155
Skoda tuning, design, veteránok és egyéb gyöngyszemek
-
#114 hmm... tényleg nem kell naggyal írni :D
Nesztek, vegyétek, mint a cukrot :D -
#113 Legtöbben szuperbé-nek monnyák:D
Ha valakivel beszélgetsz és elkezdi,hogy "szuperb" akkor nem tudod miről beszél,főleg,ha nem mondja elé a Skodát. -
#112 Nadehát nem kell nagy B-vel írni, nem "szuperbé", hanem "szuperb". -
#111 nekem sem tetszik azúj mivel régi van nekem :)) -
#110 SZÉP fabia?!!?
Az új nekem nem tetszik...
Ciszont érdekes ez a lámpa ezen a SuperB-en :D -
na ez sztem szép fabia után ez a favorit -
#108 Remekül érted. ;-) -
#107 Kösz, az ábra jól jön majd, de asszem rákeresek a fabia fényszóróira, mert az a lényeg, hogy 5letem nincs, hogy a belső gombot leszámítva hol kell állítani... :)
szal ha jól értem, 5m-re a faltól 35centi lefelé. -
#106 Béna gyereknek... -
#105 Fasza ... és? :D
bámulhatom én azt a képet, ha nem tudom, hogy egyesével hogy állítsam a lámpákat :] -
#104 Beállsz egy fal elé, azon nézed a vetített képet. -
#103 Kicsit babrálnék a Fabia lámpájával, mert szerintem a bal oldali vakít ... vagy a jobb oldali nem elég magas, ezt még nem döntöttem el
Szerviz nélkül erre valami ötlet? Pl hogy esetleg hol tudok utánanézni? (gugli? :D) -
#102 húú ez jó kérdés!!
nekem amikor egyszer-kétszer megnyomom hogy menjen le az ablak akkro van mikor teljesen lemegy vagy teljesen fel változó attól függ milyen kedve van :D -
#101 Tud-e valaki valami forrást arra, hogy hogy működik a gyári ablakemelő a fábiában?
Egy biztos: Nekem kitalálta a jobb első gomb, hogy ha fel akarom húzni az ablakot, akkor húzzam fel a gombot (eddig semmi spéci), viszont ha lenyomom a gombot, akkor nem lehúzta, hanem automata felhúzásra kapcsolt
Service kicserélte a gombot, most már jó. viszont szét is berheltem, és azt vettem észre, hogy egyik irányba azt az ellenállást mértem, amit láttam is a gombban, a másik irányban viszont jóval magasabbat (160 ohm helyett valami 500-at). Tény, hogy el is van rohadva az áramkör rendesen :D
Csak azért érdekelne, hogy hogy működik, hátha anyám utólag beszerelt kacatját át lehetne gyári cuccra műteni (bár a beépített motorok kínlódása ezt minimum kétségessé teszi). Nameg persze a kíváncsiság, hogy miért pont így kettyent meg a cucc XD -
#100 Vki nem tudja hogy lehet karcok nélkül leszedni hátulról a jeleket?
mi a legegszerűbb módja.. -
#99 kaptam ajandekba egy rapid futomuvet:)komplett:) -
DJ BP #98 meg drága, ha nem alapmotorral veszed -
#97 2006 os Fabiába hátul kalaptartóba mekkora hangfal kell tudja vki?
16os létezik h akkora kell ? -
#96 Ja. Nemtom melyik újságban orrba-szájba dícsérték a belsőt, minden szempontból, minőségileg is(!), de nem tetszik. :-/ -
#95 Belűlről pöpec. Nade kívűlről?!!? Suzuki Swift :S -
#94 Ehh, új Fábiusz nem tetszik előben. :-| -
zsancy #93 -
DJ BP #92 ja ami szét van hajtva, de ha nincs rá szüksége minek? :D -
#91 drágább az biztos...de csehországban elég könnyű jó áron hozzájutni -
#90 nekünk is meg nagybátyáméknak is ez volt vele. le is cseréltük Lada 2101-re. Azt viszont imádtam. De már annak is vagy 5 éve hogy eladtuk.
amúgy a Sokda nem rossz. haveroméknak MB1000 van szép kis veterán. Meg az újak is jók, pl. Fabiaban már ültem, az Octavia meg a Superb is tetszik. -
DJ BP #89 valószínű drágább lenne egy simánál :) -
#88 vegyél RS octaviát 2002es évjárat....180 ló....vagy 1.8/20V az 150ló..........hidd el nem bánod meg és nem is drága -
DJ BP #87 attól függ, milyen motort akarnál chippelni? Mert benzineseket nincs értelme -
Kferro #86 Sziasztok!
A párommal most tervezünk használt autót venni, s nagyon úgy tűnik, hogy az Octavia lenne a befutó.
Olvastam valami chiptuningról, amivel az autó nyomatékosabb lesz, s még a fogyasztását is kedvezően befolyásolja.
Kérdésem: mi lenne ez a chiptuning, illetve hol lehet ilyet elintézni?
-
#85 Indexen van Skoda orrmotor fórum. Oda járnak kompetens arcok is. -
norbisz #84 Sziasztok!
Nem tudna valaki nekem olyan linket adni, ahol megtalálható a 2004-es Skoda Octavia javítási kézikönyve? Vagy esetleg ahonnan meg lehetne rendelni? A hátsó ajtó kárpitját szeretném leszedni, de nem jön le, ha csak simán kiveszem a csavarokat, és nem is leemelős :(
Valami nyöszög benne, de szalonba hiába viszem, olyan hülyék hozzá, már csinálták 2x és ugyanaz...
Köszi a segítséget... -
#83 -
#82 -
DJ BP #81 nekem meg a Roomster tetszik, Fabia nem annyira -
Vlala #80 Nkem már a Roomster eleje is bejött, olyan felnőttes lett. -
#79 Nekem tetszik a Roomster-es orrkiképzés. -.-
Az új Superb-ről csak 1 kicsi képet láttam egy újságban, az viszont valami iszonyat disznó, NAGYON tetszik. -
#78 nekem eleje nem teccik :)
te mit szólsz hozzá? -
Vlala #77 Mit szóltok az új Fabiához?
túl nagy a kép
Ez is nagy, ezért link -
#76 itt nézz szét -
#75 gyári skoda?:O menny volt?