453
Onimusha: Dawn of Dreams
-
#53 Csak 17stage van aszittem több na mind1
én csak az 5.-en vok de nem igen vágom mert 6kulcsot kell összeszedni hogy az ajtó kinyiljon 2 megvan mert ugye ugy van hogy vannak ajtók piros-kék na ha valamelyiket kinyitom akkor van két elleség és melletük két szobor és
véletlen szerüen tudja beadni a kulcsot és már 2és fél óránál vagyok. -
#52 2 dvd-s a gém, nálatok is??
-
#51 Ja-ja... nagyon jó kis game akinek bejön a stílus!
Én a 10. pálya végén vagyok (17 van összesen) de bizony már 21 óránál tart a számláló, na nem azért mert ennyire béna lennék, hanem mert egy rengetegszer érdemes "revisitelni" egy már lenyomott pályát. Nagyon jó cuccokat lehet így összeszedni.
1-2 tanács, remélem lesz akinek hasznára vállik:
-érdemes amint lehet a Merchant Stamp-et megcsináltatni (Invention+Warrior notes) ugyanis olcsóbbak a cuccok shoppingolásnál.
-érdemes minden Power Jewel, Oni Jewel-t a főkarinknak adni ugyanis a legtöbb harcot vele vívjuk meg és amúgy is ha mindent jól csinálunk már a 8. pálya után elérhetjük a maximális HP+MP pontot amit ilyen Jewelel el lehet érni.
-ha választani lehet én Ohatsu-t viszem szövetségesnek, mert eszméletlen jó, hogy távolról képes leszedni az enemyt, miközben én közelről aprítok.
-ahogy látom így lvl 10 környékén az egyik legjobb kard az ami a kezdetektől fogva nálunk lehet. Érdemes még a Shopból a Dragon Sword-on elgondolkodni (kereskedői pecséttel 6.5k-ért a miénk lehet), mert bár csak 15 a kezdeti AP pontja, de kimaxolva +50-et ad a sebzéshez így 65-ös sebzésű kardunk lehet már 8-9 körül (persze ehhez érdemes lelkeket gyűjtögetni Dark Realmbe)
-szvsz a kardunk kimaxolása után -sőt már közben is!- folyamatosan fejlesszük a páncélunk, ugyanis nem egy rossz érzés 80 feletti DP-s páncéllal harcolni (gyakorlatilag alig sebeznek meg!)
-mindenféle dark, light, fire stb kardokat felejtsük el, kár a lelkekért, érdemes olyat keresni aminek nagy a támadóereje
-lácokból, gyűrűkből olyat aggasunk magunkra ami az attackhoz ad (a defensért a péncékunk felelős amit a lelkekkel upgradelünk folyamatosan), párban pedig mindig használjuk a páros sálakat (+10 defense és attack mindkét karinak!)
Remélem valakinek hasznára lesz :-) -
#50 Váááá köszi szépen! :-)
melybolcs: Láttam te is hasonló gondokkal küzdöttel itt a megoldás:
http://www.stuckgamer.com/video_pages/onimusha_dod/bos018.shtml -
#49 Csá mindenki a játék nagyon jó nemrég szereztem igaz még az elején vagyok de birom a játékot,a zenéket a hangulatát a játék menetet szol igazán megéri az árát -
#48 csá
-
#47 az L3 és R3 a két analóg joy "megnyomása" -
#46 Ekkora baromságot :-( Hiányoltam a Dark Realm-et a játékból erre tessék a 8-as pálya után megkaptam. Se menteni, se energiát regenerálni nem lehet így aki -még hp cuccokkal is- képes lenyomni 9-10-11 pályák után a !!!100!!! egyszuszra Dark Realm pályát annak becsókolok.
Bár 10 kis pályarészenként ad a ládákból 1 db valamit de ez a legtöbb esetben nem sokat ér... jelentem 32. dark realm részig sikerült eljutnom felmaxolt 40-es karddal (+500 HP,+500 OP, +500MP), 80-as páncélal és egy csomó ütős gyűrűvel és nyaklánccal. Ez azért durva és nagy baromság.
Egy kérdés: Hol a rákba találom a PS2-n az L3 és R3 gombokat??? Ugyanis ez kellene ahhoz hogy előhozzam a sötétebbik éném, így csak akkor jön elő, ha leverik a normál karim.
További kérdés: Amikor Robertot ki kell szabadítani a Luis nemtomki KÓRHÁZÁBÓL, akkor mi a francot lehet tenni az "órás" támadása ellen? Folyamatosan nyomatom -mert azt olvastam, hogy támadni kell ezerrel- de a 2. körre soha nem sikerül az adott idő alatt leszedni magamról a verés által azt a hülye varázslatot :-(
Ötlet? -
#45 Stage 7... hmm... még hány saját karakter lesz a játékban?
Kissé durva, hogy már 3 emberem van akiből igazából Suki-t fejlesztgettem, mert ha egálba osztok mindent akkor mindenki átlagossá válik és nem lesz igazán erős karim.
Ti hogy csináljátok?
Amúgy nagyon tetszik a játék, bár az underworld eléggé hiányzik. Igaz, helyette van ez a Test of Valor, de ez sokkal unalmasabb, mint a régi rendszer.
