118
VW Golf I,II,III,IV,V
-
#78 asszem az utóbbi. -
#77 xenon vagy halogen blue? -
#76 Ehh,ott is vettem már pár dolgot,itt van a melóhely mellet 3-4 utcára :)
(mármint lehet máshol is van boltjuk,ez itt a 13.-kerben van)
Izzó nekem már vagy 2 éve ugyanaz a kékes-fehér készlet van benne,és nem gyengült az ereje,nem égett ki stb....mondjuk nem is az 1000 ft-os teszkós izzó,de megérte az árát (talán 3K ha volt,szal nem egetverő...de hogy milyen gyártmány,arra már nem emlékszem ) -
#75 Én az Rs-tuning-nál vettem. Igazából ennek a lámpának a helyzetjelzője az érdekes, de mivel maga a búra átlátszó így jobban világít mint a gyári.
Én szeretnék bele valami jobb izzót is, de még nem nagyon nézelődtem... -
#74 Hmm,ahol pl. a hátsó lámpát vettem,ott van = 10K (gondolom /darab,mert annál nem írja,hogy "J+B" :)
Mik az észrevételek? Világit úgy,mint a gyári,esetleg annál jobban ? -
#73 áá,fúdedúrva :O
Köszi,meg is kérdezem a boltban,hogy tud-e hozni,nagyon tetszetős :o)
-
#72 Lehet és van külön távolsági fényszóró is...link -
#71 o = ó -
#70 Vajon 2-esbe is lehet ilyen fényszorót venni ?
[utánajár] -
#69 htx -.- -
#68 szép ^^ -
#67 Ez meg az enyém :)
(leszedem majd,mert nem vmi jó kép,de addig ez is megfelel)
-
#66 ^.^ -
#65 itt az én golfom:
-
#64 25. voltam :) -
kicsirobi #63 Szavazzatok ráá -
#62 Gondolom, hogy csak motor kell, de talán érdemes lenne elgondolkodni pl.: ezen Lehet meg tudnád alkatrésznek venni, s ezért egy komplett kocsit kapsz, ami alkatrésznek jó lehet. Nem tudom, mennyi lenne külön a motor, de nem hiszem, hogy sokkal kevesebb lenne, mint ez... -
#61 Sziasztok, nemtud valaki egy "jó" állapotban lévő 1.6gti motort? -
#60 aham..
hat azer koszi :] -
hát,....fingom sincs :S
Így neten keresztűl meg aztán pláne :) -
#58 biztos vagyok benne, hogy osszefugg a 2 problema, csakhat a megoldast nem vagom
nem tort el a kar, megneztem mar, meg a gaztol fuggetlenul sem indul el az auto, alapjaraton is csak ugy indul most, hogyha folyamatosan rainditok, azmeg hat nem tul egeszseges a motornak :] -
#57 Hehh,nekem 1-es volt az első autóm annó,imádtam :)
Ugyanez volt vele 1x.
5letem az viszont nincs,mert visszaraktam a bowdent,aztán semmi gondom nem volt :o
Nem lehet,hogy a szabályzókar,ahova a bowden megy esetleg eltört,és csak a "teteje" forog gázadásnál?
Egyébként így első hallásra olyan,mintha egymástól független lenne a 2 probléma.
-
#56 Hi
Talan ebbe a topicba illik a legjobban. Van 1 osregi, 27 eves 1-es golfom. Garazsban allt evekig, ill. fel lett ujitgatva, tehat amit 1 27 eves autotol varni lehet, azt teljesiti.
Most az tortent vele, hogy leakadt a gazpedal a gazbovdenrol. Semmi gond, ami rogziti, kicsuszott, vissza kellett rogziteni, meg nem orult modon padlozni.
Viszont amikor ez tortent, lefulladt, ra kellett inditani 1 joparat, es ugyis csak alapjaraton tudtam elmenni egy parkoloig. Ezutan nem indult be. Arra gyanakodtunk, hogy megszivta magat benzinnel, betoltuk, a vegen elindult. Hazagurultam vele (200 m), bealltam, semmi gaz.
Masnap indulnek, kitalatok a parkolohelyrol, indul faszan, teszem 1esbe, gaz kiakad, rainditok 1et (!), tobbet nem akartam, nehogy ugy jarjak, mint elozo nap. Na.. azota nem indul az auto.
Rainditok, kohog, gazt nyomok, nem reagal, amugy csak kohog, kohog, de nem indul, nem kapja el. Benzin van benne, olaj van benne, toltes van az aksiban. Gyertyak jok.
Tanacstalan vagyok(vagyunk), tippek, otletek?
Elore is koszonom -
slomi28 #55 S O S!!!Corrados vagyok(G60)és lenne egy fontos kérdésem.Raktam egy csippet és hatvanas rendszert a kocsiba,de érezhetöen rosszabbúl megy,mint azelött.Miért?Aki tud segitsen,KÖSZI! -
#54 nem felejtettél el vmit? :-) -
#53 VolksWagen -
#52 És ez hogy jött össze ? :D -
HUTÖPIKE #51 Ki volt kinn a talalkozon a Lurdynal?
Akit erdekel van 1 par kepem!
Írjon priviben es atkuldom!
KB 75db kep! -
davos80 #50 Itten van. -
davos80 #49 Benzin. -
davos80 #48 1.5,GTI. -
#47 Milyen ?? 1,6 D ? forever GTI -
davos80 #46 Eladó az egyesgolfom:) -
#45 Nem tudtok olyan oldalról, ahol jó minőségben lennének gyári fotók, főleg 2-es Golfokról? -
#44 Nekem is ilyen van, bár 1.4-es. Szép autó, de lassan cserélem, mert nagyon drága a szerviz. (2001-es) -
#43 -
#42 De ha Golf akkor forever R32 -
#41 De előtte még idén jön a facelift-es Golf V -
#40 A hatos golf jövőre jön:
-
#39 2-es a csúcs!! Dupla lámpa és GTI vagy GTD