Max Payne - The Movie

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
egyebként imdb semmi info a filmrõl,legalább is nem ad hozzáférést
szal a film jobok a take two nál?viszont a remedy fejlesztette,szal Sam Lake írja a storyt??remélem a zenét is bennt hagyják!!

Fido4life
igen, ebben nem is kételkedtem 😊

bigfoot
még mikor megjelent a 2 akkor volt meg és játszottam végig,és most tervezem hogy megveszem eredetiben

hát igen én is keresem egy ideje.Neked megvan így másolva?
bigfoot
hát sajna magyart nem tudok,én is szívesen megvenném az elsõ részével együtt,de sajna nem találok sehol boltot itt Mo-n ahol meglehet

De innen egy nagyobb vagyon a házhozszállítás. a postában meg nem bízom.
De legalább a hangja a régi.
bigfoot
Hát Igen Megviselt De az én szememet még így is szúrja, hogy már nem a régi. Sokmindenkit megvisel a zélet de ettõl még nem változik meg az arcuk 100 százalékosan. Na de mind1 Tudsz nekem egy oldalt amirõl megrendelehetem a Max Payne 2-t?
bigfoot
de tökéletes volt az elsõben!

Fido4life
Szerintem meg szükség volt a változásra, a Max Payne 2-es alakon jól meglátszik a gyötrelem, a múlt megviselése, Sam lake eléggé komolytalan lett volna már a második részben..

Emberek! Chill out! Max payne nem lehet valamilyen Mel Gibson fajzat sem a többi. A max payne 2-bõl Max karaktere az Minden csak nem Max. Ha Sam Lake egy kicsit hogy is mondják... Kigyúrná magát akkor még karakteresebb lenne. Mert õ az igazi Max Payne. Amikor megláttam a demóban Hogy a 2.-ban ki Max Payne Kirázott a hideg. Mert õ egy új alak Nem a régi jól megszokott Sam Lake figura És így megtörnek a Szálak, mert már nem lehet belõle kinézni, hogy mi történt vele az elõzõ részben. U.I.: Nem tud valaki egy olyan oldalt ahonnan megvehetném a Max Payne 2.-t?? Elõre is kössz!
Fido4life
afe

akyyy
looooooool

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

espio
Na idefigyelj Cmdr!

Engem ne idiótázzon le egy olyan idióta aki még azt sem tudja hogy hogy írják azt hogy "idióta", te idióta.

Talán a vége nincs megírva még...

Idijóta!

én a Commander vagyok én

espio
Hello!

Nem mondjátok... Lesz filmben is? Nagyon LOL 😄.
tudni már mikor? Izé, lusta vagyok visszaolvasni, hamár leírtátok korábban.

Talán a vége nincs megírva még...

Még mindig nemtudni semmit a filmrõl?
Már nagyon várom, nagyon megfogott a története és a hangulata..
akyyy
😄D
a kés alattos szinkrona se lenne rossz 😄 persze nem egy igazi max payne hang, de én úgy nézem hogy a magyar hangok közül

bigfoot
van az a sorozat kés/alatt,annak a fõszereplõje Julian McMahon
sztem õ is tökéletes Max Payne lenne
egyebként filmrõl vmi új hír?

Match
Én csak a max payne 1-el játszottam, de nekem bruce willis ugrott be 😊
Tény hogy távolra nem látok, de közelre megy 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Fido4life
az 😊

Dynamic
Mondjuk Mel Gibsonhoz rohadtul nem illik egy MP karakter.Plusz nem is hasonlít rá, mert MG-nak buci feje van ráadásul öreg is.Hidd el vannak olyan színészek akik ezerszer jobban hasonlítanak rá mindenféle tekintetben és a karakterükhöz is sokkal jobban passzol.Pl. Christian Bale v. Clive Owen sokkal inkább.
Dynamic
Röhej, hogy SEMMIT nem tudni még a filmrõl, de szerinted rettenetes lesz és hozzá se kezdjenek...vicc
Fido4life
az

akyyy
kár

Fido4life
sajna még nem találtam 😊

Szerintem rettenetes lesz a film, és egyik játék színvonalát sem fogja majd elérni. Vagy ne is kezdjenek bele, vagy csinálják meg ALAPOSAN!
Remélem a Max Payne 2-es szereplõk lesznek a filmben.
akyyy
váó😊 van még ilyen?😊

bigfoot
na sztem is õk lennének a tökéletesek😊

Shiwo
"Keanu Reeves-bõl Herceg a Prince of Persiaban. "<#wilting>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Dying Soul
Pont ezért.<#eljen>

Fido4life

Fido4life
<#eljen>

Fido4life
Jóó, de nekünk egyértelmûen ez a szempont, ergo reménykedni lehet..

Már bocs srácok, lehet én vagyok a hülye de ez mióta szempont h kinek állna a legjobban? Inkább a marketing a lényeg, ki az akivel ellehet adni. Így lesz Brad Pittbõl Achilleusz, George Clooney-ból Batman, Halle Barry-bõl Macskanõ, Daniel Craig-bõl James Bond, Tom Hanks-bõl Robert Langdon, és ahogy hallom, Keanu Reeves-bõl Herceg a Prince of Persiaban.
Dying Soul
Kathy Tong meg alapból modell, szal szerintem ott sem lesz gond. 😊

Fido4life
Kathy Tong pedig majd begyakorolja a szerepet...<#wink>

Noninnyó
ez így van

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Fido4life
Elivleg Timothy Gibbs sorozatokban szerepel/t, szal szinészi tehetsége biztos van.. Mindenképpen õ lenne a legjobb Payne szerepére...

Sztem is Cliwe Owen lenne a legjobb a Sin City-ben nekem így is egy kis Max Payne benyomást keltett.

Sic vis pacem para bellum

Ha Uwe Mester csinálná, akkor 1000 % h sz*r lenne, elég ránéznih mit mûvelt a Bloodrayne-nel....

Sic vis pacem para bellum

Fido4life
<#eljen>

Fido4life
Szerintem is..

Fenrir
Hoppsz, 100...

A halál csupán a kezdet...

zaki
Ték.

Fenrir
Tudom, elnéztem...

Dying Soul
Mel Gibsonról nem mintáztak semmit.

Fenrir
Mel Gibson öreg, Clive Owen for president!

Dying Soul
Nem Mel Gibsonról!
JÁJJJJJJJJ