Moderátor figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoR zsozso
Ezt elnézted,nem az Ismerd fel a képrõl az autót topikba kell rendet tenni 😊

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Máté94
Forma1
74079

N3TuddKi
köszi

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

SHADOWEYES7
Lerendeztem,törlöm a hsz-t.
Az ilyen hulladékoknak a szeméttelepen a helye.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

N3TuddKi

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
édesanyám foglalkozása emlegetése számomra nem tetszõ és mások számára sem szerintem autós topicban.

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1148601127&no=32418

pszihopata
Van arcod szétoffolni a topicunkat,és még ide futkosol?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

andris5555
igen és hol?
(ez az utolsó mielõtt büntetést adnak off-ért nem tudom mit kötekedsz nem ártottam neked semmit ha problémád van pm-be!!!)

Na tehát szeretnék büntetést kérni a köv beszólás miatt:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1148601127&no=32272

Az ismerd fel a képrõl az autót topicban írta............

ez szerintem nem sértés volt ,hanem pont azért írta mert zavarta a hsz-ed, korábban már írta szebb szóval is

andris5555
nem te sértegetsz hanem õ:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1148601127&no=32272

és kérnék neki egy büntit mert szerintem megérdemli....

nem mondták még,nem sértegettelek

andris5555
akkor se kell sértegetni nem mindenki ért az autókhoz annyira...

egyébként nem mondták még hogy ne szólj bele más dolgába?

teljesen hülye tippeket írogatsz az "ismerd fel a képrõl az autót" topikban , ami valjuk be zavarja õket...

andris5555
mit csinálok ? és linkeld is...

minden topicban ezt csinálod igazuk van

Pheel
Te erõlteted a témát. Kaphatnak, de akkor neked is kiosztok ugyannyit. Így is kell?
MaSzKa
<#nemtudom>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

w77d
itt a 725-ös hsz-el és az az elõttiekkel kiérdemelte a bannt az alreg! légyszi töröljétek a hsz-eit a topicból és bannoljátok ki. Múltkor nem történt semmi amikor szóltam, most már remélem megértõ fülekre találok és nem vesztem el a hitem az SG-ben!!

MaSzKa
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1028113116

70139
70144

megérdemelnének 1 bant ezért a magatartásért (úgy gondolom az autós topic nem keverendõ össze a gumiszobával)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Willi Betz
Ide szeretném kérni ezt a bannert. Köszönöm!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Pheel
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
w77d
Az opel topicban megjelent egy emberke akinek a neve egyértelmûen az én kigúnyolásom, ezt a hsz-ei is alátámasztják. Kéretik kidobni azonnal, köszöntem!! (w77danyukisfia nevû regrõl van szó!!)

Máté94
Sziasztok!
Szerintem ráférne a FORMA-1 topicra egy alapos ránézés mert mindennapos a vita,az anyázás.Nem ártana büntiket osztogatni.Esetleg kiírni,hogy trágár vélemény nyilvánítás=BAN.
Köszönöm.
Jeff Gordon
Üdv!
Sajnos még találtam pár hozzászólást,amit egy bizonyos ismerõsömnek nem kéne megtalálni,Shadow tegnapi segítségét nagyon szépen köszönöm még1x.
Ebbõl a topicból kérném az alábbiakat törölni:

Elnézést,hogy ilyen sok,és nagyon köszi elõre is.

The only speedometer is in your head.

RoR zsozso
Egyelõre megteszi 😄
Köszi!

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

SHADOWEYES7
Igényesebb banner is lehetett volna.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

RoR zsozso
Ide kérném ezt a bannert. Köszi

SHADOWEYES7
Figyelmeztettem,remélem odafigyel majd.

Count Adyn
Na jó most már eléggé fárasztó coulthard007 barátunk a Forma 1 topikban, eddig is a pofátlanság határát súrolta az oldaláról való cikkek kizárólagos linkelgetésével, de még neki is áll fel most feljebb, hogy ez nem tetszik egyeseknek...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Máté94
Az igaz,hogy a Forma-1-rõl van szó de ez egy egyszerû reklám.
Máté94
Szerintem reklámnak minõsül mert nem a témával kapcsolatos hanem egy játékkal.
gordon 24
Most nem azért de ezért ne banoljunk már egy embert!
Ha valaki szeretne f1 ligával versenyezni jó neki ez a link..
Ráadásul egy ligát hogy reklámozol be??
Legyél kicsit toleránsabb!

Downhill!!

Máté94
shadow írtam a megadott mail-címre azért, hogy házigazda lehessek, válasz viszont nem érkezett mit tegyek ?😊

Willi Betz
Akkor legyen törölve rendben😊

SHADOWEYES7
Az a topik is ugyanerrõl szól.

Willi Betz
Légyszíves ne töröljétek a #424 hsz-ben lévõ topikot. Hiába van egy másik hasonló,de az egy gyûjtõ topik,ott minden van.<#worship>

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Máté94
Valaki csinál itt valamit?
Máté94
Máté94
Máté94
M@TriX
az jó, hogy bannolva lett, de a képet sem ártana kitakarítani, köszönet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
már e-mailben kértem moderátori jogot a Forma-1-es topikba, de még válasz nem érkezett.

akkor ez most egyszerûbben megoldódott volna...

F1 topik

csak a kép tetejét láttam meg a reakciókat de az nekem elég volt... ph.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

poppe
69 814
s.o.s.

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;