Moderátor figyelmébe!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Az ilyen hulladékoknak a szeméttelepen a helye.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1148601127&no=32418
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
(ez az utolsó mielõtt büntetést adnak off-ért nem tudom mit kötekedsz nem ártottam neked semmit ha problémád van pm-be!!!)
Na tehát szeretnék büntetést kérni a köv beszólás miatt:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1148601127&no=32272
Az ismerd fel a képrõl az autót topicban írta............
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1148601127&no=32272
és kérnék neki egy büntit mert szerintem megérdemli....
egyébként nem mondták még hogy ne szólj bele más dolgába?
70139
70144
megérdemelnének 1 bant ezért a magatartásért (úgy gondolom az autós topic nem keverendõ össze a gumiszobával)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szerintem ráférne a FORMA-1 topicra egy alapos ránézés mert mindennapos a vita,az anyázás.Nem ártana büntiket osztogatni.Esetleg kiírni,hogy trágár vélemény nyilvánítás=BAN.
Köszönöm.
Sajnos még találtam pár hozzászólást,amit egy bizonyos ismerõsömnek nem kéne megtalálni,Shadow tegnapi segítségét nagyon szépen köszönöm még1x.
Ebbõl a topicból kérném az alábbiakat törölni:
Elnézést,hogy ilyen sok,és nagyon köszi elõre is.
The only speedometer is in your head.
Köszi!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha valaki szeretne f1 ligával versenyezni jó neki ez a link..
Ráadásul egy ligát hogy reklámozol be??
Legyél kicsit toleránsabb!
Downhill!!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
akkor ez most egyszerûbben megoldódott volna...
F1 topik
csak a kép tetejét láttam meg a reakciókat de az nekem elég volt... ph.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
s.o.s.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™