Moderátor figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Hello!
Megcsináltattam a banner mûhelyben, ezt betennétek nekem légyszíves ide?
Köszönöm szépen!
Üdv.

SHADOWEYES7
Ennél azért izlésesebb bannert készits/készittess,banner mûhelyben segitenek neked.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Légyszíves segitsetek #506-ban

Ha nemjó a méret, átméretezem, szóljatok !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Krisztina, fejezd be a szánalmas vergõdésed

krisztianp16
A 18Wos Haulin topikban sincs 1éves regisztrácioja a házigazdának:/De mind1.Köszönöm a választ,azzért😊

Idioták kiméljenek!!! :)

krisztianp16
Nálam is ez volt😞Szétakkarta rombolni a topikot.És sorba külte privátban az anyázást.Szerintem kikelene tiltani vagy vallamit csinálni vele...

LÉgyszi #506-ban segítsetek 😊
köszi

N3TuddKi
Ismerd fel a képrõl az autót topic: krisz940122 #45373 hozzásazólása.
köszi

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Sziasztok!
Légyszíves ezt tegyétek be bannernak a Caparo T1 topikba:
http://www.autoblog.com/media/2006/06/50633-c-cap-.jpg
Köszönöm szépen!

N3TuddKi
ismerd fel képrõl az autót: porkesz hozzászólásai: #45316 #45301 #45302 #45303
köszi

és vajon az h mi a véleményem rólad, mennyiben tartozik másokra ?
ovis árulkodós szint, lesajnálni tudlak csak <#idiota>

Sadist
És már priviben is kezdi :|

Feladó: öregember
Elküldve: 2009. 01. 13. 19:43
Tárgy: Nincs tárgy
teeeeee féreg

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
öregember nagyon szeretne egy banánt. Folyamatos személyeskedés, topikrombolás.
Elõre is kösz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

whiskeyman
Hát pedig nem úgy csináltad, mert nem vagy 1 éve regisztrálva

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

krisztianp16
Nem én írtam.Én a Krisztián\zenész vagyok.(krisztianp16)

Amugy küldtem megint e-mailt a házigazdaság miat.De nem jöt válasz:SNem tudom mit rontok ell...pedig mindent ugy csináltam ahogy levan írva...Vagy tulsok a levél?

SHADOWEYES7
legközelebb rövidebb link nevet adj meg

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

krisztianp16
Köszönöm😊

krisztianp16
Hello!

Ebben a topikban a #626 hozzászolást töröljétek.Mert a topik szét csuszot.Köszönöm!😊

krisztianp16
Értem,köszönöm szépen a választ!😊

Pheel
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérõ felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
krisztianp16
Valaki létszi elmondja hogy amit írok a moderátornak.Az mikor kerül válaszra mert 2napja írtam hogy amit nyitotam topikot házigazda szeretnék lenni.De még nem jötsemmi válasz.5percenként nézem az e-maileim.Türelmes vagyok csak már kéttnap eltelt gondoltam megkérdezem.Köszönöm a válaszokat😊

krisztianp16
Kösziszépen!😊Majd lehet csinálok másikat mert ez nem lett valami szép.Majd beraknád?Köszön a segitséged!😊

Pheel
Te akartad...
krisztianp16
Hello!Létszi EZT a képet tegyétekbe banerképnek IDE köszönöm elöre is!

SHADOWEYES7
Te milyen topikot linkeltél ide?

belapeter
LÉCCI!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
Innen ezeket kellene törölni PLS. 1512,1514,1515,1517,

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

MaSzKa
már itt is direkt idegesítesz<#falbav>

szerinted ezért raktam fel, hogy autóstopicokba linkelgessék?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

nemértem mért probléma az hogy belinkelte a képedet amit te raktál fel az sg-re!!!? 😮 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

gordon 24
Én nem akarok beleszólni de megteszem..

Az nem lehet hogy az egész sg-n bunkok hülyék vannak. Te akárhova bemész (F1, Bringás Topik, Autostopik stb) mindenhol egybõl baj van..

Az nem lehet hogy minden ember hülye és téged utál csak te vagy hibátlan..

Elgondolkozhatnál ezen..

Megmondom a frankót én is szeretek elég sok fajta márkát. BMW, KTM stb sorolhatnám.. De ha egész nap valaki errõl beszél vagy nem képes elfogadni ezen márkák hibáit vagy hátrányait, az igen is idegesítõ mindenkinek! Még annak is aki egyébként szereti ezeket!

