Elveon: akció/RPG Unreal motorral
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azistenit, miért kell ilyen szépnek lennie??? :CC
Gépet is csomagoljatok hozzá :C
Imádom az ilyen õsmágus-hangulatú cuccokat =)
Gépet is csomagoljatok hozzá :C
Imádom az ilyen õsmágus-hangulatú cuccokat =)
Ez a játék nagyon ütni fog. Láttam belõle egy hosszabb elõzetest gametrailers.com-ról. A képek is abból vannak.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
az ilyenre azt mondja az ember hogy: nyelek egy nagyot és nem gondolok arra hogy ez nekem nincs meg de hát ilyen az élet ilyen kegyetlen<#rinya>#rinya>
elõször azthittem ez nem is in-game képlövés hanem egy átbezetõ anim. de tévedtem, nagyon<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#wink>#wink>
ugye tévedtem?<#rolleyes>#rolleyes>
ugye tévedtem?<#rolleyes>#rolleyes>
jah valószínüh ennyi lessz benne.
Mellesleg a tájképek naggyon gyöncik.
ezaz u3 motor elég faszának igérkezik.
gyere már ki ut07
Mellesleg a tájképek naggyon gyöncik.
ezaz u3 motor elég faszának igérkezik.
gyere már ki ut07
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Hát ha csak ennyi szereplõ lesz, amennyit a képek engednek láttatni, akkor csak kandiscukorka lesz, nem pedig tényleg hónapokig játszható csoda.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
úgy érted a prerendelt grafika realtimeban való számolására?😊
lassan csak eljutk a 2d-s grafika szintjére...
Huhh, már a képektõl kirázott a hideg! Várom, várom, várom...
Csak el ne csesszék a játékmenetet!
Csak el ne csesszék a játékmenetet!
nemrossz játéknakk néz ki majd kiderül
ez mindig így lesz: már megjelent játékról max. bemutatót lehet irni, utána hírt nem érdemes... max. keresgélheted a patcheket a letöltések között, vagy figyelheted hogy jön e folytatása 😊
szép
csak nekem olyan furcsa, egy csomó játékról van ilyen cikk hogy majd lesz meg megjelenik, meg minden, és még vagy fél évet, ha nem egy évet kell rá várnunk :-/
jelenjen már meg valami a cikkek közül...
csak nekem olyan furcsa, egy csomó játékról van ilyen cikk hogy majd lesz meg megjelenik, meg minden, és még vagy fél évet, ha nem egy évet kell rá várnunk :-/
jelenjen már meg valami a cikkek közül...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Várjuk...