye :D Nem sok, de valamennyi még van, tessék próbálkozni! Hajrá!
  • analfa
    #123
    764. pfúúú Pedig gondoltam hogy szavazok a kocsidra mert most jó hangulatomban vagyok de ha csak nem csinálsz valami extra nagy hókuszpókuszt, vagy nem értesíted az összes ismerősödet akkor semmit sem fog érni hogyha dobok neked egy szavazatot.
  • yugoslave
    #122
    Szerintetek 764.-ként mennyi esélyem van még az éllovasok közt szétcsapni???

    Semennyi???! :D Szerintem sem, pedig szép kis járgány lett és amikor elkezdtem csinálni még abban a hitben éltem, hogy lesz egy ilyen vasam... nektek hajrá!!! Valakinek sikerült értelmes helyezésig eljutni eddig???
  • morleone
    #121
    nem úgy működik. ott a link az előző hszemben, aztán van egy tervező az oldalon.
  • morleone
    #120
    mond azt légyszi hogy a "fradi" kocsim jobb!
  • SimonCar
    #119
    a layert honnan lehet letölteni?
  • SimonCar
    #118
    gagyi
  • annabella2
    #117
    kész az elsö tervem....kiváncsi vagyok mit szoltok hozzá:

    elneveztem sárga villámnak:) ha tetszik szavazzatok rám jo szivvel:)))
    sok fantáziadus tervet lehet már látni,de még van pont 30 nap..az ujaknak is van esélye.ezért is indultam
  • mahalo
    #116
    engem érdekelne ez a mini cooper-nyerős, tervezgetős dolog. jól hangzik,amiket ide írtatok és nem mellesleg örülnék is egy ilyen kis autónak :D ehhez a játékhoz is kupakokat kell gyűjteni? én a coke.hu-t eddig csak azért használtam, hogy ingyen sms-t küldhessek.,ami sokszor segített :D Egy új autó is sokat segítene, ha mennem kell valahova...legalább nem kéne a tömegközlekedést használnom...
  • morleone
    #115
    amit írtam link nem működött, próbáljátok meg ezzel. jó sok terv van már bent, vannak nagyon jól sikerültek, és sok "gyenge" is. :) Azon gondolkoztam, milyen jól nézne ki, ha mondjuk jó párat legyártanának a terve közül, és ilyenek járnának az utakon? Szerintem mindenkinek okoznának kellemes perceket! :)
  • kamilla6666
    #114
    Én már nyertem egyszer :Degy tv-t...előtte nem hittem az ilyen netes nyereményjátékoknak. Sztem érdemes ilyen játékokon elindulni, hátha összejön:D Ez a kis cooper is nagyon jó nyeremény lehet:D Elfogadnám szívesen
  • maximil
    #113
    én eddig tapasztalatot nyertem többnyire ^.- amúgy ezt a képet már láttam, nekem ez jön be a legjobban idáig :) mindjárt én is összedobok egyet :)
  • kalaposkan
    #112
    hu de rég is voltak a sulis tombolahuzos idöszakok:)))
    a kólát szeretem,a mini-t szeretem....(barátom is van elég)
    hátha összejön:)
  • morleone
    #111
    Én tombolán nyertem egyszer egy cserepes virágot! :D De az mondjuk nem összehasonlítható ezzel, mert itt azért van annyi befolyásoló tényező, hogy magad készíted el a terved ami ha nagyon jól sikerül arra biztosan fognak szavazni! :) (meg ha sok barátod)



    Én ezzel próbálkozok. :)
  • bodrisa
    #110
    Megnézem én is ezt a nyereményjátékot, igaz nem igazán vagyok benne az ilyenekbe. Valaki nyert már valamit valaha?
  • ribot
    #109
    :)
    Csináltál már autót?
    Október 15-ig még rengeteg idő van! Simán megnyerhetem! :D
  • morleone
    #108
    Lehet hogy neki sokkal több jóindulatú barátja van, és egy buszsofőr barát. :D

