Metroid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
...vágod?
...vágod?
Töltsük le az internetet!
...vágod?
Bár a N készül vmi filmbiznisz-félére, tehát nem kizárt, hogy az E3-on kapunk errõl is vmi infot.
Az sztem inkább az egyik elite pirate volt, akivel találkoztál, mert az omegához már meg kell, h legyen az x-ray meg a plazma... A repkedõ valamik nem egy félcsõben voltak, ahol volt még mérgesgáz is? Mert ott egyszerûen el kell szaladni. Ha nem ott van, akkor nem tudom, mik ölhettek meg...
Egyébként szólj rám nyugodtam, ha unod, hogy ilyen vehemensen akarok segíteni 😊
Nekem a Prime 2-vel iszonyat nagy szerencsém volt. 8500-ért hozattam Angliából, fóliásan! A 8500-ban benne volt a posta is.
A 7 ET-nak elégnek kéne lennie... El nem tudom képzelni, mi lehet a baj. Meg tudod mondani a szoba nevét, ahol kinyírnak?
Én most nyomtam le Chykkát és útban vagyok Quadraxis felé 😊 (Quadraxist imááádom! Ridley után õ a kedvenc bossom 😄)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
de fõleg az irányításon. De azért meg kell hagyni, hogy szép munka.
Szerk.: honnan tudod, hogy a Hunters single-je milyen hosszú lesz? =)
Honlap
Nekem személy szerint nincs kedvem megint végigvinni a Prime 1-2-t butított graffal. Nem nyújtaná ugyanazt az élményt, nameg elveszik az a varázs is, amit az újabb és újabb területek felfedezése és az új puzzle-k megoldása ad.
Van egy-két kis garázspróbálkozás 2d-s Metroid fronton PC-re, de hivatalos az szvsz esélytelen. És szerintem felesleges is, én nem örülnék neki...