1231
Max Payne - The Movie
-
ldavid #319 máshol lesz hamarabb is -
#318 világpremier lesz azaz ittis okt. 17
-
#317 -
-
#315 hát sokat...:) -
#314 lehet -
#313 És miért nem ült fel rá? Mert tudta, ő tervelte ki az egészet !!! Terrorista!!! -
#312 Sokat vesztettünk volna ha felül...^^ -
#311 Wahlberg 2001. szeptember 11-én bejegyzett utas volt az American Airlines 11-es járatán.
LOLMÁN -
#310 ja -
#309 Kb arrol fog szóli a film is mint a játék? -
#308 magyar feliratos trailer
-
#307 tiszta pixeles az összes, jóez egyenlőre -
ldavid #306 itt vannak nagyobb képek, csináltassatok belőlük valamit a banner műhely topic-ban -
#305 Mark Whalberg Marky Mark volt.
-
#304 A semminél jobb :))) -
#303 na jó a banner? -
Louis Cyphre #302 A New Kids on the Block-nak nem Mark Wahlberg, hanem testvére Donnie Wahlberg volt oszlopos tagja.
Wikipedia -
#301 Hát nem :xdD -
#300 Pedig már azt hittem hogy csak amolyan divatrepper volt...:O -
#299 akkor intézek vmit -
#298 Wahlberg tizenéves önmagát zűrös kölyöknek írja le, aki gyakran vett részt erőszakos cselekményekben és vandalizmusban. 20-25 alkalommal volt dolga a bostoni rendőrséggel, tizenhárom éves korára pedig komoly kokainfüggősége alakult ki.[5] Tizenöt évesen afro-amerikai iskolásokat zaklatott, kövekkel dobálva és verbálisan sértegetve őket.[6] Tizenhat éves volt, mikor – újfent rassziszta nyelvezetet használva – kirabolt egy gyógyszertárat PCP hatása alatt, leütve egy idős vietnami férfit, egy másikat pedig átmenetileg megvakítva, s egy biztonsági őrre is rátámadt.[7][8][3] Wahlberg elárulta, nem képes felidézni az incidenst, mivel elveszítette az eszméletét, épp mielőtt a rendőrség elfogta.[3] Gyilkossági kísérlettel vádolták, bántalmazásért találták bűnösnek, s két év börtönbüntetésre ítélék, amiből 45 napot ült le.[7][9] Egy másik ügye huszonegy éves korából, hogy eltörte egy szomszédja állkapcsát.
lol:D -
#297 Ehhez kevés vagyok :c -
#296 ja, intézz valamit ;) -
#295 Kéne már valamilyen banne, nem? :D -
#294 Új kép:
-
#293 ja de inkább max payne-ezzen
-
#292 Én is azt éreztem körülbelül amikor megláttam, viszont annyira nem rossz, manapság van bőven szarabb rapper elég...:) -
#291 sztem nem csinált rossz zenéket...elmegy -
#290 Jézusom xD -
ldavid #289 hát nem kár érte, hogy abba hagyta.. xD
ez még valamivel jobb -
#288 ja :D -
#287 De komoooly :D:D -
#286 -
#285 Az egyik magyar kereskedelmi TV csatorna esti széfnyitogatós müsorában volt kérdés hogy melyik fiúcsapatnak volt tagja Mark Wahlberg - hátra nézek WTF?:D Bingó, alsó. :) -
#284 legalsóra tippelek :D -
Na ismerős valaki róla?^^ -
Tripod #282 A Fűrészben a testvére játszott Donnie Wahlberg. A Band of Brothersben is játszott, ő volt Carlwood Lipton -
#281 Tényleg, ő volt benne Bobby. :D Nem rég ismerem, most pedig rájövök hogy már vagy fél tucat filmben láttam...^^ -
#280 Pedig rohattul hasonlít :D Akkor viszont a Négy Tesóban láttam.