Max Payne - The Movie
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Clive Owen
Mondjuk valamilyen topicban, vagy akárhol. (Persze csak akkor, ha másokat is érdekel. De nem úgy néz ki<#szomoru1>#szomoru1>)
Nem arra gondoltam, hogy dobok egy sms-t valamelyik producernek...
Szerintem Payne Szerepére Thomas Jane fekete hajjal sokkal megfelelõbb mint Gibson. Nem beszélve arról hogy Gibson már 50 éves😊 Azért a 30 valahány éves Max Payne szerepére már kicsit erõltetett lenne...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Mindenesetre ezeket a képeket nem azért töltöttem fel, mert nem volt jobb dolgom, hanem szeretném eljuttatni az ötletet olyan emberekhez, akik esetleg tudnak valamit tenni ezügyben."
<#nevetes1>#nevetes1>
Persze, ha csak egyedül engem érdekel ez a dolog, akkor nincs sok értelme. Várom a visszajelzéseket. Hátha másnak is felkeltettem az érdeklõdését.
Bocsi a nagy képek miatt!
Itt van pár eléggé meggyõzõ kép, hogy miért is lenne jó Max Payne, Mel Gibsonból:
Az igazi, akiröl Maxet formálták, oldalrol egy kicsit Dennis Quaid-re hasonlít. De õ nem lenne jó.
Mel Gibson vs.Mickey Rourke
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Final Fantasy VII - Advent Children
Pick one😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A halál csupán a kezdet...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
mert én tudok egy kivételrõl! xD
Tomb Raider! Nah annak az elsõ része nekem nahgyon bejön! a második se rossz csak az már eléggé durva!
ápropó! van még egy! A Final Fantasy! Nem jut eszembe az alcíme de az mester lett! 😊