Max Payne - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Jóhogy hasonlít mikor róla mintázták a Max Payne 2 karakterét. A motion capture-ben is õ szerepelt.

A halál csupán a kezdet...

Dying Soul
100 😛

Challanger
Köszi a támogatást. <#vigyor>
Shiwo
õõ...ki is lesz a rendezõ ? remélem nem Uwe Bol...mert akko 90%, hogy ratyi lesz...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
pláne, ha sikeres lesz a film és akarnak folytatást..addigra lehet közelebb lesz a 60-hoz...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sapkafej
vaze sztem is hasonlít
tök jó lenne ha õ játszaná

György

Noninnyó
kezdetnek nem is rossz

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

bigfoot
petició: nehogymánvmiganyéjlegyenmexpéjn

Dying Soul
Vhol biztos :o

Noninnyó
Nem is rossz 5let, lehet csinálni?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Dying Soul
Petíciót! 😄

Noninnyó
Remélem Sam Lake olvassa eme sorokat :-)

Dying Soul
Szerintem is Timothy volna a tökéletes

Noninnyó
Én attól félek, hogy nagyon el fogják baszni Max karakterének kiválasztását. Szépen felvonultatnak minden hírességet, aki közel sem hasonlít rá. Ez a film csak akkor lesz igazán király, ha el lesz találva a fõszereplõ. Mivel ugye játék alapján készül a film, és olyannak szoktuk meg Max-et, amilyen a gémben, könyörgöm, nehogy ilyen Benicio Del Toro féléket akarjanak már felkérni rá. Mivel Sam Lake-nek gondolom lesz némi köze a filmhez is, talán õ írja majd, remélem nem hagyja, hogy elbasszák az egészet. Amúgy szerintem Timothy Gibbs tudná egyedül eljátszani a fõszerepet, Õ az igazi Max Payne, nálam legalábbis. És hogy esetleg nem akkora neves sztár, mint sokan mások? Ki nem szarik rá, ez nem errõl kell, hogy szóljon.

zaki
Benicio Del Toro 😄

bigfoot
ezen a képen a második ki?mert inkább egy disznóra mint Max re hasonlít😄

Challanger
Az Amerikai psycho-ban az a kedvenc részem, amikor Christian Bale felvisz a lakására 1 vagy 2 nõt, be van kamerázva a szobája, és ott k*rja a nõt. Alatta meg megy a Genesis Sussudio címû száma. Elõtte meg Bale nagy komolyan magyarázza a csajnak, hogy ez a kedvenc száma, meg, hogy xy dolog miatt szereti. Akkorát nevettem a jelenet alatt. Mikor dugja a nõt és közben kinyújtott karral mutat bele a kamerába. Hatalmas<#taps>
Challanger
Mondjuk azon a képen, amit beszúrtál pont nem hasonlít de ezen igen:
Clive Owen
Dying Soul
Egy olyan pszichopatáról szóló film, aki a lámpába vezetõ elektromos kábellel nõk melleit robbantja le, az biztos nem lesz klasszikus. Igaz, ezt kihagyták a filmbõl, felteszem azért, mert egy nõ rendezte, viszont erõsen ajánlott megtekinteni Bale miatt. A film rossz, mert nem adja vissza a könyvet, de Bale fantasztikus.

Fenrir

Challanger
Most néztem a hardwired.hu-n, hogy kikre lehetett szavazni. Bevallom az ottani képek alapján nálam is Bale és Owen lett volna a befutó. Bár ha azon képek alpján kellett volna választanom, akkor Clive Owen-re szavaztam volna (õ hasonlított a legjobban a képek közül)
Challanger
Láttam! Elég régen, és akkor még nem is ismertem Christian Bale-t. Úgyhogy azt nem tudom megmondani, hogy abban milyen alakítást nyújtott. Magára a filmre emlékszem. Hogy úgy mondjam, nem fog bevonulni a klasszikusok közé.
Dying Soul
Amerikai Psycho-t láttad? Eesetleg olvastad is?

Challanger
Akkor már inkább Christian Bale. Thomas Jane még nem sokmindent tett le az asztalra. Bár Bale sem, de õ legalább "minõségi" munkát végez. Ha Jane szerepelne, akkor egy tipikus agyatlan lövöldözõs film lenne. De Bale szerintem meg tudná tölteni némi mondanivalóval is. Batman-ként is nagyon tetszett.
zaki
Thomas Jane? Õ a Megtorlóban volt, nem?

