Onimusha: Dawn of Dreams
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. From the left,there are six warehouses ordered one to six,each with pictures.
2. Find the numbers hidden in those pictures.
3. The results will be six pairs of numbers-a warehouse number and its corresponding picture number. Reorder the pairs from smallest to largest based on the numbers in the pictures. Then following the picture number order,take the first three corresponding warehouse numbers to get the combination.
PSN ID.: Beegabor
11. fejezet végén kell lemezt cserélni, írni fogja. Vmi nem stimmel akkor nálad, természetesen nem kéne lefagynia ha belépsz a térképre. A pályát tudom melyik, de emlékszem én is össze vissza futkorásztam aztán meglett.5 emeletes ha jól emlékszem, nem olyan bonyolult
#440 hát grat, pedig eléggé egyértelmû miért van ott az equip menü XD
Viva La Virus1!!!
Nem árt felvésni valahová, hogy na ide nem tudtam bemenni, revisit kell.
Critical, ha jól emlékszem az a nagyon erõs ütés, amit 2 gomb lenyomásával tudsz elérni, de az a helyzet, hogy 2 éve volt, eléggé megkoptak az emlékek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tessék kérdezni ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nagyon jó game.
Régen szórakoztam ilyen jót egy játékon.<#eljen>#eljen>
Pld örök dark oni...stb
Pld örök dark oni...stb
Tud valaki valami kódot? (pl.:örök élet, falon átjárás Stb.)
De naon nehéz!
És naon szomorú!!!! Ha kíváncsi valaki,hogy hogy kell legyõzni az ellenfeleket, akkor szóljon és én + mondom!!!!!
Az 1. rész olyan, mintha egy horror/kaland játékba csöppennél, és elég rövid, kb 5 óra és vége... a harc mintha kevesebb lenne, de ha van akkor nem olyan egyszerû.
A 2. részt nagyon nehéz már beszerezni. Nekem az egyik legkellemesebb csalódás! Meglehetõsen sok kalandelem van benne, jópofa haverokkal akiknek ajándékokat lehet vinni, beszélgetni, stb. Kicsit olyan Final Fantasy jellegû lett. Meglepõen kellemes a grafika, élõbb a környezet, mint azt megszokhattuk.
Idézek magamtól: A 2 rész "3-4x olyan hosszú, mint az elsõ rész!
A viselkedésed a !BARÁTAIDDAL! BEFOLYÁSOLHATJA egyes helyen a sztorit!!!
Nagyon jó példa erre, ha Kotaro-val nem foglalkozol eleget, akkor az erdõ sûrûjében eltévedt Jubei-en NEM fog segíteni, így NEM irányíthatod Kotarot, NEM mehetsz le 2 db. Dark Realm pályára!
De eddig vagy 7-8 helyen voltam úgy, hogy jött a barátom segíteni, mert jó cuccokat szereztem neki!
A 2. részben gyakorlatilag kereskedni lehet és legalább 30 picike kis mellékküldetés teljesíthetõ!
Remek zenéje van, kellõen hosszú, 5 fegyvered lehet (1. részben csak 3).
A barátaid páncélját, fegyvereit, szuperfegyvereit MIND-MIND kicserélheted!
Ettõl függetlenül megértem azt is aki nem szereti, hogy egy akciójátékban rengeteg kalandelem van. Én eléggé kaland lelkületû vagyok, emiatt nálam az 1. rész sajnos olyan közepes érzést sugároz. NEM VOLT ROSSZ, de a 2. lenyûgözött az 1-hez képest."
valaki megszerezte már Sokinak a fegyverét amit dark realm 100. pályájának teljesítésekor kapsz???
üdv: adam
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Ja igen, pajzsból lesz másik mindenkinek vagy arra nyugodtan nyomathatom a level upgradeket??
Hogyan kellene?
????
Nem olyan mint DMC-ben, mert ott az ellen 1 ütéssel meghal, itt ugyanúgy kell ütni. Ez pár hónapba fog kerülni.
Fákjúal!