Moderátor figyelmébe!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha ezt raknátok be a Luxusautoshow topicba akkor a mérete összemenne?
Mert ha összemenne akkor beraknátok lennétek oly szívesek?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Inkább hagyjuk, nem akarok vitatkozni, ugyse nekem lenne igazam.
A másik meg az, hogy miért nem érett még meg? Kevesebb mint egy hét van hára a kiállításig, és beindult a beszélgetés is.
Mondjuk ez csak saját vélemény...
A medve nem játék.
KoЯn
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
The only speedometer is in your head.
Üdv antipe!!!!!
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
holnap nyittatok egy szavazást róla ugyis [/flém]
http://www.lohere.net - a MagyarChan
REAL MADRID
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
Downhill!!
Üdv Sweex!
Ui. Akyyy egyik legnagyobb rajongója. /Akyyy fanclub/
Üdv antipe!!!!!
Akyyy, téged valami szexuális perverzió hajt, hogy mindenkép töröltetni akarod ezt a topicot? Vagy topic törléssel autót lehet nyerni? Vagy az a baj, hogy nem te indítottad? Szeretnék segíteni neked, fogad meg a tanácsom és fordulj pszichológushoz.
A moderátortól elnézést kérek, csak nem tudom, mi hajthatja ezt az embert?!.
Üdv antipe!!!!!
Downhill!!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Idézet tõled a Tuning Pure Power topicból: "Van Tuning Autó Mánia topik." (HSZ 8.)
Idézet az említett topicból (HSZ 1.):
"Nha új topic,jöhetnek a kritikák,h mi a fsznak kellett ennek is külön,de sebaj.Szóval..elég régóta olvasom az SG-t,fõleg az AUTOmánia topicot és újabban mindenkit azér bszogatnak,mert "giccses" tuningvasakról bök be képeket.Nakéremszépen.ide jöhetnek😊
Mindenkinek jó képlinkelgetést,meg böngészést😊
Üdv:
Lt.Balu (HA-FUN)"
Idézet abból a topicból, amit bezártál (HSZ 1.):
"Sziasztok! Szeretnék egy teljesen teljesítmény szempontjából megközelítõ topicot az interneten, ahol a külsõ közel NEM elsõdleges szempont!
Tehát a topic célja:
- Legyen a verda minnél erõsebb
- Minnél olcsóbb
- Modern vagy régi
- Legyen az autóról technikai leírás!
- Esetleg összeszerelési útmutató
- Képeket ne kaszniról dobjatok ide, ahoz van másik topic!!!
Továbbá várom a jótanácsokat:
- Olcsó de megbízható magyar Tuning üzletekrõl
- Milyen autóhoz milyen extra (de nem külsõre), pl túrbófeltöltõ, lengéscsillapító"
Szóval felteszem a kérdést, hogy miért zártad be a topicot? Direkt hangsúlyoztam is az elsõ HSZ-ben, hogy NEM foto-s topic! Ilyen topic még nem volt!
Várom a válaszodat!
Köszi!!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
http://kimi.fanklub.hu/kimi.gif
köszi, és akkor a képet tudom az ftp-n csserélgetni...
A Kimi Raikkonen-es topicba szeretném megcsinálni, h a logó alatt mnejen egy szöveg, h melyik nagydíjon milyen eredményt ért el, de ezt minden futamnál változtatnom kell. Kaphatok házigazda jogot a topikhiz vagy mindig írjam ide be, h változtassátok meg?