720
-
#200 És akkor már hogy az enyém legyen a 200adik hozzászólás :) -
#199 OFF:
Jól elbeszélgetek itt magamban -
#198 Hát ez a Metroid Prime 2D..... Nagyon nem akarják befejezni. Pedig szerintem nem lehet olyan bonyolult. Nem vagyok egy nagy programozó (egyáltalán nem értek hozzá), de szerintem elég lenne megírni valami motort neki vagy valami kis programot aztán elég csak textúrázni. MInt RPG Maker csak oldalnézetből. Pedig szeirntm jó. Meg kéne írni DSre aztán lehet örülni. -
#197 Valaki nemtudja, hogy honnan lehetne leszedni a Player Guidokat? VAlahova biztosan feltették, elvégre a kézikönyvek is fent vannak .pdf-ben. -
#196 Metroid.com frissülhetne végre. Amúgy a Corruption egyszerre fog megjelenni a Wiivel? Mert azt tervezem az első játékomnak. -
#195 Én is várom- bár én még jó ideig várhatom. Én sem bírtam magammal, csak én nem PSt hanem pénzt ragadtam és vettem egy XBOX 360at, szóval a Wiire még lehet gyűjteni. Most, hogy jönnek az új konzolok tisztára be vagyok sózva. Elhatároztam, hogy mindhármat megszerzem. De a következő a Wii lesz. Kíváncsi leszek az irányítás részleteire. Néztem pár Trailert a MPCről. Jók lettek az új mozdulatok, nekem bejönnek. Remélem a hangulat most nem lesz olyan nyomott mint a GCs rokonoknál. Bevallom én még egy MPt sem toltam végig. Az MPnek kb 80 %ánál tartok az MP2nek meg még eléggé az elején. Sajna kevés időm van játszani vele. Nekem ezek a GCs részek túlzottan nagy lélegzetvételűek. Viszont a többi rész mind megvolt. Nekem eddig a Metroid Fusion tetszett a legjobban, talán emrt az volt az első. Remélem a Corruptionban még több fegyver lesz és több ruha, nameg sok ellenség. Zeneileg gondolom az is meglesz olyan jó mint a többi. Én is nagyon várom már. -
#194 Jaj, a háttér linkjét albaltáztam, itt van e:
-
#193 Már nagyon várom a MP+C-t, ezért nem bírtam magammal: PS-t ragadtam készítettem egy hátteret. Használjátok egészséggel:
Itt egy másik kép. Neve lehetne mondjuk Poison Suit. Szintén saját kreálmány. És még sztem jól is néz ki.
-
Stinger 576 #192 Valójában egy kis kényszerpihenőre volt szükségem, hogy befejezhessem a könyvemet, rendbe tegyem a dolgaimat és végre egy kis levegőhöz jussak. Pont jókorra időzítetted az üzeneted, tegnap indítottam újra útjára a gameTourMiX-et megújult külsővel, és azóta már három bejegyzéssel. Természetesen a Metroidot sem hanyagoltam el, időközben dolgoztam a 04. Védelmi Mechanizmus c. fejezeten, amit ha minden igaz, a jövő hét elején már fel is teszek. Nagyon sok érdekesség megy majd ki Samus néniről, a Space Pirates-ekről, a Phazonról és egyebekről - érdemes lesz majd néha odakukkantani, hátha találtok számotokra új infót :) -
#191 Stinger, te NAGYON régen nem írtál a GT-re... Lassan ideje lenne már, nem?:D Örülnénk egy teljes Metroid szekciónak, ugy fiúk?;) -
Stinger 576 #190 Killer: az oldalam még most is megvan a Metroidos tartalommal együtt, csak változnak a dolgok. Amiket oda írogattam, az arculatváltás miatt mint az 576 Online-ra teszem ki és az egyetem+meló mellett képtelen vagyok időt szakítani a plusz saját blogolásra.
Rövidesen azonban változik a helyzet: nekiálltam új dizájnt hegeszteni, és a könyvem is befejezem lassan (már szorongatnak a kiadónál, hogy tegyek végre pontot a végére :) így felszabadulok majd, és tovább folytatom a Metroid Galaxy Guide-ot is.
Mellesleg a Gamer365-re írtam egy Metroid Prime 3 előzetest két hete (olvasd el, szerintem elég tartalmas írás, és egy rakás screenshotot is mellékeltem hozzá - igen, mielőtt megkérded, a Gamer365-nek is dolgozom :). A gáz csak az, hogy utána jelentették be, hogy a megjelenést eltolták 2007-re, úgyhogy a game nem lesz nyitócím. Végülis nem gond: csiszolják csak szépen fényesre azt a gyémántot - addig úgysem érdemes Wii-t vennem - Zeldát is feltehetően kockán nyomom majd végig, bár ki tudja, mit hoz a jövő. -
#189 Én is örülnék egy ilyennek, de eddig nem hallottam ilyenről. Van olyan házi projekt, hogy 2D-s Metroid Prime, de az is PCre és nem nagyon halad. DSre szeirntem nem csinálnak. DSre szeritnem már nem is csinálnak több metroidot pedig kéne valami HUNTERS szerű. -
#188 Én nem turok ilyenről. -
#187 Szasztok
Nem úgy volt, hogy lesz 2d Metroid DS re?
Me hogy gamespoton se találom meg ds.ign.com on se.
