608
  • IXEMGabeo
    hamarosan jön a 2011-es év. GO Schumi!
  • B0B0
    2010-es Mercedes GP-s naptár
    A futamok és időpontjuk jelölve van rajta!!!

A0 méretben 2000 Ft
    A1 méretben 1500 Ft
    A2 méretben 1000 Ft
  • B0B0
    A mester utolsó mercedeses győzelme (1991):
  • B0B0
    A mester első publikus tesztje:

Még több kép
  • gercse
    én csak egy évről hallottam
  • B0B0
    Schumacher visszatér 3 évre!!!!!
  • ladarevolution
    szombat
  • B0B0
    Nos? Ki mit gondol, mi lesz január 2-án? :)
  • solo
    Azt a rákos mindenit:|
    Naggyon durva:O

MIndig is az amcsi taligák voltak a legjobbak, és ez most sincs máshogy:]
  • B0B0
    Nem nagyon volt. Nézz utána, Lauda hogy nyerte meg a harmadik világbajnoki címét!!!
  • jefferson83
    Csak ennyit tudok hozzáfűzni:

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSS :D

Várjuk a futamot, nagyon régóta most először.
  • DannyL
    Szerintem nem fog semmi maradandóan nagy sokkot okozni ez alatt a pár futam alatt. Egyszerűen csak ő az az ember, aki be tud ülni úgy a szezon közepén egy ismeretlen gépbe, hogy nem a sor végén fog kullogni, hanem pontszerzésre is esélyes lesz a rutinjának köszönhetően.

Másrészt ilyen nem nagyon volt még, hogy egy elbúcsúztatott legenda egyszer csak megint ott van a pályán. Egy rengeteg érzelmet felhozó időutazás lesz. És ki ne szeretne nosztalgiázni? :)
  • B0B0
    Egyszerűen csak félnek, mert nem őszinte magához az, akiben nem vetődik fel a gondolat, hogy bizony ővele mindig számolni kell.
  • Bandee1987
    hja
  • DannyL
    Ennyi idiótát egy kupacban. :)))
  • DannyL
    Bárki bármit mondd, most aztán meg lett csinálva a műsor. Imádom! Úgyis mindig egy csapatban akartam látni Kimivel. Most legkevesebb erre a szezonra megkapom. :)
  • gercse
    hát még én ;)
  • DannyL
    leszarom.hu :)
  • Speedway
    ez az!!!
    Michael Schumacher a király
  • gercse
    persze, hogy sokkal többen örülnek neki, csak a forma 1 topikban van pár ember akinek nem tetszik...
  • Norbi7
    Azt hittem hogy csak poénkodtok, de utána néztem és tényleg visszaül, ááá!
  • B0B0
    Szerintem jóval többen örülnek neki, mint nem. Nem mellesleg Bernie is összeteheti a kezeit, jócskán meg fog ugrani a nézettség és a marketingbevétel is. :)
  • gercse
    én csak nevetek a háttérben inkább, de hajrá :D
  • Bandee1987
    nem gond, többen vagyunk ott, mint ők, szóval elintézzük őket :)
  • gercse
    tudom, olvasom folyamatosan, de inkább nem írok semmit, túl sokaknak csípi most a szemét ez a visszatérés
  • Bandee1987
    Itt vagyunk, csak átköltöztünk a FORMA1 topikba :DDDD
  • gercse
    Itt a visszatérés (valószínűleg), és senki sem ír? :DD

Remélem szépen helyt áll.
  • Norbi7
    nem semmi nagy dögöt kell majd terelgetnie!
  • B0B0
    Schumi nagy tétre megy a Nordschleifén
  • Jeff Gordon
    minden tiszteletem a schumacheré és az eredményeié,de véleményem szerint ez hülyeség,legalábbis most még biztosan.általában életrajzi filmeket egy legenda élete után szoktak csinálni,lásd Walk the line(Johnny Cash). most oké,h csak az f1es karrierje lesz teritéken,de akkor az inkább lesz dok.film mint hollywoodi mozikba illő,szerintem.plusz csomo olyan dolgot nem fogunk látni a vásznon,ami pl még meg sem történt,de mi rajongók kiváncsi lennénk,h MS azt belül h élte meg stb.szóval ezt én nem tartom jó ötletnek,h most azonnal,máris film készül,ilyen erővel készülhetett volna Mick Doohanről és Carl Fogarthyról is amikor visszavonultak,hiszen a szakmájukban(MotoGP és SBK) ők is remek versenyzők voltak,szóval azt akarom kihozni az egészből,h az ilyen életpályás filmeket nemjó ha leszűkítik 11 nehány évre,szerintem,na de majd meglátjuk,ha tényleg elkészül.

álltítólag Schumacheré lenne a főszerep,ez tényleg igaz?
  • hunbasser
    juppíí :)
  • B0B0
    Menedzsere szerint hollywoodi film készül a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher életéről. "Az egyik ottani rendezőnek nagyon megtetszett a téma, és magát Michaelt kérné fel a főszerepre" - jelentette ki Willi Weberk, de a 2006-ban visszavonult német sztár egyelőre nem bólintott rá az ajánlatra. (MTI)
  • B0B0
    Schumi hét végén 990 ccm-s versenyen szaggatott :)
  • B0B0
    Rondt mázlisták! :)
  • autoszimulator
    pár kép róla :) Itt volt a saját ferrarija is :)
  • B0B0
    3. lett!
  • B0B0
    Mert motorra tervezték
  • autoszimulator
    Jó kis pálya, de sajnos a legnagyobb kategória, ami ide jön, az az OB, ott látni pár jó kis kocsit, de azon kívül nemnagyon, főleg motorok járkálnak :(
  • B0B0
    Én eszer amúgy is megnézném:

• autoszimulator
    Ez tőlünk 25 km, és senki se tudott semmit, vicces :S