Moderátor figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V8

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Freedom88
Nekem megfelel, nem szeretem a csicsás izéket

T.T.

Pheel
Szerintem ez csúnya, már bocs!
Freedom88
Sziasztok!

Szeretném ha ezta bannert, errea fórumra beraknák...köszönöm

T.T.

már nem kell, Punker bácsi nem engedélyezi a csajokat a saját kis F1 topicjába...

http://gaborszantai.co.uk/

Kérek egy elfogulatlan moderátort, hogy ezt a bannert tegye be az F1 topicba

Köszönöm!

http://gaborszantai.co.uk/

Pheel
Erre nincs jogom. Hátha más is olvassa...
Na, szeretnlém, ha ez a topik átkerülne ide. Elõre is köszönöm<#wave>. Ugyanis véletlen elnéztem, másfelé kattintottam és hát oda került, nem szándékosan<#wink>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Speedbreaker
ezt a bannert légyszives ide rakjátok be. Elõre is kösz.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Truck Driver001
Tibi,miért adtál még büntipontott?Megkaptam már azt a 2-öt..utána nem is flémeltem .Erre kapok mégegyet.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

scania
#104 -nemtudom késõ voltmár és álmos voltam😊
#103 -kösz.én basztam el.

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

kérdés, hogy ezt miért hívod "bannernek"

Pheel
Beraktam, de nem jelenik meg.
scania
HY!!!
ezt a bannert léci ide rakjátok be.
Köszi!

SCANIA-KING OF THE ROAD -Isten bizony ateista vagyok! -Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Pheel
Komoly cégnek tűnik ;-)
Itt sem szeretnék dolgozni...
Magnumrolcsi
Pedig az.
katt

Pheel
Nem tűnik kamionos cégnek.
Katt!
Magnumrolcsi
Nem akarok. Lehet rövidítés, nem tudom.
A kamionos fórumon írta valakiezt a céget! Aztán most aki oda szokott járni azoknak küldi ezeket az üziket.

Nem tudtam.

Pheel
... és HAPos akarsz lenni? Mi ez amúgy? Rövidítés?

Egyébként banon van már egy ideje.
Magnumrolcsi
Egy kamionos cég 😊
Több embernek is elküldte ugyanezt az üzit!!

Pheel
Na de mi az a HAP? ;-)
Magnumrolcsi
Szeretném ha lucky16-ot banolnátok!! Hozzá se szóltam!!

Feladó: lucky16
Elküldve: 2006. 06. 04. 16:33
Tárgy: Nincs tárgy
ha tudnád mekkora egy álnok hazug diszno vagy! te sosem voltál sem sosem elszel haposaz biztos! amig apám a hapnál van addig te sosem leszel ott4 egy ilyen bunko moderálva oda nem kell és nem is fog kelleni oda mig iylen moderálva mocskos buzi állat vagy!

én még nem tapasztaltam ilyet, pedig elég sokat vagyok itt. Konkrét idõpont, topic?

gyerekek egyre lassabb az sg, sokszor megfagy a fórum pár másodpercre. illetve egyre több az apróbb bug (topikok jelennek meg a kedvencek közt, többszörösen is, nem mennek el üzenetek)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

scania
Köszi!!!

daf xf
Kérekszépen 1 moderátort hogy a kamionos topicba nézzen be mert van 1 lucky16 nevû emberke és midenkivel veszekszik meg csúnyánbeszél.
Köszönöm szépen.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

The FlashBack
Pheel
Szívesen!
Pheel
Ilyen hülyeségekért ne kínlódjunk már! Egyedül a két kamionos topikkal több gáz van, mint 100 másikkal...
scania
Sziasztok!
innen kellene törölni a #16911 és #16910 hsz.-t.
Köszi!

Scania Dáci
hi!
ezt a banner-t plz ide rakjátok már fel thx

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tőlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenő KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

scania
Egyetértek!

Magnumrolcsi
Hali!
Innen kéne törõlni a #16730 - #16732 hsz.-t!! És a hozzá fûzõdõ hozzászólásokat is!
Plusz az egyéb trágár szövegeket amit © ScAnIaFaN írosgat.

Köszi!

akkor használd azt...

gmailen ingyenes

freemailen duplaár, ott 2 hónapra ennyi 😊

Hi! Érdeklõdni szeretnék, hogy hogyan lehetne nagyobb a galériám mert már régen betelt. Szerintem 500 huf 50 megáért amugy is tulzás

thx

V8
Kamionok topic #16665 #16666 kérem töröljétek! THX

!SCANIA!Simply the best! \"Köd előttem, a többiek utánnam\"

Istencsászár
Ezt a bannert tegyétek be ide , Thx!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

scania
kamionok- #16580 - ebböl kettõ van,kérem az egyiket töröljétek.
köszönöm!

modellmaker
Hali!

A Talmácsi Gábor topic bannerét cseréljétek le lécci a topic #695 kommentjében szereplõre. köszi!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

nesto
ezt a topicot szerintem nyugodtan lehet törölni. megengedem<#hehe>

Sland
okkkés. kössz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pheel
Sland
Szeretnék haázigazda jogot kérni ide.
Eléggé elszabadultak az indulatok, aztán kéne a csillapítás

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sziasztok! Ezt a bannert légyszi rakjátok be ide. Elõre is köszi!

Sland
THX

Pheel
Jobb 😊
Sland
Ezt a bannert ide légyszi!

scania
Kamionok:#16168