55
-
winnie #15 ?? miért? szinkronos a film? -
maverick2000 #14 A film nem a legjobb, de a kritika annál inkább -
TeDDyRuSh #13 Szegény mindig magas mércével méri a filmeket (soxor indokulatlanul), és erre tessék... félek hogy egy ilyen SZAR(jogosan) film után nekimegy a Dunának. -
TeDDyRuSh #12 Csóró Viktorunk nagyon kibukott -
vg #11 "Mindegy, a szószaporítás felesleges, a film úgy trágya ahogy van."
Imádom, amikor a hatalmasan okos kritikus egy ilyen filmben értelmet keres...
"Ja, és a magyar szöveg zseniális, kvázi plusz poénokat is adagol a történethez."
Miért egy olyan ember ír kritikát, aki nem is látta/érti angol nyelven a poénokat? -
nickname #10 Most értünk vissza a barátnőmmel a moziból, és pont ezt néztük meg... jobban jártam volna ha elöbb ezt a cikket olvasom végig.
Szerintem nagyon primitiv humor - arra építettek hogy azon nevetnek majd hogy mennyire "undorító" (nem tudom h ez a legjobb szó-e) a jelenet. Pl.: Egy elég gagyi macska kb 40 másodpercig ránagdozva hangosan fingadozva végzi a dolgát a wcn... egy ideig vicces aztán már inkább szánalmas.
Szerintem pénzt ne költsetek rá ;) -
#9 -
#8 Cikkíró nagyon kibukott. A cikk végén leávó sóhajt a fórumból már moderálni szokták.... -
#7 most neztem meg moziban, kritikán aluli -
winnie #6 viszont, akik ezt írták, azok is írták a horrorra akadvát. -
Skyline #5 Annyira ne emlegessük a horrorra akadvával egy lapon mert ehhez a szeméthez a wayans tesóknak 0 köze van:)
Amúgy aki jó vígjátékot akar ajánlom a Feketék fehéren-t:) -
winnie #4 szerintem nem te lettél lepedofilozva, hanem a filmben van erről szó. de asszem írva is vagyon: "A pedfília, nekrofília és animál szex - nem korhatáros mozifilmben egyébként is filmtörténeti mérföldkőnek számít. "
én, így pár hét távlatából is tisztán emlékszem, hogy az animálszex és a pedo jelenetekre.
a film persze nem ilyen borzasztó, de minek megnézni?:) -
#3 Lehet hogy szar a film, de ez még senkit nem jogosít fel arra hogy pedofilozzzon, mellesleg abban se vagyok biztos hogy a ciikíró tudja a szavak jelentését.... -
Librarian #2 Ezzel is az lesz, mint a Horrorra akadva sorozattal! :-)
Valamelyik esmerősöm pár hónap múlva beesik ide egy-kát (száz) CD-vel/DVD-vel és megkérdezi: "Meg van? Valami vígjáték... még én se láttam. Nesze!"
Hát így nézem én majd meg egy unalmas téli estén... (ha a barátnőm pont nem ér rá!!! ) -
HUmanEmber41st #1 "Én szóltam, bazmeg."
Azért megnézem én is, ha télleg olyan szar, majd fikázzuk együtt :)