720
-
Stinger 576 #160 Igen - btw, ha Nintendo DS Lite vásárlását tervezed a közeljövőben, gyorsan szabadulj meg tőle, ugyanis az új DS-nél csúnyán kilóg a gépből a méretei miatt. Nintendoék készítettek új Rumble PAK-ot a DS Lite-hoz, ami kissebb, mégis sokkal erősebben rezeg, ráadásul az áramfelvétele is alacsonyabb...
Metroid II: Return of Samus dobozos szép állapotban
Akinek kell, viheti - ahogy elnéztem az ára 4500 ft körül mozog, plusz posta. Ez piszkosul jó ár. Ausztrál, de PAL-os - btw mindegy, a GB kazik régiókód mentesek. -
#159 Gondolom igen. -
#158 A Metroid Pinballhoz adott rumble packet a GBA-slotba kell rakni? -
#157 megkérdem a kisöcsémet mit szól hozzá, azt értesítelek! :) -
#156 jaja eredeti. Doboza van, csak nincs meg a belseje :( mármint a doboznak :D -
#155 dobozos, eredeti nintendo?
-
#154 hmmm....hát csak csupasz kiadás akkor egy GBA Super Street Fighter 2 Turbo Revival X-et tudok ajánlani mondjuk. Ritkaság az is! (euban lehetett egyáltalán kapni??) -
#153 Sajna se doboz se leírás. csak a kazi de így sincs sok belőle... -
#152 Xbox is,,, -
#151 hát ha a doboza megvan kapsz ami kell!!!!!!!!!!!!! PS2 GC, DS, GBA... -
#150 :P
de ha tudsz ajánlani érte valami jó játékot akár el is cserélném ;) -
#149 -
#148 Nekem megvan a metroid 2, nagyon király! :)
-
#147 így van:D
nyáron megrendelem a metroid 2-t. lesz nekem is szép gyüjteményem! Meg kéne majd venni Samus meg Sylux figurát:P -
Stinger 576 #146 Akárcsak te :P
Killer2: az dettó az origi NES-es - valójában semmi értelme nem volt megvenni, ugyanis megvan eredetiben, ráadásul a Metroid Prime 1-ben is unlockoltam :) Csak a gyűjtemény kedvéért szereztem... ja, az origi Player's guide-jaim lemaradtak a képről. -
#145 Stinger: kanizsai suttyú vagy vaze :D:D:D:D -
#144 Mert újrakiadták GBA-ra a nes-est asszem.Kicsit rókabőrszagú :)
Viszont nagyon szép gyűjtemény Stinger, gratula!!! -
#143 Az a NES classicos Metroid milyen? Olyat még nem láttam. Mé van ráírva, hogy Game Boy Advence? -
Stinger 576 #142 Egy kis apróság a széria rajongóinak. Ez az én kicsi gyűjteményem - benne az összes eddig valaha megjelent példányocskával. Mindegyik fullos, még a Nintendo Club kártya is bennük van :D
Stinger Metroidjai -
#141 Én 98%ra megcsináltam a Fusiont, de tovább nem tudom. Ha jól emlégszem még egy Energy Tankot nem találtam meg és nem tudom, hogy a 6os szektorban hogy kell felvenni egy hiperbombát vagy mit. -
#140 hát ja:P de azért meglesz:P remélem. most hogy lenyomtam a primeot már hiányom van. Kell az Echoes most. Oszt nyáron nem naogny leszek itthon akkor meg lenyomom a Zerot meg Metroid 2-t. Meg újra a Fusiont de 100%-ra. -
Stinger 576 #139 Hááát akkor komolyan a zsebbe kell nyúlnod :) Egy gyönyörű, újszerű állapotban levő perfekt példányért bőven 10 ezer felett kell fizetned (postával és biztosítással együtt) az eBay-en... sajnos a retro cuccok árai az új játékokéval vetekszenek. -
#138 Jajj, mi jutott eszembe: Pontos lövés jutalma a Corruptionban: BUuMM HECCSÁÁT!!!
-
#137 de a gyűjteménybe kell:P -
Stinger 576 #136 De igen, a jobb karjára van erősítve - mint mondottam elképzelhető, hogy van benne félregépelés. Javítani fogom. Köszi az észrevételt.
Nexxuss: szvsz a GB-s M2 a sorozat leggyengébb tagja... -
#135 Stinger, a blogodban nem egy helyen azt olvastam, hogy Samus fegyvere a balk karján van. Nem inkább a jobbon?! -
#134 Corruption zsírr lesz!
A Prime 1 mindenhol qrva jó pontokat kapott, és kiváncsi lettem volna avéleméynedre a 8,5 ponttal kapcsolatban. Meg hogy azt írták, hogy a hangulata nem jó. (marhaság)
vissza a corruptionhöz: Szóval kiváncsi leszek milyen lesz az iránytása, de ahogy elnéztem nem lesz gond, mert a lock-on mode is benne lesz, attól függetlenül, hogy már rendesl FPS irányítást kapunk. Szal Metroid a király! most rá kell valahogy tennem a kezemet egy metroid2-re GB-re. -
Stinger 576 #133 Szvsz a Prime 1 jobb, mint a 2. Ha én 9-et adtam a 2-re, az kemény 10-es az 1-re nézve :)
Szerintem tökmindegy, ki és mit mennyire pontoz - a lényeg úgyis a hangulat, az meg egyénenként teljesen függő. Ha már a kezdetektől nem tudod magad ráhangolni a Samus univerzumra, utána már nem is fogod.
Btw, láttátok az új MP3: Corruption múvit? -
#132 természetesen :D mondjuk akinek nem legleg az is röhög a 8,5-en szerintem:P -
#131 Pont olyan embertől kérdezed akinek a leg leg leg a Metroid széria?:)
-
#130 a PRime 1-t nem Te írtad, és kiváncsi vagyok a véleményedre a 8,5 pontos értékeléssel kapcsolatban (meg a jó hangulattal ami majdnem közepes lett:P)
Amúgy pont most fejeztem be a Primeot. Jövő héten nekiesek szerintem az Echoesnak majd. -
Stinger 576 #129 Ezért mondtam, hogy csak egyet írtam oda, mégpedig a Prime 2-t. De miért fontos ez? -
#128 a Prime-1t sem Te írtad:P kapot 8,5 :D -
Stinger 576 #127 Ezt most nem értem... ha jól emlékszem én írtam őket :) (illetve csak egyet mert a Hunters-t máshova szántam (GameMaster). Nem volt elég helyem kibontakozni. -
#126 TE Stinger mit szóltál anno az 576os Metroidos cikkekhez?:P Priviben is jó lesz :D:D -
Stinger 576 #125 Skacok, akinek van TV tuner kártyája, és tud screenshotot lopni a Metroid bármelyik részéből, az küldjön már nekem majd párat. Kell a screenshot szekcióhoz a blogra! Thx. -
Stinger 576 #124 Azzal már ki tudod lőni a sárga erőmezővel védett átjárókat. -
#123 Na megtaláltam azt a Volt valamit (sárga lövedék). -
Stinger 576 #122 AZt mondd meg pontosan, melyik helyszínen van az ajtó a térkép szerint. -
#121 Ok köszi majd megnézem.