Már értem amúgy, hogy miért 2 DVD a progi... jópár anim van benne, éppen ezért elég fura, hogy néha meg egy kép van belökve átvezetőnek és megy a fehér szöveg előtte. -
BALI XXX #44 ááááh
-
#43 He he he :) -
#42 kemotox? :DD -
#41 Helló!
A Bokszoló sráccal avygok egy büdös begy rovar ellen. Csak az a baj, hogy a rovar a levegőben van. mit csináljak vele? -
#40 nemhinném hogy sokan végigvitték, legalábbis én még nem :) -
#39 Tetszetős kis game :-)
Ma kezdtem neki, a 4. pályán vagyok... ebben a részben nem lesz Alvilág?
Tudjátok ahol lehet harcolgatni/gyakorolni nomeg frankó cuccokat szerezni...
Kb. mennyi idő a végéig? Jól saccolom, hogy 16-18H körül lehet?
-
melybolcs #38 sziasztok, a 10. pályán (Thr Mad Doctor) mit lehet csinálni Luis-szal? Állandóan rámrakja a kis sárga óráját, aztán felrobbanok. Párszor sikerült tőle megszabadulnom, de fogalmam sincs, hogy hogyan. Segítsetek légyszi -
#37 faboritasu memo card? :-) Durvajolnezki!!! :-P -
#36 sikerült? :) -
Humerkee #35 OK köszönöm a segítséget! -
#34 az egyik az ajtónál lévő oszlopok alatt van, ütögesd meg az oszlopokat
a másik pedig az ajtóval ellenkező irányban kimész, és nemsokára lesz jobbra egy ajtó, ott leversz pár ellent és ott a másik
a kiscsajt nemsokára már fogod tudni irányitani ^^
de addigis még vár rád vmi az ajtó mögött -
Humerkee #33 Sziasztok.Elakadtam a gameban.Két embléma szerű kulcs kellene egy nagy ajtóhoz és sehol nem találom a második kulcsot.A kiscsaj is velem van már és van egy csomó hely ahova szerintem csak ő tudna eljutni,de őt meg nem lehet kiválasztani.Fel alá szaladgálok de semmit nem találtam.segítsetek plíz.köszi -
Dajin #32 mennyire lehet a game-ben kombózni? mert az első részébe volt 3fegyver, middegyiknek volt 1 darab varázslata, meg egy kombója, magyarul ha nyomtam a támadás gombot lenyomott 3-4-es kombot de ugyanazt, max egy rugást csinálhattam közbe, az uj részébe hogyvan? ennek ellenére naon jó az első része is -
Dajin #31 mikor jelenik meg ez magyarországon? -
#30 Onimusha 3 8MB Memory Card
-
SlickAdam #29 Én már alig várom, hogy meglegyen ez a játék. Az előző részt végigjátszottam, és nagyon jó volt. A legelső rész pedig örök emlékként él bennem, ugyanis amikor még új volt a PS2, a kezdeti gyér játékkínálat után az Onimusha volt rá az első igazán ütős játék, és én kipróbáltam Németországban egy ismerősnél (itthon még elég drágácska volt a gép :)), és nagyon-nagyon tetszett. Bár ha jobban belegondolok, bármely játék tetszett akkoriban PS2-n, hisz mekkora újdonság volt te jó isten!
Hát akkora, mint a PS3 lesz nemsokára! -
#28 :) o.k.
írj a privibe, mi érdekel. -
#27 Elcserélhetjük..:) -
#26 Én örülnék neki:) -
#25 ez viszont jogos ^^ -
#24 igaz.De ha már kiirtam az elsőt, akkor már a másodikat is, legalább legyen meg mind2, talán egyszer megtetszik vmelyik havernak, és örülni fog neki:)
-
#23 miért is? ^^
minek pazaroltál 2őt a második nélkül is megy az egyes egy ideig és akkor meg ha nem teccik akkor nem kell kiírni a másodikat -
#22 Én megbántam, hogy 2 dvd-t erre pazaroltam... -
#21 áh elvagyok akadva... -
#20 nekem nem csinált ilyet, pedig az lett volna még nagyobb LOL -
#19 jó énis csapkodtam csak megnyomtam vmit és megnőtt és kifehéredett a csávó haja és kurva erős lett -
#18 LOL
nem, semmi ilyesmi, legalábbis nem tűnt fel,ami kb elképzelhetetlen lenne.Csak a kezét kellett csapni, és közben potyogott az égből a sok gaz ellen:D -
#17 túl finom voltál ^^
egyékbént egy kérdés: annál a főellenségnél neked is átalakult fehér hajú démonná vagy én nyomtam meg vmit? -
#16 Nekem is angol van.Csak az első pálya végén, annál az óriás "főellenségnél" szakadtam a röhögéstől, hogy milyen béna a kivitelezés, és az ellenség "megölési módszere".A moviek viszont nagyon faszák:)De összességében nem az én játékom. Elnézést az Onimusha fanoktól, hogy ha lelkükbe gázoltam:) -
#15 hát ha a japán verziót töltöd le akkor télleg japánul van... ^^
amugy nem -
#14 Nekem bejött. csak az a bajom, hogy japánul van.
Így kicsit nehéz.....
de faja.