1231
Max Payne - The Movie
-
#156 fanfilm... -
#155 hát jah,bár néhol túl világos volt:D
jah és a zene miért nem a Max Payne zene??túl pörgös számomra -
#154 engem megfogott nagyon jó kis mozi lesz ebből. ahog ylátom harmadik részként dolgoznák fel, :D -
#153 nocsak! -
#152 Első teaser -
#151 figyu én is a két Max Payne közül örülnék vmelyiknek,Max hangjával
de ez sajna nem fog teljesülni -
#150 hát én inkább vmi lelövendő roszarcúnak tudnám elképzelni.. -
#149 hát sztem nem,hanem 3.jelöltnek simán faja -
#148 ennek elég köcsög képe van Max Paynehez szerintem -
#147 jogok -
#146 egyebként imdb semmi info a filmről,legalább is nem ad hozzáférést
szal a film jobok a take two nál?viszont a remedy fejlesztette,szal Sam Lake írja a storyt??remélem a zenét is bennt hagyják!! -
#145 igen, ebben nem is kételkedtem :) -
#144 még mikor megjelent a 2 akkor volt meg és játszottam végig,és most tervezem hogy megveszem eredetiben -
Gb666 #143 hát igen én is keresem egy ideje.Neked megvan így másolva? -
#142 hát sajna magyart nem tudok,én is szívesen megvenném az első részével együtt,de sajna nem találok sehol boltot itt Mo-n ahol meglehet -
Gb666 #141 De innen egy nagyobb vagyon a házhozszállítás. a postában meg nem bízom. -
Gb666 #140 De legalább a hangja a régi. -
#139 innen -
Gb666 #138 Hát Igen Megviselt De az én szememet még így is szúrja, hogy már nem a régi. Sokmindenkit megvisel a zélet de ettől még nem változik meg az arcuk 100 százalékosan. Na de mind1 Tudsz nekem egy oldalt amiről megrendelehetem a Max Payne 2-t? -
#137 de tökéletes volt az elsőben! -
#136 Szerintem meg szükség volt a változásra, a Max Payne 2-es alakon jól meglátszik a gyötrelem, a múlt megviselése, Sam lake eléggé komolytalan lett volna már a második részben.. -
Gb666 #135 Emberek! Chill out! Max payne nem lehet valamilyen Mel Gibson fajzat sem a többi. A max payne 2-ből Max karaktere az Minden csak nem Max. Ha Sam Lake egy kicsit hogy is mondják... Kigyúrná magát akkor még karakteresebb lenne. Mert ő az igazi Max Payne. Amikor megláttam a demóban Hogy a 2.-ban ki Max Payne Kirázott a hideg. Mert ő egy új alak Nem a régi jól megszokott Sam Lake figura És így megtörnek a Szálak, mert már nem lehet belőle kinézni, hogy mi történt vele az előző részben. U.I.: Nem tud valaki egy olyan oldalt ahonnan megvehetném a Max Payne 2.-t?? Előre is kössz! -
#134 afe -
#133 looooooool -
#132 Na idefigyelj Cmdr!
Engem ne idiótázzon le egy olyan idióta aki még azt sem tudja hogy hogy írják azt hogy "idióta", te idióta. -
Cmdr #131 Idijóta! -
#130 Hello!
Nem mondjátok... Lesz filmben is? Nagyon LOL :D.
tudni már mikor? Izé, lusta vagyok visszaolvasni, hamár leírtátok korábban. -
Stalin #129 Még mindig nemtudni semmit a filmről?
Már nagyon várom, nagyon megfogott a története és a hangulata.. -
#128 :DD
a kés alattos szinkrona se lenne rossz :D persze nem egy igazi max payne hang, de én úgy nézem hogy a magyar hangok közül -
#127 van az a sorozat kés/alatt,annak a főszereplője Julian McMahon
sztem ő is tökéletes Max Payne lenne
egyebként filmről vmi új hír? -
#126 Én csak a max payne 1-el játszottam, de nekem bruce willis ugrott be :)
Tény hogy távolra nem látok, de közelre megy :) -
#125 az :) -
#124 Mondjuk Mel Gibsonhoz rohadtul nem illik egy MP karakter.Plusz nem is hasonlít rá, mert MG-nak buci feje van ráadásul öreg is.Hidd el vannak olyan színészek akik ezerszer jobban hasonlítanak rá mindenféle tekintetben és a karakterükhöz is sokkal jobban passzol.Pl. Christian Bale v. Clive Owen sokkal inkább. -
#123 Röhej, hogy SEMMIT nem tudni még a filmről, de szerinted rettenetes lesz és hozzá se kezdjenek...vicc -
#122 az -
#121 kár -
#120 sajna még nem találtam :) -
seeyaa #119 Szerintem rettenetes lesz a film, és egyik játék színvonalát sem fogja majd elérni. Vagy ne is kezdjenek bele, vagy csinálják meg ALAPOSAN!
Remélem a Max Payne 2-es szereplők lesznek a filmben. -
#118 váó:) van még ilyen?:) -
#117 na sztem is ők lennének a tökéletesek:)