5
  • quentit
    "Na ne, akkor megyek a boltba DVD-t venni (Auchan, Tesco, stb 950/db, 4,50 US$)."

Vagy kikölcsönzöd egy DVD kölcsönző automatából, 4 órára azt hiszem hogy csak 300 Ft. A streaming végül is kölcsönzésnek számít mint sem vásárlásnak. Nincs is vele semmi baj, de az ára is legyen olyan... Max. 300-400 forint moziban is menő filmeknél meg 600-1000 forint...

Vegyék már észre, hogy az interneten inkább olcsóbbnak mint sem drágábbnak kell lennie a filmeknek...
  • galedki
    én simán vennék filmet a neten, ha utána rögzíthetném, ha akarnám. Mo-n nincs ilyen, és a világon is csak streaming media van főleg, ami azért hülyeség, mert 1x tudod megnézni, és fizetsz érte cca 650 Ft-t (csak T-Online Videotéka) esetleg Amerókából végleges letöltésre vehetsz asszem 10 dolcsiért filmet. Na ne, akkor megyek a boltba DVD-t venni (Auchan, Tesco, stb 950/db, 4,50 US$).
  • TeDDyRuSh
    Én azt nem értem,h amit a franciák begyüjtenek lóvét,azt hova osszák el és milyen arányban, ugyanez nálunk a CD-k,meg DVD-k után ki kapja a lóvét? Lehet én vok a hülye és ez egy jó rendszer csak számomra ismeretlen terület. Aki segít: thx
  • Cat #2
    az, hogy a fájlcserélésnél meg is osztasz, és az már illegális.
  • Riddick
    MAgyarországon tudomásom szerint zenét ,és filmet legálisan letölthetsz internetről..söt minap a kezebe került egy Sd kártya amin rajta volt a jogvédők logója...mivel mo gon mindeny egyes adat tároló árába beleépitik ezt,akkor meg mit sir a szájuk? nem értem...