118
VW Golf I,II,III,IV,V
-
#38 Pontosan!
A világon ebbőla típusból gyártották a legtöbbet és klasszikusan az egyes golfot tartják a világ valaha gyártott legjobb autójának -
#37 Jók a Golfok is de mondjuk a Volkswagen csúcsa szerintem a Corrado !! -
ZsirosKenyer #36 nem rossz autó, csak nem megy..
-
A Golfok közt a 4-es a fekete bárány,ezt mindenki tudja. -
#34 Regen 3db VW konszernes auto volt a csaladban es akartunk venni még kettot.
Kerdeztuk a kereskedot van-e flottakedvezmeny. Mondta, hogy 10.000Ft-ot el tud engedni az autok arabol. Jo mi? Kirohogtuk.
A Hondanal mar masodik autora ajanlottak rogton 300.000Ft kedvezmenyt!
Edesapam IV-es Golfjaban 60e kilometer van, az esetek 90%-aban nem megy az egyik henger. (Villog is a motorhiba jelzo.)
Elvitte a markaszervizbe, a gari pont lejart, igyhat legomboltak rola 80.000Ft-ot es kicsereltek 2 kabelt. Masnap ugyanugy eljott a hiba, ismet elvitte a markaszervizbe. Kicsereltek rajta a masik ket gyujtas-kabelt (elektronikai hibara gyanakodtak), tettek bele motortisztito adalakot es elkertek tole 50.000Ft-ot. Kikanyarodott a szervizbol, de a hiba rogton elojott. Vissza a szervizbe, ahol kozloltek, hogy nem tudjak mi lehet a gond, 500.000Ft-ert darabjaira szedik a motort es biztosan kijavitjak.
Persze faterom mar akkor megbanta, hogy Golfot vett, amikor beült a Civicembe :) Motorikusan eg es fold a ketto.
Na de mostmar egy eletre megutalta a VW-t es csak japan autot akar...
UI: Elotte nekem is volt VW Ventom, III-mas Golfom, Audi80-asom. Azok meg ossze voltak rakva. Persze motorikusan mar azokat is vertek a japanok, de megbizhatosagban es minosegerzetben 10-12 eves koruk ellenere is a topon voltak.
De a negyedik szerival valami megvaltozott... :(
Mostmar egyik 'népautó' se kellene. Szerintem sokan igy vannak ezzel, akiknek volt VW-juk, aztan beultek egy Honda, Toyota, Nissan vagy Mitsubishi volanja moge :) -
#33 naja,lassan vmi harckocsival kell már járni,hogy egybemaradjon.... -
#32 Én úgy tuom,hogy ebben a golfban állítható futómű van -
#31 http://golf-fans.fw.hu/ < kell? odaadom az egész oldalt neked, ha értesz kicsit a html-hez;) -
#30 "A legjobb auto...VW GOLF"
-
#29 Ja, én nem ültetném/ültetem az autómat, hanem próbálom minél jobban megemeltetni és minél durvább, magasabb, tömlősebb gumikat rakatni rá vazeg! Még a kipufogót is felrakattam az égbe... Sazlé!
Fekvőzsernyák két kátyú közé szorulva rulez! -
#28 vagy akárhol bp.-n.... -
#27 1-szer mennyé körbe a Thököly úton vele, azt szevasz! -
#26 -
Majd ha visszarakom a nyári felniket :) -
#24 az enyem 1.9TDI es 2eve vettem 2.5millio-ert -
#23 képt...de ne olyan homályosat mint a múltkor! -
#22 GTI-k
2-2,5 milla -
#21 Nem tudom mennyiert lehetne beszerezni egy jo allapotu Golf4 GTI-t. Az igazan jo kis aszfaltszaggato -
#20 nem a legjobb,de nagyopn jó kis kocsi. utcai versenyekre biztos nem a legjobb :D -
#19 Ha jól tudom, akkor 3,6-3,8 milla, annyi mint a Bora és az is ennyi szokott lenni... -
#18 Elfér, nem? Bár ezek után nem merek nyitni topicot a kedvencemnek...VW Bogár
Gondoltam, hogy a Volkswagen topic mellett megnyitom, de.. -
#17 egyébként most akkor nyissunk minden modellnek topicot? :DDDD -
#16 Bocsika, rossz helyre tettem....Valaki majd törölje...köszi... -
#15 Talán ilyen lesz a felfrissitett Touran:
-
#14 És nem is olyan olcsón, ahogy sokan hinnék -
#13 Újonnan nem lehet kapni itthon 4-es Golfot, csak a Variantot... -
#12 Nem tudom. Hasznaltan lehet legkonnyebben beszerezni, es lehet talalni nagyon jo allapotban. De az is lehet h. meg valahol meg lehet ujjan vasarolni... -
#11 akadálya nincsen :) -
#10 Az veszélyes gép :D
Én 1-essel kezdtem,aztán egy 3-as jött (még megvan),aztán 2 éve megvettem végre álmaim 2-esét :D -
#9 eloszor is AngelEyes-t szeretnek beszerezni. -
#8 Ez 4es golf ugye? Amugy ezek mennyibe vannak alapfelszereltséggel? Ha még lehet kapni mert most az 5ös a legujjabb. Csak mert nem vagyok otthon benne. -
#7 sajnos ezzel kezdtem. Elotte Yugo45-os volt. Ezt akarom kicsit majd alakitgatni.
Apro kis csinositasokkal. -
#6 Hány Golfod volt eddig ? -
#5 de elfert volna, de ez egy külön téma... itt csak a golf-rol van szo. Es ez sz.tem megerdemli a kulon temat. Nem egy tipust irtam be hogy minden tipusrol kulon forumot nyitogassak, hanem egy szeriat. -
#4 nem fért volna el a Volkswagen topikban? -
#3 Nem illik rá ez -az amúgy szép- felni.
Szvsz. -
#2 Es itt a sajatom:
-
#1 A legjobb auto...
VW GOLF
Azert nyitottam uj temat Golf-al kapcsolatban mert ez egy kulon tema a VolksWagen-ben.