55
  • winnie
    ?? miért? szinkronos a film?
  • maverick2000
    A film nem a legjobb, de a kritika annál inkább
  • TeDDyRuSh
    Szegény mindig magas mércével méri a filmeket (soxor indokulatlanul), és erre tessék... félek hogy egy ilyen SZAR(jogosan) film után nekimegy a Dunának.
  • TeDDyRuSh
    Csóró Viktorunk nagyon kibukott
  • vg
    "Mindegy, a szószaporítás felesleges, a film úgy trágya ahogy van."

Imádom, amikor a hatalmasan okos kritikus egy ilyen filmben értelmet keres...

"Ja, és a magyar szöveg zseniális, kvázi plusz poénokat is adagol a történethez."

Miért egy olyan ember ír kritikát, aki nem is látta/érti angol nyelven a poénokat?
  • nickname
    Most értünk vissza a barátnőmmel a moziból, és pont ezt néztük meg... jobban jártam volna ha elöbb ezt a cikket olvasom végig.

Szerintem nagyon primitiv humor - arra építettek hogy azon nevetnek majd hogy mennyire "undorító" (nem tudom h ez a legjobb szó-e) a jelenet. Pl.: Egy elég gagyi macska kb 40 másodpercig ránagdozva hangosan fingadozva végzi a dolgát a wcn... egy ideig vicces aztán már inkább szánalmas.

Szerintem pénzt ne költsetek rá ;)
  • papabear
  • papabear
    Cikkíró nagyon kibukott. A cikk végén leávó sóhajt a fórumból már moderálni szokták....
  • Ingy
    most neztem meg moziban, kritikán aluli
  • winnie
    viszont, akik ezt írták, azok is írták a horrorra akadvát.
  • Skyline
    Annyira ne emlegessük a horrorra akadvával egy lapon mert ehhez a szeméthez a wayans tesóknak 0 köze van:)
    Amúgy aki jó vígjátékot akar ajánlom a Feketék fehéren-t:)
  • winnie
    szerintem nem te lettél lepedofilozva, hanem a filmben van erről szó. de asszem írva is vagyon: "A pedfília, nekrofília és animál szex - nem korhatáros mozifilmben egyébként is filmtörténeti mérföldkőnek számít. "

én, így pár hét távlatából is tisztán emlékszem, hogy az animálszex és a pedo jelenetekre.

a film persze nem ilyen borzasztó, de minek megnézni?:)
  • BuzzFuzz
    Lehet hogy szar a film, de ez még senkit nem jogosít fel arra hogy pedofilozzzon, mellesleg abban se vagyok biztos hogy a ciikíró tudja a szavak jelentését....
  • Librarian
    Ezzel is az lesz, mint a Horrorra akadva sorozattal! :-)
    Valamelyik esmerősöm pár hónap múlva beesik ide egy-kát (száz) CD-vel/DVD-vel és megkérdezi: "Meg van? Valami vígjáték... még én se láttam. Nesze!"
    Hát így nézem én majd meg egy unalmas téli estén... (ha a barátnőm pont nem ér rá!!! )
  • HUmanEmber41st
    "Én szóltam, bazmeg."
    Azért megnézem én is, ha télleg olyan szar, majd fikázzuk együtt :)