125
a mini autók gyöngyszeme
-
120-al menne hátramenetben:) Nem hiszem egyébként hogy ekkora lóerőnövekedést kibírna az autó ha sokszor rendesen odapakolnánk neki a gázt. Én amugy simán megelégednék egy gyár által beszerelt motoros minivel is:) Közületek ment már valamelyikőtök sport minivel? Milyen érzés?:) Meg láttátok a versenyt ahol összeeresztettek egy minit és egy 911-es porschét? Kegyetlen volt. Csak 2 másodpercet vert rá a porsche a minire. Meglepő. -
én azért már azt veszélyesnek mondanám egy picit...egyszer láttam,hogy egy smart-be belepakoltak 2 hayabusa motort...hát...az egy fenevad lett.
Nyilván a mini 1200kg-val és 200LE-vel azért veretne...szerintem simán halálfélelmem lenne benne....1200kg-t 200LE mozgat aaz veszélyes. -
f4ember #83 Az 1.6ba az a jó, hogy keveset fogyaszt. De természetesen azért annyira nem rossz, mert ha belegondolunk, hogy beleraknak egy 1200kg-os autóba egy 120LE-s motort az az ért tud menni. Mondjuk egy 200 LE változatot kipróbálnék szívesen :) -
sport88 #82 I can tell it is a photoshop from the pixels. Ugyebár?:)
Amúgy meg ki kell ábrándítsalak, nem. Ez nem egy photoshop.
http://gigamad.hu/magazin/mini_e_race_elektromos_auto_a_versenypalyan
Nem pont innen szedtem a képet de kb ugyan az a cikk. A lényeg hogy elektromos mini versenyre tuningolva. Csak hogy érezzétek, hogy egy elektromos minivel is lehet száguldozni :) -
Szerintem valamilyen szinten minden motorost elriaszt az eső. Többek közt engem is. Esőben iszonyatosan csúszik a gumi, szinte meg se lehet állni. Én volt hogy egy lájtos fékpróbánál kicsúsztam. Bár ez az én balfaszságom is volt mert úgy szorítottam a motort, hogy nem engedtem el a féket:D
Cabrioval mondjuk nincs ilyen probléma, ott nem csak két tenyérni felületen tapad a gumi az aszfalthoz. Sokkal biztonságosabb mint egy motor. Bár ki az a hülye aki esőben megy nyitott tetővel?:) -
riddin #80 Nem lehet őket átfesteni??? Mondjuk, ha nincs cicomásra festve vagy rózsaszínre akkor ez nem is baj annyira. És azt nem tudod véletlenül, hogy ha annyira tele van matricázva, hogy az már igénytelen, azt le lehet szedni róla? -
ribot #79 A motorral csak az a gond, hogy ha elkezd esni, akkor nem tudod becsukni a tetőt! :)
De az biztos, hogy feelinges és nem hiszem, hogy egy igazi motorost elriaszt az eső! -
A nyeremény autókkal ez mindig így van, csak azt nem tudom hogy nincs-e valami olyan kikötés ami szerint, mondjuk egy évig nem festetheti át a kocsit csak ha balesetet szenved vagy valami hasonló???
Egyébként biztos hogy cabrio volt csak nem tudtam róla egy rendes képet leszedni mert mindenhol belógott valami vacak. -
laszmark #77 A cabrio feelingtől már csak egy jobb van, a motorozás feelingje. Persze nem egy fedett bmw robogóból.
De az autóknál kétségkívül csak a cabrio jöhet szóba, ha az ember közelebb akar kerülni a természethez. Szerintem két feelinges cabrio létezik, a régi vw bogár cabrio és az új mini cabrio.:) -
ribot #76 Szerintem a legtöbb férfi jobban örülne sport által belinkelt Mininek...bár az kétségtelen, hogy a cabrio feelinget semmi sem adja vissza. De azért az a 200+ lóerő egy ekkora autóban biztos jó adrenalinbomba! Azt mondják, hogy az 1.6-os is nagyon megy és élvezetesen vezethető. -
riddin #75 Ha jobban megnézitek ezt a képet, akkor sztem látszik, hogy kicsit elüt a környezetétől. Nem csodálkoznék ha lenne benne egy kis Photoshop. Az alatta lévő Minit pedig már én is láttam, azt hiszem tavasszal az egyik bevásárlóközpontban. Nem szívesen lettem volna a nyertes helyében, mert kezdhette egy új fényezéssel... Szerintem szörnyű volt az a festés. (Bár lehet, hogy csak fel volt matricázva) -
mopsar #74 Valahogy kétlem hogy egy 7 milliós autót lehetne nyerni. biztos hogy cabrio volt az? mert a sima az olcsóbb. Azt hamarabb el tudnám képzelni nyereményként... -
hát igen, kétségtelenül jobban néz ki, de nem hiszem hogy mondjuk ezt az autót meg lehet nyerni... :P
Bár az biztos hogy találnék neki valahol helyet hogy leparkoljam. Ja és ha már újfent mininél tartunk akkor gondoltam szólok hogy megint lehet nyerni egy mini-t ezúttal cabriótnem konkrétan ezt hanem ennek egy tesóját.
