720
-
#80 Szerintem megéri befektetni egyre nagyon király cucc. Én még régen vettem azt kb 1 évig alig használtam (1 évig a Hunters demóját nyomatni picit uncsii játékra meg nem jutott pénz) aztán most nemrég vettem hozzá egy flashkártyát és azóta le se teszem! Amúgy a Metroid Prime Pinball rohadt jó! -
#79 A Hunters még várat magára, nincs DS-em... -
#78 Ja csak a Light suitnak szerintem picit nagy az álla. Amúgy valaki megnyerte már a Hunterst? Annak valn valami ilyesmi a végén? Ja és kéne benne ksi segítség is, mert nem tudok rájönni, hogy mit kell csinálni miután megszereztem azt a lila lövedéket. -
#77 Az alatta lévő fejéről :) A sisakkal semmi gond nincs, a light suiton kifejezetten jól néz ki. -
#76 a sisakról, vagy az alatta lévő fejéről beszéltek? -
#75 Én egyetértek :) Egyébként a Zero Mission végén is ilyen hülye feje van, remélem legközelebb már nem ilyen lesz... A Prime1-ben és a Fusionben tök jó, nemtom miért nem lehetett úgy hagyni. -
#74 ki ért velem egyet abban, hog ySamus feje a MEtroid Prime 2ben nagyon hülyén néz ki? Nm értem, hogy a 2ben miért kellett ilyen fejet csinálni ha az 1ben olyan jól meg tudták csinálni. -
#73 a yahoon teláltam a Metroid Primehez végigjátszás videókat és az a baj, hogy 200-300 megássak és van vagy 20 szóval nem tudja valaki, hogy amikor először kell mennem a Phazon Minesbe az part hány? -
#72 Jól néz ki :) -
Egész jó nem? -
#70 PÜ ment! -
#69 Ha tudsz angolul, akkor oda tudom adni a mangát, ha gondolod :) Mégiscsak jobb, mintha én mesélném el. Az első 2 chapter van meg jpg-kben. A többiről sajnos én sem tudok semmit :( Bár szándékomban áll az ebay segítségével rátenni a mancsomat az eredetire (az igaz, hogy nem tudok japánul, de mindegy :D) -
#68 Sajnos a Metroidba én a Prime-oknál, meg a Fusionnál szálltam be, és még mindig ott tartok. mesélnél nekem kicsit (sokkal) bővebben Samus előéletéről, meg hogy hogyan és miért kapta meg a ruháját?plíííz -
#67 Én arra az előtörténetre gondolok, amikor a pirate-ok lerohanták azt a bányászkolóniát, ahol Samus kiskorában lakott a szüleivel (Ridley ölte meg az anyját) és aztán a Chozo-k nevelték fel. -
#66 Előtörténetnek ott van a Zero Mission, vagy rosszul tudom? Ugyanígy remélem, h a Castlevaniaból se lesz semmi... -
#65 Ezzel én is így vagyok. Jót nem hiszem, hogy lehet belőle csinálni, rosszat meg minek??? Bár az előtörténetet meg lehetne csinálni, de az is elég sablonos. Tehát minek nekünk ilyen? :) -
#64 Asszem, hogy má nagyon készülnek valamivel mert körülnéztem és elvileg 2006os legalábbis láttam valami ilyet meg má asszem, hogy főszereplő is van. -
#63 Remélem, nem lesz belőle film... hazavágná az egészet. Nézzétek pl. a Super Mario Bros. filmet! Kérem alássan, hát mekkora egy ratyi!!! -
#62 Egy időben volt róla szó, de aztán most csend van :)
Bár a N készül vmi filmbiznisz-félére, tehát nem kizárt, hogy az E3-on kapunk erről is vmi infot. -
#61 Hallottam olyat, hogy a Metroidból film készül. Ez mennyire igaz? -
#60 A metroid ZERO-ban van olyan az opciókban, hogy METROID FUSION LINK. AAz ugye az, hogy összekötöm a fusionnal. Szal az mire jó? -
#59 ??? -
#58 ezt még1x :D -
#57 A metroid zeroban mi van összkötöm a fusionnal? -
#56 Védelmi mechanizmus, önmegsemmísítés aka robban egy jókorát -
#55 Azt gondolom, de miért? Robbanás, sok ellenfél stb. -
#54 szerinted??
persze hogy game over -
#53 A Huntersben mi van ha lejár az idő amikor vissza kell rohanni a hajóhoz? -
#52 Igaz elite volt akihez 1szer eljutottam aztán azok öletk meg akikből 2 fajta van van 2 stukkeruk és lebegnek. Megfogadom a tanácsod kipróbálom a narancs priatokon a supert missile-t. A sima ugye nam hat rajtuk? -
#51 A power pirate-okat robbantsd fel super missile-vel :D
Az sztem inkább az egyik elite pirate volt, akivel találkoztál, mert az omegához már meg kell, h legyen az x-ray meg a plazma... A repkedő valamik nem egy félcsőben voltak, ahol volt még mérgesgáz is? Mert ott egyszerűen el kell szaladni. Ha nem ott van, akkor nem tudom, mik ölhettek meg...
Egyébként szólj rám nyugodtam, ha unod, hogy ilyen vehemensen akarok segíteni :) -
#50 Szerintem konkrét problémám nincs is csak annyi, hogy béna vagyok meg asztán türelmem sincs nagyon megint nekiállni ha meghalok. Így most kb 1-2 hetente játszok rajta 1 picit. -
#49 Nincs x-ray visorom és most a szoba nevét sem tudom megmondani csak a helyét. Amikor van az a magas terem ahol középen 1 oszlopot kell forgatni utána ahol meg le kell menni spider ballal és közben ilyen forgó valamik vannak és ami utána van. Asszem, hogy ott van 2 power priate vayg mi és ők szoktak. Igaz 1szer már eljutottam az omegához vagy kihez, de utána azok a repkedő valamik megöltek. -
#48 Van már X-Ray visorod? Mert azzal lehet látni a ghostokat. Meg ne sajnáld tőlük a super missile-t ;)
Nekem a Prime 2-vel iszonyat nagy szerencsém volt. 8500-ért hozattam Angliából, fóliásan! A 8500-ban benne volt a posta is.
A 7 ET-nak elégnek kéne lennie... El nem tudom képzelni, mi lehet a baj. Meg tudod mondani a szoba nevét, ahol kinyírnak? -
#47 Aszongya. Van 7 plusszom meg 1 teli és 051/065 rakétám. -
#46 Hát nekem még nincs Prime 2-m. DE majd szerzek 1et. Az vele a bajom, hogy picit drága. Malyd használtan. -
#45 Hát az energy tankot mingyá megnézem, de nem tok visszamenni, mert ott van az a kurva Chozo Ghost és azt meg utálom. Rohadt körülményes 1et is kinyírni nemhogy 3at vagy mennyit. Nagy Metroid fan vagyok, de én ehez a Prime-hez hülye vagyok. (viszont a Fusionhoz meg a Zerohoz nem! Cool játék mindkettő) -
#44 Előferdül... Egyébként hány energy tankod van? Mert ha kevés, akkor nincs sok esélyed Phazon Mines-ban...
Én most nyomtam le Chykkát és útban vagyok Quadraxis felé :) (Quadraxist imááádom! Ridley után ő a kedvenc bossom :D) -
#43 Basszus! Már megint meghaltam abban a rohadt Phazon Mines-ben! -
#42 Benne vagyok! -
#41 Ehh, és nekem még nincs DS-em... Nembaj, majd májusban hozatok magamnak lite-ot Metroiddal együtt és mehet a csata :)