Csajozós film - homonekropedofilia, meg ami kell
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira ne emlegessük a horrorra akadvával egy lapon mert ehhez a szeméthez a wayans tesóknak 0 köze van😊
Amúgy aki jó vígjátékot akar ajánlom a Feketék fehéren-t😊
Amúgy aki jó vígjátékot akar ajánlom a Feketék fehéren-t😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
szerintem nem te lettél lepedofilozva, hanem a filmben van errõl szó. de asszem írva is vagyon: "A pedfília, nekrofília és animál szex - nem korhatáros mozifilmben egyébként is filmtörténeti mérföldkõnek számít. "
én, így pár hét távlatából is tisztán emlékszem, hogy az animálszex és a pedo jelenetekre.
a film persze nem ilyen borzasztó, de minek megnézni?😊
én, így pár hét távlatából is tisztán emlékszem, hogy az animálszex és a pedo jelenetekre.
a film persze nem ilyen borzasztó, de minek megnézni?😊
Lehet hogy szar a film, de ez még senkit nem jogosít fel arra hogy pedofilozzzon, mellesleg abban se vagyok biztos hogy a ciikíró tudja a szavak jelentését....
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Ezzel is az lesz, mint a Horrorra akadva sorozattal! :-)
Valamelyik esmerõsöm pár hónap múlva beesik ide egy-kát (száz) CD-vel/DVD-vel és megkérdezi: "Meg van? Valami vígjáték... még én se láttam. Nesze!"
Hát így nézem én majd meg egy unalmas téli estén... (ha a barátnõm pont nem ér rá!!! <#vigyor4>#vigyor4>)
Valamelyik esmerõsöm pár hónap múlva beesik ide egy-kát (száz) CD-vel/DVD-vel és megkérdezi: "Meg van? Valami vígjáték... még én se láttam. Nesze!"
Hát így nézem én majd meg egy unalmas téli estén... (ha a barátnõm pont nem ér rá!!! <#vigyor4>#vigyor4>)
"Én szóltam, bazmeg."
Azért megnézem én is, ha télleg olyan szar, majd fikázzuk együtt 😊
Azért megnézem én is, ha télleg olyan szar, majd fikázzuk együtt 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
← ElőzőOldal 2 / 2