1231
Max Payne - The Movie
-
#116 "Keanu Reeves-ből Herceg a Prince of Persiaban. " -
#115 Pont ezért. -
#114 -
#113 -
#112 Jóó, de nekünk egyértelműen ez a szempont, ergo reménykedni lehet.. -
angelus #111 Már bocs srácok, lehet én vagyok a hülye de ez mióta szempont h kinek állna a legjobban? Inkább a marketing a lényeg, ki az akivel ellehet adni. Így lesz Brad Pittből Achilleusz, George Clooney-ból Batman, Halle Barry-ből Macskanő, Daniel Craig-ből James Bond, Tom Hanks-ből Robert Langdon, és ahogy hallom, Keanu Reeves-ből Herceg a Prince of Persiaban.
-
#110 Kathy Tong meg alapból modell, szal szerintem ott sem lesz gond. :) -
#109 Kathy Tong pedig majd begyakorolja a szerepet... -
#108 ez így van -
#107 Elivleg Timothy Gibbs sorozatokban szerepel/t, szal szinészi tehetsége biztos van.. Mindenképpen ő lenne a legjobb Payne szerepére... -
Heimdall #106 Sztem is Cliwe Owen lenne a legjobb a Sin City-ben nekem így is egy kis Max Payne benyomást keltett. -
Heimdall #105 Ha Uwe Mester csinálná, akkor 1000 % h sz*r lenne, elég ránéznih mit művelt a Bloodrayne-nel.... -
#104 -
#103 Szerintem is.. -
#102 Hoppsz, 100... -
#101 Ték. -
#100 Tudom, elnéztem... -
#99 Mel Gibsonról nem mintáztak semmit. -
#98 Mel Gibson öreg, Clive Owen for president! -
#97 Nem Mel Gibsonról!
JÁJJJJJJJJ -
#96 Jóhogy hasonlít mikor róla mintázták a Max Payne 2 karakterét. A motion capture-ben is ő szerepelt. -
#95 100 :P -
#94 Köszi a támogatást. -
#93 őő...ki is lesz a rendező ? remélem nem Uwe Bol...mert akko 90%, hogy ratyi lesz... -
#92 pláne, ha sikeres lesz a film és akarnak folytatást..addigra lehet közelebb lesz a 60-hoz... -
#91 vaze sztem is hasonlít
tök jó lenne ha ő játszaná -
#90 kezdetnek nem is rossz -
#89 petició: nehogymánvmiganyéjlegyenmexpéjn -
#88 Vhol biztos :o -
#87 Nem is rossz 5let, lehet csinálni? -
#86 Petíciót! :D -
#85 Remélem Sam Lake olvassa eme sorokat :-) -
#84 Szerintem is Timothy volna a tökéletes -
#83 Én attól félek, hogy nagyon el fogják baszni Max karakterének kiválasztását. Szépen felvonultatnak minden hírességet, aki közel sem hasonlít rá. Ez a film csak akkor lesz igazán király, ha el lesz találva a főszereplő. Mivel ugye játék alapján készül a film, és olyannak szoktuk meg Max-et, amilyen a gémben, könyörgöm, nehogy ilyen Benicio Del Toro féléket akarjanak már felkérni rá. Mivel Sam Lake-nek gondolom lesz némi köze a filmhez is, talán ő írja majd, remélem nem hagyja, hogy elbasszák az egészet. Amúgy szerintem Timothy Gibbs tudná egyedül eljátszani a főszerepet, Ő az igazi Max Payne, nálam legalábbis. És hogy esetleg nem akkora neves sztár, mint sokan mások? Ki nem szarik rá, ez nem erről kell, hogy szóljon.
-
#82 Benicio Del Toro :D -
#81 ezen a képen a második ki?mert inkább egy disznóra mint Max re hasonlít:D -
#80 Az Amerikai psycho-ban az a kedvenc részem, amikor Christian Bale felvisz a lakására 1 vagy 2 nőt, be van kamerázva a szobája, és ott k*rja a nőt. Alatta meg megy a Genesis Sussudio című száma. Előtte meg Bale nagy komolyan magyarázza a csajnak, hogy ez a kedvenc száma, meg, hogy xy dolog miatt szereti. Akkorát nevettem a jelenet alatt. Mikor dugja a nőt és közben kinyújtott karral mutat bele a kamerába. Hatalmas -
#79 Mondjuk azon a képen, amit beszúrtál pont nem hasonlít de ezen igen:
Clive Owen -
#78 Egy olyan pszichopatáról szóló film, aki a lámpába vezető elektromos kábellel nők melleit robbantja le, az biztos nem lesz klasszikus. Igaz, ezt kihagyták a filmből, felteszem azért, mert egy nő rendezte, viszont erősen ajánlott megtekinteni Bale miatt. A film rossz, mert nem adja vissza a könyvet, de Bale fantasztikus. -