Nem tervezik má? -
#186 Jól csinálod. A huntersben (sajnos csak) 4 bolygó van. Most meg kénbe szerezned a BATTLEHAMMER nevű fegyvert, amit ha jól emlékszem a Vesper Defense Outposton találsz. Után apedig ha jól tudom az Arcterra-n kell megszerezni a Judicatort aztán pedig a Celestial Archivesen a Volt Drivert. Ezekkle már elég sok új helyre tudsz bemenni. Sok sikert. -
#185 MP+ topik felesleges sztem, bőven belefér ebbe a topikba is... -
#184 Van 1 kis gondom a hunters-el (ds)
Megnyitottam négy bolygót, mindegyiken legyőzem a főellenséget, és azóta semmi. Nem "nyilt meg" új bolygó, csak a régieken kalandozok, nem tudom hogy folytassam. -
#183 Stinger mi lett az oldaladdal? Régebben szerintem jobb volt a design, de szerencsére a tartalma megmaradt. Nem tudom, hogy mennyir írtál hozzá, most így este nem nézem már meg. -
#182 Nyissunk új topicot a Metriod Prime 3nak?
Amúgy itt van róla 2 videó:
Videó 1
Videó 2
Itt pedig screenshotok vannak.
Személy szerint nekem kétségeim vannak az irányítással kapcsolatban. Nekem picit bonyolultnak vagy inkább nehéznek tűnt a második videó alapján. Nem tudom, hogy mennyire lehet majd egyik kézzel mozogni a másikkal meg hadonászni a célzáshoz, vagy ha egy távirányíton lesz a mozkás és célzás is az se biztos, hogy könnyű lehet, de aztán ki tudja. Ezt igazán csak élőben lehet megtapasztalni. Én már várom a játék megjelenését. Szeretnék hamar beszerezni egy Wii-t. Remélem fellendül majd a topic a 3. rész megjelenésével, mivel ez szerintem egy igazán jó játék és bőven lehet róla beszélni. -
#181 Ki hallgat itt prodigyt? Mert kövezzetek meg, de én szerintem a MP3: Corruption főcímzenéjének tökéletesen beillene a Spitfire c. számuk....
KILLER2: samus.co.uk, metroidgalaxy.com, google.com.... -
#180 Nem tudtok valami jó metroidos oldalt amint sok kép van? -
petersz #179 bocs, ezt nem ide akartam :) -
petersz #178 m3 lite jól. -
Stinger 576 #177 Nekem az is megvan, mondván a játékhoz volt - az általam belinkelteket nem ahhoz adják, ezeket külön lehet megvásárolni.
Killer: egy ilyen PG-ben minden benne van, amit a játékról tudni lehet - 100%-os végigjátszás (képekkel, térképekkel illusztrálva) karakterleírás, boss, lore és item faq, stb. A legtökéletesebb help kézikönyv - mondjuk én a gyönyörű atworkok és a kiadvány szépsége miatt vettem meg. A Nintendonál szokás, hogy a legismertebb játékaikhoz készítenek ilyeneket - az amazon.com tele van velük (én is onnét rendeltem ezeket). AZ oldalhosszúság változó: az egyik nálam 122, a másik 180 oldal körül van. -
#176 Amúgy egy iylen players"s guide-ban mi van és hány oldalas? -
#175 Jah, az ilyen BootDVD-kről nem tudtam, nem élek ilyesmivel :) Tisztára abban a hitben voltam, hogy ez papír formátumú...
Régen nekem a Super Metroidhoz volt PG-om (amit a nagydobozos kiadáshoz adtak), de akkoriban fiatal voltam és bohó és már nincs meg :( -
Stinger 576 #174 MAJDNEM mindenkinek ;) koryne: ez nem Player's Guide, te úgy látszik, még nem láttál olyat :) Ez egy Gamecube BootDVD, amivel cheatelhezed a Metroid Prime-ot :) A Player's Guide nem DVD tok, hanem papír újság - egészen véletlenül ( :) ) nekem van kettő eredeti hivatalos PG-m a Metroid Prime Huntershez és a Metroid Prime 2: Echoes-hez.
A Player's Guide-ok valahogy így néznek ki - Ezek a sajátjaim:
PG 1
PG2
PG3 -
#173 na ja,de amugy meg majd mindenkinek Majio ugrik be nintendorol,és nem Samus Aranka:P -
#172 Ok. Köszi a felvilágosítást. most picit hülyének érzem magam. -
#171 Ez egy players guide... Azaz full leírás, hogy mi hol van a játékban. Nekem egy kissé fake-nek tűnik :) Minden esetre, egyszer véletlenül innen rendelnék vmit, egy ilyet biztos bepakolok mellé, kiváncsi vagyok -
#170 Na mindegy. Csaka ötletömlsem vót. Még minddig csak tippelni tudok, hogy ez mi lehet, de azt én sem gondoltam, hogy a játék. -
Stinger 576 #169 Ember, a Metroid original echte és meghamisíthatlan NINTENDO produktum, SEMMI keresnivalója semmilyen rivális konzolon - max ha a magasságos N egyszer csődbe megy - ami remélem, soha nem következik be... Mert amig vannak a földön N-es emberek, mindig lesznek Space Pirate-k... :))) -
#168 PS2höz Metetroid Prime kódokkal teletömve? (nem tudok jobbra gondolni) -
#167 Gondolkozz már egy picit...
Playstation 2 Metroid Prime - Ultimate Cheats
Meg nézd meg a borítóját.
A szöveg nem lényeg. -
#166 De értelme mi? -
#165 Meg az a kép rajta -
#164 Playstation 2 Metroid Prime - Ultimate Cheats -
#163 Ez pontosan mi? (nem túl nagy az angoltudásom) -
#162 Jujjjjjj!!!!!! :D -
#161 Húúúh, kijátszottam a MP2-t, most küldöm hardon, nem piskóta, már az elején se!!!!