Moderátor figyelmébe!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Megcsináltattam a banner mûhelyben, ezt betennétek nekem légyszíves ide?
Köszönöm szépen!
Üdv.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Idioták kiméljenek!!! :)
köszi
köszi
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Légyszíves ezt tegyétek be bannernak a Caparo T1 topikba:
http://www.autoblog.com/media/2006/06/50633-c-cap-.jpg
Köszönöm szépen!
köszi
ovis árulkodós szint, lesajnálni tudlak csak <#idiota>#idiota>
Feladó: öregember
Elküldve: 2009. 01. 13. 19:43
Tárgy: Nincs tárgy
teeeeee féreg
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Elõre is kösz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Amugy küldtem megint e-mailt a házigazdaság miat.De nem jöt válasz:SNem tudom mit rontok ell...pedig mindent ugy csináltam ahogy levan írva...Vagy tulsok a levél?
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
szerinted ezért raktam fel, hogy autóstopicokba linkelgessék?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az nem lehet hogy az egész sg-n bunkok hülyék vannak. Te akárhova bemész (F1, Bringás Topik, Autostopik stb) mindenhol egybõl baj van..
Az nem lehet hogy minden ember hülye és téged utál csak te vagy hibátlan..
Elgondolkozhatnál ezen..
Megmondom a frankót én is szeretek elég sok fajta márkát. BMW, KTM stb sorolhatnám.. De ha egész nap valaki errõl beszél vagy nem képes elfogadni ezen márkák hibáit vagy hátrányait, az igen is idegesítõ mindenkinek! Még annak is aki egyébként szereti ezeket!
Mi is vitáztunk nem kevesett ezeken a dolgokon.. Igaz mi tudtunk ugy vitázni, hogy nem volt személyeskedés stb.. Van akinek nem megy. De ha nem idegesited õket nem fognak neked menni..
Változtass a hozzáállásodon jobban jársz te is és mindenki!
Bocsi de ezt be kellett irnom..
Üdv.
Downhill!!
hihetetlen, hogy milyen bunkók emberek járnak az autóstopicba 😞
ismerd fel a képrõl a teherautót topicban az úr nem bír magával!Pl: 910 hsz
Kérném rendreutasítani!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Figyelj... minek jarsz oda? Csak mi vagyunk ott, mas nem igazan jar oda.
Ez kb olyan, mintha allandoan olyan emberekhez jarnal vendegsegbe, akik nem birnak teged. Nem kicsit tolakodo.
Szoval megkerunk, hogy ne latogatsd a topikot.
Reszemrol befejeztem. Ez a topik nem erre valo. Megkerem a moderatorokat, hogy dontsenek. Remelem jol dontenek, mert mar rohadtul elegunk van beloled.
ne hazudjál légyszi
1srác is szerintem indokolatlanul lett miattatok bannolva 1-2 éve
én régóta olvasgatom a topicot
régebben is ez ment
kinéztetek magatoknak valakit és direkt szívattátok amíg a végén felkapta a vizet és õ járt rosszul
Amiota megjottel, allandoan csak idegelsz minket. Kicsit elegunk van mar beloled. Menj mas topikba okoskodni.
Utolso mondatod meg szimplan no komment.
ti hergeltetek direkt
bármilyen véleményem volt
jöttek a direkt idegesítõ felbújtó kommentek
direkt mindenbe belekötöttetek
inkább ti érdemelnétek meg
fõleg aki káromkdik stb.
ha nem értetek egyet velem
akkor nem az a megoldás, hogy menjek a ..csába
szóval nektek kéne inkább felnõni csupa 14-18éves taknyos
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Ugyan nagyon utálok bemoszerolni dolgokat és szerintem is elég görény dolog de már nem birom.
Kérlek nézetek be az F1 topikba és ezeket a jópofa emberkéket akik linkelgetik ujra és ujra ezeket a hülyeségeket tegyétek el láb alól😄
THX!!
Downhill!!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
és nemtudom hogy kell kérni, de ha lehet akkor olyasmi formátumban, mint itt a 'RELAX' felirat
köszönöm
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
a topic leírásában az elsõ szót cseréljétek ki "Autószalonokban"...
Köszönöm