Mi is vitáztunk nem kevesett ezeken a dolgokon.. Igaz mi tudtunk ugy vitázni, hogy nem volt személyeskedés stb.. Van akinek nem megy. De ha nem idegesited õket nem fognak neked menni..

Változtass a hozzáállásodon jobban jársz te is és mindenki!

Bocsi de ezt be kellett irnom..

Üdv.

Downhill!!

MaSzKa

MaSzKa
szóval ezt a gyereket aki a képemet linkelte már ki is lehetne

hihetetlen, hogy milyen bunkók emberek járnak az autóstopicba 😞

Túl alacsony IQ szintért még mindig nem jár ban?

pszihopata
Az
ismerd fel a képrõl a teherautót topicban az úr nem bír magával!Pl: 910 hsz

Kérném rendreutasítani!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

SHADOWEYES7
Befejezni vagy kivágok mindenkit!

I.C.ram
Az a srac te voltal... es nem 1-2 eve volt, hanem max fel.

Figyelj... minek jarsz oda? Csak mi vagyunk ott, mas nem igazan jar oda.

Ez kb olyan, mintha allandoan olyan emberekhez jarnal vendegsegbe, akik nem birnak teged. Nem kicsit tolakodo.

Szoval megkerunk, hogy ne latogatsd a topikot.

Reszemrol befejeztem. Ez a topik nem erre valo. Megkerem a moderatorokat, hogy dontsenek. Remelem jol dontenek, mert mar rohadtul elegunk van beloled.
MaSzKa
soha nem volt konfliktus stb.

ne hazudjál légyszi

1srác is szerintem indokolatlanul lett miattatok bannolva 1-2 éve

én régóta olvasgatom a topicot
régebben is ez ment

kinéztetek magatoknak valakit és direkt szívattátok amíg a végén felkapta a vizet és õ járt rosszul

I.C.ram
Erdekes, amig te nem jottel, addig tok jol megvoltunk a topikban, soha nem volt konfliktus stb.

Amiota megjottel, allandoan csak idegelsz minket. Kicsit elegunk van mar beloled. Menj mas topikba okoskodni.

Utolso mondatod meg szimplan no komment.
MaSzKa
utána lehet olvasni

ti hergeltetek direkt
bármilyen véleményem volt
jöttek a direkt idegesítõ felbújtó kommentek
direkt mindenbe belekötöttetek

inkább ti érdemelnétek meg
fõleg aki káromkdik stb.

ha nem értetek egyet velem
akkor nem az a megoldás, hogy menjek a ..csába

szóval nektek kéne inkább felnõni csupa 14-18éves taknyos

I.C.ram
Az Auto mania topiklakoi tobbszor megkertek Maszka-t, hogy tavozzon, mert keptelen normalisan viselkedni. Nem teszi. Valaki legyenszives osszon ki neki par buntipontot, vagy tiltsa el a topikbol, mert mar nagyon elege van belole mindenkinek. Egyszeruen elviselhetetlen.
RoR zsozso
Házigazda elintézte,már nem érdekes...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

gordon 24
Sziasztok!

Ugyan nagyon utálok bemoszerolni dolgokat és szerintem is elég görény dolog de már nem birom.

Kérlek nézetek be az F1 topikba és ezeket a jópofa emberkéket akik linkelgetik ujra és ujra ezeket a hülyeségeket tegyétek el láb alól😄

THX!!

Downhill!!

RoR zsozso
Kérlek ebben a topikban "123xx"-et likvidáljátok,szabályokat szeg,meg szétcseszi a topikot.

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Goruck
Üdv, látom ma még nem zaklattak itt elegen, ezért itt is vagyok, azt szeretném kérni, hogy ebben a topicban írjátok oda azt, hogy: "Az aktuális nyílt napok dátuma az #1-es hozzászólsában" vagy valami ilyesmi
és nemtudom hogy kell kérni, de ha lehet akkor olyasmi formátumban, mint itt a 'RELAX' felirat

köszönöm

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
köszönöm Shadow, rád még lehet számítani 😉

SHADOWEYES7
ok

Goruck
Sziasztok, nagyon gyors segítséget szeretnék, MOST nyitottam egy topicot és felhívták a figyelmemet egy csúnya helyesírási hibára, kérem korigáljátok:
a topic leírásában az elsõ szót cseréljétek ki "Autószalonokban"...

Köszönöm