    A játéknak október 15-én van vége és 22-én már gurulhat is a szerencsés. (Aki remélem, hogy én leszek az, majd küldök képt! :D)
  • ribot
    #107
    Mikor van vége a játéknak pontosan?
    Nem találom sehol az oldalon!
    Gondolod, hogy ilyen egyszerű lenne a dolog?
    Másnak is megfordult ez már a fejében, nem véletlen van már több mint 1000 szavazata a versenyt vezetőnek!
  • Thaison
    #106
    Hát ennél olcsóbban már nem nagyon lehet megszerezni. :D Most egy kólás üveg is elég meg egy kis logisztika, ahhoz hogy az összes barátod legalább 3 ip címről szavazzon és akkor már gurulhatsz is vele! :D
  • morleone
    #105
    1 hónapon belül 2 MINI-t is lehet nyerni? Az egyiket igazán ideadhatnák nekem csak úgy! :D
  • ribot
    #104
    Nézz körül nyereményjátékos oldalakon... ha jól emlékszem lehet most is MINI-t nyerni!
  • marosiviki
    #103
    És még hány embernek jöhet épp kapóra az ilyen és ehhez hasonló nyereményjáték..??

    Mondjuk tényleg a Mini az egy különleges nyeremény lenne..
  • analfa
    #102
    Hmmm , nem te vagy az első akitől ezt hallottam hogy mászkál egy ilyen autó... úgyhogy gondoltam én is megnézem magamnak... és tök simán megtaláltam (persze lefogadom hogy csak oltári szerencsém volt) ott állt a Pólus előtt, legalább is egy 20 perccel ezelőtt még ott állt, most nem tudom..
  • theiron
    #101
    én láttam már egy ilyen mini cabriot itt mászkálni Pesten. Nem tudom hogy az volt amit meg lehet nyerni vagy valami másik, de az oldalán ott volt egy arieles matrica nagyban. Mondjuk egyáltalán nem volt szerintem zavaró. Meg láttam, hogy sokan odamentek lefényképezni magukat az autóval :D
  • neszeneked20
    #100
    Én nagyon imádom a kis, mini autókat. Egyik nagy előnye, hogy könnyebben találok parkolót a városban :d.
  • andrejfej
    #99
    Argh, szép az a fehér cabrio. Kéne.
  • hékásébredj
    #98
    sok embernek a suzuki is autó...bár én se vennék azt. Ez csak elvi kérdés mondjuk mert nem hiszem,hogy műszakilag gáz autó lenne, sőt!
    Egy minit ha akarnék se tudnék venni...ez gáz :(
  • loál
    #97
    Hát én nem vagyok az a nagy nyereményjátékos forma de már régóta szeretnék egy autót magamnak és nem visz rá a lélek hogy suzukit vagy hasonlóan kevésbé autónak nevezhető játművet vegyek, így ez a játék nekem most kapóra jön! Köszi az infot, sokat nem kell érte tenni, mosni meg mindenki mos :)
  • laszmark
    #96
    Hát nem is egész szélvédőt beterítős matricára gondoltam.. ;)

    kevingold, úgy tudom, aug 25-ig lehet beküldeni a kódokat, de az arielinfo.hu-n találsz pontos infókat erről is
  • riddin
    #95
    Attól nem kell félned, hogy az első szélvédőn lesz a matrica, mivel az itthon nem mondható legálisnak, meg másrészt veszélyes is, mivel zavar a kilátásban.

    A WRC-s témához hozzászólva, érdekes lesz Minit látni a mezőnyben, stabilitásban biztos jó lesz, de vajon a gyorsasága és a kezelhetősége is elég lesz-e a már régóta ebben a szériában versenyző autókéhoz.
  • CaptainJack
    #94
    Szerintem simán meg fogja állni a helyét a wrc mezőnyben. Most már ott se divat nagyon nagy autókkal menni mint régen. De jó érzés lesz látni egy új autót a rally mezőnyben :) Nyerni sajnos én nem fogok minit, mert nem használunk ilyen mosószert, de lehet, hogy érdemes lenne venni ezért :D Csak a boltban megijedtem már a kinézetétől is :D
  • kevingold
    #93
    Ezért a linkelt képen (wrc mini) elég sok módosítás van az igazi minihez képest. Lehet fel sem ismerném. Teljesen új a kaszni. Mondjuk ez ralliautó szóval érthető. Meddig tart ez a játék? Még nyáron lenne jó vele autókázni:D
  • jointo
    #92
    Azért elég érdekesen fog festeni a kis Mini a nagyok között a WRC-ben :D
    ahogy leszmark is mondja " finom" autó.... Ha ez beválik .... de az tuti hogy nézni fogom a rally-t( na nem mintha amúgy nem nézném :D )
    Szóval mindent bele MINI!!!