-
sport88 #72
Nekem ez a mini jobban tetszik ;) -
katkit #71 nagyon helyes! Nagyon jól néz ki ez a kisautó... mondjuk lehet majd átfesteném:P -
Pontosan erre gondolok hogy ezt egyre többször csinálják, hogy kiszűrik azokat akik csak regisztrálnak aztán lesz ami lesz. Már miért pont ő nyerken azzal szemben aki mondjuk tényleg lelkes és érdeklődő. Főleg ha nem cukrot osztanak hanem komoly nyereményt.... meg is néztem itt a kép. -
katkit #69 Szerintem nem kell azt elolvasni:D meg egy szerződést sem ha aláírsz:D amúgy viccen kívül... Most aki egy ilyen nyereményjátéknál nem olvassa el a részleteket az sehol?:D -
Azért szerintem aki nyeremény játékot játszik az legyen már annyira intelligens hogy elolvassa legalább a szabályokat... mondjuk nekem csak jó hogyha sokan nem teszik és érvénytelen jelentkezéseket küldenek több esélyem lesz. Egyébként én már a xpressz musiccal is nagyon elégedett lennék kaptam kölcsön kipróbálásra én nagyon bejött de azért ssajnálnám rá kiadni a pénzt. -
ribot #67 :D
Szokás szerint! -
oregpapi #66 A szabályzatban fel van tüntetve, de ugye azt senki nem olvassa el :D -
ribot #65 Ez marhajó! Regisztrálok a nyereményjátékra és nem kerülök be, mert nem nem küldök el egy emailt a regisztráción felül?
Hol van ez feltüntetve, hogy el kell küldeni a nevem? -
ezt azért jó tudni, igazán felajánlhatta volna a regisztráció hogy add meg neki a neved... és ne utólag kelljen pótolni -
oregpapi #63 Csak egy egyszerű reg az egész, csak fontos, hogy utólag meg kell adni a teljes nevet a beállításoknál, mert különben nem fogadják el a jelenkezést a nyereményjátékra:) -
Egy egyszerű regisztrációval lehet már nyerni ? Mit kell hozzá megadni ? -
oregpapi #61 Egyik rokonomnak van régi minije, ő tényleg sokat szenved vele és elég kicsi belülről. mondom neki, hogy regisztráljon, hátha nyer vagy nyerek én egyet. Megnézzük mennyi különbség van a kettő között :d -
ribot #60 Aki a kicsit nem becsüli....annak a nagy kell! :D
Najó a viccet félretéve, én is örülnék már a telefonnak is! -
Freetami #59 de akinek a kicsi is elég lehet h soha nem kapja meg a nagyot:P egyébként nekem a régi is tetszik csak lehet ahoz szerelőbrigád kellene:) -
yaman #58 aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli 
neked melyik mini tetszik jobban? az új ? -
Freetami #57 Én nem! Ha már nyerek akkor legyen a mini:D a telefon mehet annak aki beéri vele:) -
yaman #56 Úgysem lesz a tiéd 
egyébként én bőven beérném a telefonnal :) -
Vinkypale #55 Én is most regisztráltam, de TI Ne regisztráljatok
, mert a Mini az nekem kell
Nyerjetek telefont, jó lesz nektek az is :) -
kénytelen voltam utánanézni, mert érdekelt. Hát elég megtévesztő a név, én azt hittem hogy valami óvodával kapcsolatos dolog...
-
tatamama22 #53 Ebben az OVI-ban a nagyok a nyerők :-D -
OVI? ahova a 3-4é éves gyerekek járnak ? -
Itt megnyerhetitek az autók gyöngyszemét! nyerj minit az oviban -
mirakon #50 Neked miért ennyire lényeges, hogy magyar rendszámmal használd? Nekem az a lényeg, hogy mini legyen. Az számomra már mindegy, hogy milyen a rendszám rajta, felőlem lehet pakisztáni is az sem érdekel, ha ott meg tudom venni itthon meg használni :) -
Szikla Szilárd #49 Azért, ha veszek egy Minit azt már csak Magyar rendszámmal fogom venni, vagy beregisztráltatom:). -
mirakon #48 Hát okosan kell csinálni. Ha kint helyezed üzembe, és mondjuk német rendszámmal vagy esetleg szlovákkal - mint mostanában oly sokan - járkálsz, akkor meg lehet úszni igazán olcsón -
Szikla Szilárd #47 Igen itt drága minden, de ha beleszámítod a regisztrációs adót, akkor a külföldről behozott autó is drágább lesz. Mondjuk nem ennyivel mint amennyit a magyar kereskedő-cégek rátesznek. -
mirakon #46 Csak M-o.-n ilyen drága minden. Ha kicsit szétnéztek külföldi oldalakon, akkor láthatjátok, hogy ott más a helyzet
nem konkrétan ezt hanem ennek egy tesóját.