Metroid

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én értettem.

Töltsük le az internetet!

koryne
Én pl el tudnék viselni egy olyan Metroid részt, amiben a térképek ugyan 2d-sek, de a megvalósítás 3d-s 😊 Lásd a Prime azon pillanatait, amikor oldalról látjuk a morph ball-t (pl. a 2-ben harc a Spider Guardian ellen, de az 1-ben is vannak ilyen részek; Piston Tunnel).
Remélem érthetõ volt 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
Amúgy tényleg kéne már 1 2d-s metroid DS-re. Bár ezzel az érintõképernyõvel nagyon cool a 3d.

koryne
Próbáltam átneveztetni a Prime 2 topicot simán Metroidra, de kérésem süket fülekre talált. Végülis nem árt ide egy ilyen topic is 😊
Sheltem: már miért lenne szar? Ha "csak" annyira lesz jó, mint a GC-s Prime-ok, akkor tarolni fog. Hozzátenném, hogy amíg nem játszottam a Prime-okkal én is azt mondtam, hogy ezt csak 2d-ben lehet 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
Csak a félreértések elkerülése végett ez nem a Hunters topicja. Mivel csak Prime 2-es topic van ezért gondoltam, hogy kéne 1 olyan is amelyiknek az összes metroid játék a témája. És a huntersrõl, hogy az ami most fog megjelenni az nem a first hunt tudtommal.

Sheltem
Hallottam, hogy a GC -s megadurva. Ha lenne GCm tuti megvenném.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Egyetértek ! Én a fusion miatt vettem anno GBA-t 😊
sp00n
Szerintem a multi fog utni 😊 en csak amiatt varom mar 😊 a DEMO is rohadt jo volt multiban...

x360 gamertag: v1ctor777hun

Sephi
Mindaket GC-es Metroid megarulez.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Szerintem szar lesz, 2d metroid rulez.
Bár csinálnának ds re olyat mint a Zero Mission vagy a Fusion volt gbara.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Néha 2szer küldi el.

sp00n
Amugy meg nem biztos, hogy annyira felesleges, attol hogy van DS topic nem jelenti azt, hogy egy nagyobb gamenak ne lehessen nyitni egy masikat. Lehet hogy nagyon atfogo lesz a game es sokat lehet rola beszelni.

x360 gamertag: v1ctor777hun

Seth
felesleges volt ezt 2x leírnod 😄

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
Felesleges volt emiatt új topicot nyitnod. Van már Nintendo Ds topic.
Egyébként most jelenik meg március 20.án a teljes játék.

Sheltem

Sheltem

mb66
Volt azóta két tucat screenshot, meg legalább 2 ingame video is....

www.hordamusic.hu

KILLER2
Nem ismered? Nintendo DS-re jelent meg. Amikor a DS megjelent eleinte adtak hozzá demo-t, de azóta semmi hír róla, legalábbis én nem hallottam róla.

Laky
info? képek? milyen konzol?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

KILLER2
Nem tudjátok, hogy mi lesz a Metroid Prime Hunters First Hunt-al?

← ElőzőOldal 15 / 15