Õ tényleg nem lenne rossz választás... <#eljen>

Pedig én tökre úgy értettem! <#rolleyes> Szavazás volt a hardwired.hu oldalon, ott Christian Bale nyert!
Challanger
De ha ezeket a képeket nézitek, szerintetek nem hasonlít? Ezzel az ábrázattal
Challanger
Csak olyan szinten gondoltam komolyan, hogy pl. rá is lehessen szavazni.
Mondjuk valamilyen topicban, vagy akárhol. (Persze csak akkor, ha másokat is érdekel. De nem úgy néz ki<#szomoru1>)
Nem arra gondoltam, hogy dobok egy sms-t valamelyik producernek...
Bucser
A Payback óta Gibson papa nagyon sokat öregedett.

Szerintem Payne Szerepére Thomas Jane fekete hajjal sokkal megfelelõbb mint Gibson. Nem beszélve arról hogy Gibson már 50 éves😊 Azért a 30 valahány éves Max Payne szerepére már kicsit erõltetett lenne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Öööööööö, most öszintén! Ezt komolyan gondoltad?

"Mindenesetre ezeket a képeket nem azért töltöttem fel, mert nem volt jobb dolgom, hanem szeretném eljuttatni az ötletet olyan emberekhez, akik esetleg tudnak valamit tenni ezügyben."

<#nevetes1>
Challanger
Ezek a képek a Visszavágóból(1999) vannak. Azóta nem öregedett annyit. Szerintem nagyon jó lenne. Mindenesetre ezeket a képeket nem azért töltöttem fel, mert nem volt jobb dolgom, hanem szeretném eljuttatni az ötletet olyan emberekhez, akik esetleg tudnak valamit tenni ezügyben.
Persze, ha csak egyedül engem érdekel ez a dolog, akkor nincs sok értelme. Várom a visszajelzéseket. Hátha másnak is felkeltettem az érdeklõdését.
Bocsi a nagy képek miatt!
Mel Gibson papa, öreg már...
Challanger
Challanger
Challanger
Challanger
Challanger
Na figyeljetek! Én nem vitatom, hogy Christian Bale, vagy Clive Owen jó színészek, de szerintem, aki eljátssza Max Payne karakterét, annak hasonlítani is kellene rá. Én már amikor játszottam a játékkal (és még szó nem volt arról, hogy film lesz belõle), akkor az jutott eszembe, hogy Mel Gibson hasonlít legjobban Max-re. Éppen ezért én csak vele tudnám elképzelni a Max Payne mozit. Amellett, hogy hasonlít rá, kiváló színész is (kedvenc színészem). A gond az lehet, hogy mostanában inkább a rendezéssel foglalkozik.
Itt van pár eléggé meggyõzõ kép, hogy miért is lenne jó Max Payne, Mel Gibsonból:
bigfoot
reméljük😊

Max Payne mozi,király

Challanger
Én Mel Gibsonra vagy Mickey Rourke-ra szavaznék. Igaz mind a ketten öregebbek mint Max Payne, de õk ketten hasonlítanak rá.
Az igazi, akiröl Maxet formálták, oldalrol egy kicsit Dennis Quaid-re hasonlít. De õ nem lenne jó.

Mel Gibson vs.Mickey Rourke
k8bal
igen! Ment is HBO-n azért tudom 😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Fenrir
"Harc Szelleme" volt magyarul, ugye?

Bucser
ááá😄 rossz memória😊 pedig megvan eredeti DVD-n😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Final Fantasy Warrior Within

Itt az az alcíme:The Spirits Within

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Bucser
Final Fantasy Warrior Within

Final Fantasy VII - Advent Children

Pick one😊

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zaki
nemsokára jön a Silent Hill, trailer alapján para lesz, mint a játék 😊

Fenrir
Doom sem lett rossz, abból a történetbõl amit kitaláltak többet nem lehetett kihozni, mondjuk sok köze nincs az eredeti Doom történethez 😊

k8bal
<#banplz>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
sztem ez így általánosítva nem igaz...
mert én tudok egy kivételrõl! xD
Tomb Raider! Nah annak az elsõ része nekem nahgyon bejön! a második se rossz csak az már eléggé durva!
ápropó! van még egy! A Final Fantasy! Nem jut eszembe az alcíme de az mester lett! 😊