    A játékhoz szólva... szerintem csak van az oldalán valami pici matrica vagy hasonló.Legalább is a hétvégieken tuti, azaz hogy azon az egyen amit adnak XD szóval értitek.
    Én akkor is szívesen megnyerném:P még akkor is ha 1 teljes évig kell viselnem rajta. :)
    Mert ha jobban belegondolunk a magyar kisember máshogy ehez az autóhoz nem tud hozzá jutni.... sajnos
  • laszmark
    #91
    Húúú ez a rally-s mini nem semmi! Elég jól néz ki! Mondjuk én nem nagyon hiszem, hogy lenne belőle valami, azért ő sokkal "finomabb" autó, nem rallypályára való :)

    riddin,
    szerintem már az is elég jó reklám nekik, hogy nyerni lehet, és egy csomóan beszélnek erről, ahogy mi is :D
    Mondjuk egy matricát még én is el tudnék viselni, akkor mondjuk az első szélvédőn, nem halnék bele, ha megnyerném a kocsit ;)
  • huybert
    #90
    Cabrión hátsó szélvédő :D

    Amúgy meg ha már a MINI a téma akkor itt van egy másik érdekesség:

    http://autopult.hu/galeria/1007/0728_mini_wrc_01.jpg

    Elkezdték csinálni a WRC kivitelt belőle amit rally versenyekre szánnak, hogy aztán majd megnyerje azokat ;) Mondjuk nem teljesen elvetélt ötlet még akár sikerülhet is.

    Bár ha jól sejtem ez nem fog nagyon forgalomba kerülni, még ilyen nyereményjáték formájában sem :)
  • riddin
    #89
    Szerintem a nyeremény átvételekor valamit alá kell írnod és abban benne lehet, hogy egy évig meg kell őrizned az autót az eredeti festéssel. Mást nagyon nem tudok elképzelni. Valami, látszatának gondolom lennie kell, hogy honnan is van az autó, és van mögötte egy kis reklámfogás is.
  • makpadi
    #88
    Persze! Nincs reklámfestés az autón. Max annyit tudok elképzelni hogy van egy pici matrica a hátsó szélvédőn,de ez sem valószínű igazán. Egy ilyen reklámfestés amugy ugy működik, hogy írnak egy szerződést, hogy nem festheted át az autót nem tom hány évig. De ha lenne reklámfestés akkor ennek már a nyereményjáték szabályzatában is benne kellene lennie. Szép szűziesen új színű cabriot lehet nyerni.
  • hékásébredj
    #87
    ekkora hülyeséget rég hallottam....
    ha valaki valamit megnyert az az övé...az ő nevén lesz és nem kell ellenőrizni őt,hogy most a nyereménnyel, hogyan is bánik mert ha nem jól és úgy,hogy a cégre rossz fényt vet akkor se vehetik el. Ha esetleg egy perwoll feliratot ragasztanál rá akkor se vennék el tőled az autót....de ki a nem normális aki ezt megtenné? Nyilván csak matrica lenne rajta ha tényleg lenne rajta valami. Egy festés azért nem olcsó dolog.....és nem egy reklám felületet akarnak felajánlani nyereményként hanem egy autót.
  • katakpult
    #86
    Ha megnézed az ariel oldalát, akkor egy matricázatlan, kriksz-krakszok, más foltok nélküli, szűz cabriot látsz. Csontfehér vagy nem tudom milyen színben. Bár lehet ez csak a látszat, és tele van bor-fű-sár foltokkal, mint ahogy a reklámokban koszosak szoktak lenni a ruhák. Lol ez nem is tudom honnan jött. :D Nem lenne mókás ha tényleg ilyen lenne. De ha le is vennéd róla a matricákat vagy átfestetnéd, akkor ezt ők hogyan tudnák ellenőrizni? Vissza kell vinni bizonyos időszakonként, és ha nem viszed vissza megkeresnek, vagy mi?