608
-
#568 Schumi a Pannóniaringen tesztelt!!! -
DJ BP #567 "leglehetetlenebb helyeken előzött"
Hm, azért ez veszélyes közúton (család is bennt ül), bár inkább kamuszagú -
#566 azigen :DDDdddd filmbeillő jelenet :) -
#565 Ez de komoly: :))
Schumacher taxisofőrnek állt
A hétszeres világbajnok Michael Schumacherről szombaton kiderült, hogy nem csak F1-es gépet, de taxit is rendkívül gyorsan vezet. A 38 éves német a hétvégén a családjával utazott Cottburgba, hogy egy Ed névre hallgató különleges ausztráliai juhászkutyát vásároljanak egy helyi állattenyésztőtől. Mivel azonban a kutyás program igencsak elhúzódott, és a repülőtérre időre kellett visszaérni, Schumacher megkérte az Opel Vitariót vezető Tuncer Yilmaz taxisofőrt, hogy had vegye kézbe az irányítást. "Én az anyósülésen ültem, Schumi pedig vezetett - ez egyszerűen őrület" - mondta az eset után Yilmaz, akinek történetét Schumacher szóvivője, Sabine Kehm is megerősítette. A török származású úriember elmondta, hogy az F1-ből tavaly visszavonuló Schumacher rövid taxis pályafutása alatt a "leglehetetlenebb helyeken előzött". A száguldás után a családfő a 60 eurós útiköltséget - az alkalmi vezetést megköszönve - 100 euró borravalóval fejelte meg. -
#564 Szerintem sem. Meg pl. a Ferrari sem alkalmazná... -
DJ BP #563 sztem meg nem :) (ha nekem lesz igazam mehetek versenyezni? :DD) -
#562 Jones és Häkkinen szerint Michael Schumacher igenis visszatér! -
#561 No comment! :) -
mohuska #560 jőőőőj vissza vándor!!!!!! -
#559 az igen! :) -
#558 -
#557 -
#556 Itt az utsó előtti kép! :) -
#555 sztem kb úgy vigyorgott magában,mint a banneren :) -
mohuska #554 kár h az iet nem adja semmi. pl német RTL. -
DJ BP #553 azért megnéztem volna vigyorgott e a sisak alatt :)) -
#552 de csak a nyakizmait,kocsiban aznap ült elöször:)) -
#551 A legjobb, hogy állítólag mindössze két héttel előtte kezdett el edzeni rá! :) -
mohuska #550 persze énis így gondolom! -
DJ BP #549 szerinted? Lejáratták magukat...
Frappáns búcsú-e? Egy év után megnyert két tesztet, sztem az. És egyedi búcsú -
DJ BP #548 Így igaz -
mohuska #547 A teszt volt frappáns búcsú?
o'neal- mos már mér lenne tré ha odamenne?
-
#546 hát eddig nem lett volna bajom azzal ha mercihez ment volna valamikor...de ezek után.... -
#545 Nem hinném. Ez frappáns búcsú volt :) -
mohuska #544 majmeglátjuk :) -
toretto r34 #543 ÁÁÁ ha viszatérne akkor is csak ferkával menne ő is tudja hogy szarul mutatna egy retek merciben de sajna nem fog visszatérni -
mohuska #542 lehetséges h visszatér.....nem? MClaren???
nah szép lenne!! : ) -
toretto r34 #541 Hát igen nem hiába ő minden idők legnagyobb pilotája megmutatja hogy bármikor képes lenne nyerni!!! -
#540 A mester megint oktatott! :)) -
#539 Nagyon brutál az új 430-as! -
#538 Schumi mutatta be az új 430 Scudeirát!
A kocsi nagyon ott van a szeren! :) -
#537 -
#536 A Mester újra versenyez! -
jefferson83 #535 Persze, nem is arról van szó. Nekem a media player classic is lejátsza, csak arról van szó, hogy akinek nem tetszik az flv az átkonvertálhatja. -
#534 vlc player alapból lejátsza és nem kell konvertálni -
jefferson83 #533 Én is letöltöttem, utánna át kell nevezni valami.flv-re és jó lesz. Lényeg, hogy a kiterjesztése flv legyen. Hasonló videókat meg kereshetsz a youtube-on. Keresőbe beírod, hogy Schumacher vagy hasonló és aztán lehet válogatni :) -
jefferson83 #532 Ha kicsit értesz hozzá, akkor mindenféle program nélkül a youtube-os videókat megszerezheted. Megnézés közben ugyanis lementi a gépedre "temporary internetfiles"-ba. Ugye ehhez engedélyezned kell a rejtett mappák megjelenítését is. flv- kiterjesztése lesz, amihez külön lejátszó kell, de konvertálható is.
No de egyszerűbben:
Katt! Ide beíros a videó linkjét és a gombra nyomsz,lemented.
Szükséges konvertálók, lejátszók itt:
Katt! -
#531 Üdv..
A belinkelt videót nem lehetne vhogy letölteni??Ez naon kellene nekem...
Köszi...
Esetleg ha volnának még hasonló Sumis kisvideók azok is jöhetnének... -
#530 Sziasztok érdekelne hol lehet olcsobb pénzér schumis sapkához jutni? Ha utángyártott vagy hamis az se baj de azér normálisan nézzen ki! -