720
  • KILLER2
    Én inkább flash kártyát veszek hozzá. A napokban érkezik érkezik! Majd arra ráteszem.
  • Sheltem
    Kijött a Prime Hunters Ds re.
  • koryne
    Nem fejlesztik régóta, ezért még csak az elején járnak, de legalább a frissítés rendszeres ;) Még akár lehet is belőle valami :)
  • KILLER2
    Most látom, hogy lehet állítani az írányítást.
  • KILLER2
    Leszedtem a Metroid Prime 2d demóját és hát még bőven van mit javítani a hátteren,
    de főleg az irányításon. De azért meg kell hagyni, hogy szép munka.
  • KILLER2
    Hát amit képet láttam, de amúgy csak gondoltam. A Hunters szerintem inkább multi játék. De remélem, hogy igazad van és kellemes és hosszú single-je lesz neki.
  • koryne
    Sztem legalább egy Metroid lesz még DS-re. GBA-ra is kettő volt, GC-ra is, miért szakítanák meg ezt a tendenciát? =)
    Szerk.: honnan tudod, hogy a Hunters single-je milyen hosszú lesz? =)
  • koryne
    A 2d-s Prime is egy garázsfejlesztés. Még eléggé az elején járnak a készítők, de minden esetre ígéretesnek tűnik :) Csak nehogy nekik is elfogyjon a lelkesedésük és abbahagyják...
    Honlap
  • KILLER2
    A Metroid Prime 2d az tulajdonképpen mi? Sokat láttam belőle képet meg minden, de hogy mire csinálták és honnan lehet beszerzni.
  • KILLER2
    Hát így ahogy belegondolok..... Tényleg nem lenne nagy szám megint végigvinni. De egy olyan típusú hosszú metroid DS-re az fasza lenne. meg a 2d-s is. Bár szerintem már nem nagyon fognak Metrroid csinálni DS-re. Itt a Revolution és szerintem inkább majd arra. Pedig DS-re negyon faszák a Metroidok.
  • koryne
    BTW a Hunters single módjára nagyon kíváncsi leszek, több bolygó között lehet majd utazgatni :)
  • koryne
    DS-re inkább adjanak ki új Metroidokat, köztük 2d-st is, az nagyon király lenne =)
    Nekem személy szerint nincs kedvem megint végigvinni a Prime 1-2-t butított graffal. Nem nyújtaná ugyanazt az élményt, nameg elveszik az a varázs is, amit az újabb és újabb területek felfedezése és az új puzzle-k megoldása ad.
  • KILLER2
    Azt tudom, hogy ilyen soha nem lesz. Bár tényleg hangulatosabb GC-n meg DS-en. Másik nagy vágyam meg Metroid Prime 1 és 2 DS-re.
  • koryne
    Na, ebben az egyben biztos lehetsz, hogy soha nem lesz :)
    Van egy-két kis garázspróbálkozás 2d-s Metroid fronton PC-re, de hivatalos az szvsz esélytelen. És szerintem felesleges is, én nem örülnék neki...
  • KILLER2
    Én azt bírnám, ha csinálnának pc-re 1 metroidot.
  • koryne
    Ha az emberek annyira vevők lesznek rá, mint a DS-re, akkor igen jók a Revo kilátásai :) És mi járunk a legjobban, ha a N kikecmereg végre ebből a lekvárból ;)
  • KILLER2
    Hát ja. Én kíváncsi vagyok már a Revolution-ra. Amit videókat láttam ról aérdekes. Kíváncsi vagyok mire viszi majd.
  • koryne
    Egyenlőre a REVO-ról sem lehet tudni semmit, a Prime 3 meg ugye csak azután esedékes...
  • KILLER2
    Nem tud valaki valamit a Metroid Prime 3-ról? Mikor fog megjelenni?
  • KILLER2
    Érdekes lehet 1 belső nézete 2d-s játék :D (csak úgy mondom)
  • KILLER2
    Én értettem.
  • koryne
    Én pl el tudnék viselni egy olyan Metroid részt, amiben a térképek ugyan 2d-sek, de a megvalósítás 3d-s :) Lásd a Prime azon pillanatait, amikor oldalról látjuk a morph ball-t (pl. a 2-ben harc a Spider Guardian ellen, de az 1-ben is vannak ilyen részek; Piston Tunnel).
    Remélem érthető volt :)
  • KILLER2
    Amúgy tényleg kéne már 1 2d-s metroid DS-re. Bár ezzel az érintőképernyővel nagyon cool a 3d.
  • koryne
    Próbáltam átneveztetni a Prime 2 topicot simán Metroidra, de kérésem süket fülekre talált. Végülis nem árt ide egy ilyen topic is :)
    Sheltem: már miért lenne szar? Ha "csak" annyira lesz jó, mint a GC-s Prime-ok, akkor tarolni fog. Hozzátenném, hogy amíg nem játszottam a Prime-okkal én is azt mondtam, hogy ezt csak 2d-ben lehet :)
  • KILLER2
    Csak a félreértések elkerülése végett ez nem a Hunters topicja. Mivel csak Prime 2-es topic van ezért gondoltam, hogy kéne 1 olyan is amelyiknek az összes metroid játék a témája. És a huntersről, hogy az ami most fog megjelenni az nem a first hunt tudtommal.
  • Sheltem
    Hallottam, hogy a GC -s megadurva. Ha lenne GCm tuti megvenném.
  • BobaFett
    Egyetértek ! Én a fusion miatt vettem anno GBA-t :)
  • sp00n
    Szerintem a multi fog utni :) en csak amiatt varom mar :) a DEMO is rohadt jo volt multiban...
  • Sephi
    Mindaket GC-es Metroid megarulez.
  • Sheltem
    Szerintem szar lesz, 2d metroid rulez.
    Bár csinálnának ds re olyat mint a Zero Mission vagy a Fusion volt gbara.
  • Sheltem
    Néha 2szer küldi el.
  • sp00n
    Amugy meg nem biztos, hogy annyira felesleges, attol hogy van DS topic nem jelenti azt, hogy egy nagyobb gamenak ne lehessen nyitni egy masikat. Lehet hogy nagyon atfogo lesz a game es sokat lehet rola beszelni.
  • Seth
    felesleges volt ezt 2x leírnod :D
  • Sheltem
    Felesleges volt emiatt új topicot nyitnod. Van már Nintendo Ds topic.
    Egyébként most jelenik meg március 20.án a teljes játék.
  • Sheltem
  • Sheltem
  • mb66
    Volt azóta két tucat screenshot, meg legalább 2 ingame video is....
  • KILLER2
    Nem ismered? Nintendo DS-re jelent meg. Amikor a DS megjelent eleinte adtak hozzá demo-t, de azóta semmi hír róla, legalábbis én nem hallottam róla.
  • Laky
    info? képek? milyen konzol?
  • KILLER2
    Nem tudjátok, hogy mi lesz a Metroid Prime Hunters First Hunt-al?