Galactic Civilizations II: Dread Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
Nem is olyan rossz.
A hajóépítés teccik, az egész a CivIV-re épül, ahogy az elõzõ a civII-ra.
Asszem keresek valami letõttõ helyet!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
ezzel is játszottam az elözõvel is meg a kiegésítéssel.
Nekem nagyon bejön ez a stilus a régi Amigás korszakar emlékeztet.
ÍEgyetlen baj, mindenki támad ha nem támadsz elsõként.
Egyébként a szokásos, ha 50% +1 ed van te nyersz onnan nincs visszaut.
Szóval AI nem tul erõs de tetszika játék, pár éjszakát eljátszottam vele.
egyetlen baja, hogy már vagy 10 ilyen game-el játszottam, mind ugyanolyan.
Baromi ronda ez az új dizájn!
Pedig szeretem a stratégiákat.
Másrészt az én fizumnak 10 misi sok. Ha nem adják olcsóbban kénytelen leszek letölteni.😉
Sajnálom, ez van.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ui.: nekem nagyon teccik a politikai része (kém, szabotázs...)
A Civ3 jó kis játék, mivel nincs igazán kitartásom, csak egyszer csináltam végig, ha lenne kitartásom akkor az egy nagggyon jó kis játék.
Ez a játék meg nagggyon jónak ígérkezik.
az elején sok város építs lehetõleg jó helyeken... esetleg chariottal rohamozd be a többieket.
de persze ezt te nem tudhatod szóval inkább kerüld az olyan témákat ahol 2 nél több iq kell...
---------------------------------
más téma
"Érdekes módon visszalépés történt a korábbi ûrstratégiákhoz képest, hiszen a három dimenziós végtelen helyett egy teljesen sík izometrikus nézetet kapunk, ami sokat csökkent a játék értékén. A világûr nézeten túl a négy legfontosabb a kolónia, a kutatás, a diplomácia és a hajóépítés modulok. Lássuk sorba"
ehh egy stratégia játékban bõven elég ez úgy is 2d-s térképen lehet csak jól írányítani a birodalmat pl: Civ sorozatban is csak baj lett volna egy igazi 3d-s nézet...
"Mitrosoft ... szonyat sokáig kell fizetnünk, többszörösét lepengetve az eredeti árnak"
aki eladja a lelkét az ördögnek... <#idiota>#idiota>
F
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Engem kíváncsivá tett ez a játék, a Civilization sorozat annyira nem jött be, fõleg amikor 2000-ben nekem még római phalanx-aim voltak az ellenfél meg anyahajóról támadott 😊
Hátha ezzel több szerencsém lessz...
A halál csupán a kezdet...
gondolom nem X ezer DVD-s a játék:-)
az IG-t a Haegét ne hasonlítsd ehhez a progihoz... nem is azonos stílus...
Az egész játékot kezdem átlátni legalábbis úgy érzem, de nem tudom hogy kell a 0 classos bolygókat colonizálni, már ha lehet egyáltalán.
Nem minden a grafika, egyébként nem lehet rá panasz itt sem. De ezt a játékot többször is elö lehet venni, szemben a szupergrafikáju unhato tömegjátékokkal szemben.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