1231
Max Payne - The Movie
  • Challanger
    Most néztem a hardwired.hu-n, hogy kikre lehetett szavazni. Bevallom az ottani képek alapján nálam is Bale és Owen lett volna a befutó. Bár ha azon képek alpján kellett volna választanom, akkor Clive Owen-re szavaztam volna (ő hasonlított a legjobban a képek közül)
  • Challanger
    Láttam! Elég régen, és akkor még nem is ismertem Christian Bale-t. Úgyhogy azt nem tudom megmondani, hogy abban milyen alakítást nyújtott. Magára a filmre emlékszem. Hogy úgy mondjam, nem fog bevonulni a klasszikusok közé.
  • Dying Soul
    Amerikai Psycho-t láttad? Eesetleg olvastad is?
  • Challanger
    Akkor már inkább Christian Bale. Thomas Jane még nem sokmindent tett le az asztalra. Bár Bale sem, de ő legalább "minőségi" munkát végez. Ha Jane szerepelne, akkor egy tipikus agyatlan lövöldözős film lenne. De Bale szerintem meg tudná tölteni némi mondanivalóval is. Batman-ként is nagyon tetszett.
  • zaki
    Thomas Jane? Ő a Megtorlóban volt, nem?

Ő tényleg nem lenne rossz választás...
  • vg
    Pedig én tökre úgy értettem! Szavazás volt a hardwired.hu oldalon, ott Christian Bale nyert!
  • Challanger
    De ha ezeket a képeket nézitek, szerintetek nem hasonlít? Ezzel az ábrázattal
  • Challanger
    Csak olyan szinten gondoltam komolyan, hogy pl. rá is lehessen szavazni.
    Mondjuk valamilyen topicban, vagy akárhol. (Persze csak akkor, ha másokat is érdekel. De nem úgy néz ki)
    Nem arra gondoltam, hogy dobok egy sms-t valamelyik producernek...
  • Bucser
    A Payback óta Gibson papa nagyon sokat öregedett.

Szerintem Payne Szerepére Thomas Jane fekete hajjal sokkal megfelelőbb mint Gibson. Nem beszélve arról hogy Gibson már 50 éves:) Azért a 30 valahány éves Max Payne szerepére már kicsit erőltetett lenne...
  • vg
    Öööööööö, most öszintén! Ezt komolyan gondoltad?

"Mindenesetre ezeket a képeket nem azért töltöttem fel, mert nem volt jobb dolgom, hanem szeretném eljuttatni az ötletet olyan emberekhez, akik esetleg tudnak valamit tenni ezügyben."

• Challanger
    Ezek a képek a Visszavágóból(1999) vannak. Azóta nem öregedett annyit. Szerintem nagyon jó lenne. Mindenesetre ezeket a képeket nem azért töltöttem fel, mert nem volt jobb dolgom, hanem szeretném eljuttatni az ötletet olyan emberekhez, akik esetleg tudnak valamit tenni ezügyben.
    Persze, ha csak egyedül engem érdekel ez a dolog, akkor nincs sok értelme. Várom a visszajelzéseket. Hátha másnak is felkeltettem az érdeklődését.
    Bocsi a nagy képek miatt!
  • vg
    Mel Gibson papa, öreg már...
  • Challanger
  • Challanger
  • Challanger
  • Challanger
  • Challanger
    Na figyeljetek! Én nem vitatom, hogy Christian Bale, vagy Clive Owen jó színészek, de szerintem, aki eljátssza Max Payne karakterét, annak hasonlítani is kellene rá. Én már amikor játszottam a játékkal (és még szó nem volt arról, hogy film lesz belőle), akkor az jutott eszembe, hogy Mel Gibson hasonlít legjobban Max-re. Éppen ezért én csak vele tudnám elképzelni a Max Payne mozit. Amellett, hogy hasonlít rá, kiváló színész is (kedvenc színészem). A gond az lehet, hogy mostanában inkább a rendezéssel foglalkozik.
    Itt van pár eléggé meggyőző kép, hogy miért is lenne jó Max Payne, Mel Gibsonból:
  • bigfoot
    reméljük:)
  • knightbali
    Max Payne mozi,király
  • Challanger
    Én Mel Gibsonra vagy Mickey Rourke-ra szavaznék. Igaz mind a ketten öregebbek mint Max Payne, de ők ketten hasonlítanak rá.
    Az igazi, akiröl Maxet formálták, oldalrol egy kicsit Dennis Quaid-re hasonlít. De ő nem lenne jó.

Mel Gibson vs.Mickey Rourke
  • k8bal
    igen! Ment is HBO-n azért tudom :D
  • Fenrir
    "Harc Szelleme" volt magyarul, ugye?
  • Bucser
    ááá:D rossz memória:) pedig megvan eredeti DVD-n:D
  • rohadt alma
    Final Fantasy Warrior Within

Itt az az alcíme:The Spirits Within

• Bucser
    Final Fantasy Warrior Within

Final Fantasy VII - Advent Children

Pick one:)
  • Sland
    http://imdb.com/title/tt0467197/
  • zaki
    nemsokára jön a Silent Hill, trailer alapján para lesz, mint a játék :)
  • Fenrir
    Doom sem lett rossz, abból a történetből amit kitaláltak többet nem lehetett kihozni, mondjuk sok köze nincs az eredeti Doom történethez :)
  • k8bal
  • k8bal
    sztem ez így általánosítva nem igaz...
    mert én tudok egy kivételről! xD
    Tomb Raider! Nah annak az első része nekem nahgyon bejön! a második se rossz csak az már eléggé durva!
    ápropó! van még egy! A Final Fantasy! Nem jut eszembe az alcíme de az mester lett! :)
  • lele
    ebből is lesz film?
    nekem valahogy a játékból készült fimek mind szaroknak tűntek
  • Fenrir
    Ez ilyen befordulós, eret felvágós zene :)
  • Kanál
    ez nincs meg valakinek fullba? :|
  • Frosty01
    xD én akartam előbb betenni!!
  • Frosty01
    Max Payne: Theme szerintem erre a hegedüs, brácsás zenére gondoltok ^^
  • k8bal
    eh...
    a Max Payne 2 Theme zenéjét lelehet szedni jó minőségben a hivatalos oldalról! :D
    [Link]
    Hivatalos oldal! (már mint a 2-é!)
  • blackgamer
    eMule ír pár dolgot, talán ez lenne?
    Katsy.Hatakka.&.Kimmo.Kajasto.-.Max.Payne.2.(theme).mp3
  • bigfoot
    igen mi a címe a theme zenének ?vagy nincs is címe?:)
    a zongorás megvan e nézzd meg légyszi!
  • Fenrir
    Jahogy a theme zene kell? Pill, csekkolom...

Ennyit írtak csak:

Perttu Kivilaakso .... musician: cello, main theme

Ennek nincs külön címe, maximum annyi hogy Max Payne 2 Theme.
  • bigfoot
    a zongorás ami az első részben volt is megvan?