720
  • Csibe001
    #720
    Oh, nagyon jó. Csak betévedtem ide s olvasgattam s kár, hogy már nem pörög a topik. Nekem mondjuk utolsó élményem a 3ds-es ambassadorban a Metroid letöltése de még nem fejeztem be. :)
  • Sheltem
    #719
    Él bizony :) November körül meglett a Zero mission is a Fusion mellett dobozosban így mostmár 5 gba játékom van a ds litehoz(a 3 gba castlevaniát most szereztem be).

    Ha befejeztem a castlevaniákat(1. végén vagyok) jöhet a zero mission :)
  • Csibe001
    #718
    No el meg valaki ebbol a bandabol? (Bocsi, nincs ekezet..)
  • Beast Machine
    #717
    hoppá:

  • Beast Machine
    #716
    A Nagy N leszarja kegyedet, de mi azért szeretünk. Boldog 25. születésnapot Samus :)

  • KILLER2
    #715
    Kell biza. Én meg majd egyszer befejezem, de nem tudok sehogy sem továbbmenni. megvan az összes zöld szar vagy mifene és most fogalmam sincs, hogy hova menjek. Gondoltam, lesz valami fasza bejátszás azt valami kis új lesz a történetben, de csalódnom kellett. Ott vagyok az űrhajóban és fogalmam sincs, hova menjek.
  • koryne
    #714
    A Hunterssel kapcsolatban sajnos egyetértek :/ Külső fejlesztés is volt, ha jól tudom. Azt is a Retro-nak kellett volna csinálnia. De attól még a gyűjteménybe kell :)
  • KILLER2
    #713
    Nekem csak a Fusion és a Prime 1,2 van meg, a zero mission és a hunters csak letöltött. Bár a Hunters elég gyenge árnyéka a többi Metroid játéknak, nem is fejeztem be. A hangulat teljes hiánya, valamint a történések is követhetetlenek. Semmi logikát nem találtam abban, hogy mikor hova kell menni, max annyi, hogy na most megszereztem egy új fegyvert és mintha xy bolygón láttam volna valami helyet, amit ezzel lehet kinyitni. Na most ez még nem lenne baj, de a kevés és egyhangú helyszín megdobva az ellenfelek kis számával és folyamatos ismétlődésével, tökéletesen elcseszi a játékmenetet. Ehhez képes pl gamespoton meglehetősen jó, 8.6 pontot kapott, de nem értem, hogy mire föl, nekem nagyon nem jön be.
  • Inferno
    #712
    Szép gyűjtemény gratu,egyszer én is neki álltam gyűjteni....
  • koryne
    #711
    Kicsit unatkoztam, meg amúgy is régen volt már itt hsz:



    Még nem teljes ugyan, de jó őket így együtt látni :)
  • Stinger 576
    #710
    Nem érdemes vele foglalkozni, hagyd rá. Agymosott Nintendo Defense Force patrióta, ez már a korábbi megnyilvánulásaiból is kiderült. Erre is biztosan ír valami frappánsat, bár előre mondom, teljesen felesleges, én ezennel utoljára jártam itt. Killer2+ többiek (Yorg nem) további sikeres Metroid vadászatot. STR walk away...
  • KILLER2
    #709
    Ez itt most mi is? Meg minek írtad be?
  • Yorg
    #708
    # Hozzászólások törlése:
    # Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem.
    # Üres hozzászólások, illetve a véletlenül duplán beírt hozzászólások egyike.
    # Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása.
    # A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    # Céltalanul vitát szító hozzászólások.
    # A szándékosan nagyméretű képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer működését lényegesen lassítja.
    # A moderálással és szerkesztéssel kapcsolatos véleményeket, észrevételeket kifejezetten az erre a célra létrehozott "Moderátor figyelmébe" topicokba lehet beírni, ellenkező esetben törlésre kerülnek.
    # Bárki személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele.
    # Szándékos flood és reklám esetén.
  • Stinger 576
    #707
    Hello Yorg, visszatértél? :) Újra futjuk a köröket? Itt most a Metroid a téma, nem a Nintendo viszonya a HC -hoz :) Engedelmeddel ezt a kommentet most ignorálom.
  • Yorg
    #706
    "Apróság: a Nintendo érthetetlen módon másodszor is elkövette azt a súlyos hibát, hogy hagyta az egyik bivalyerős hardcore franchise-ját elenyészni a vásárlókért vívott harcban [...és most álljunk meg egy pillanatra - mert mi is történt valójában? A Metroid Prime 2: Echoes elhanyagolt premierje után a trilógia lezáró epizódjára is rájárt a rúd: az egész ott kezdődött, hogy a fejlesztési idő alatt szinte semmit sem tudhattunk meg a játékról, míg végül a megjelenés előtt számos fórum, híroldal és internetes gamer magazin kezdett neheztelni a szerencsétlenkedő kiadóra, amiért nem promótálták a várva várt hardcore Wii játékot. A kapkodó kiotóiak végül odadobtak egy maroknyi gyatra minőségű screenshotot, és néhány trailert az éhes közönségnek, majd minden ugyanúgy folyt tovább, ahogy azelőtt: bár a Metroid Prime 3: Corruption közel tökéletes eredménnyel (átlag: 95%) zárt a nemzetközi sajtóban, megfelelő támogatás és reklámkampány hiányában mégis megbukott a kasszáknál. Az egykori újonc Retro Studiost (amely 2002-ben számos GOTY díjat zsebelt be az első epizódért), ráadásul belső viszályok is gyengítették, míg végül az az alapító tagok triumvirátusa lelépett a texasi csapatból, tovább gyengítve egy leendő nagygépes folytatás esélyeit.]"

    Ennyi mocskos hazugságot régen láttam egyszerre.
  • Stinger 576
    #705
    Up, up...

    Újabb fejezet készült el a Metroid Galaxy Guide-ból.

    Hungarian Metroid Galaxy Guide
  • KILLER2
    #704
    Meglátjuk hogy boldogulok-e vele :)
  • koryne
    #703
    Gyengébb fegyverek + technikásabb tárgybeszerzések.
  • KILLER2
    #702
    Szóval akkor nehezebb is. De mitől? Több ellenség, gyengébb fegyverek vagy mi? Kíváncsi vagyok, mert láttam videókat és próbáltam a leírásból is minél több infót kiszedni, de nem nagyon sikerült.
  • koryne
    #701
    De. És készülj fel, mert a hajadat fogod tépni :) Már a morphball bomb megszerzése sem egyszerü (addig jutottam kb 45 perc játék után :D)
  • KILLER2
    #700
    Meg mintha kicsit gyorsabban is mozogna vagy nem?
  • koryne
    #699
    Zebesen már teljesen más lesz.
  • KILLER2
    #698
    Köszi, megy rendesen. Csak azt kérdezném, hogy ez pontosan miben is más, mint az eredeti Super Metroid?
  • KILLER2
    #697
    Kéne kis segítség addig is a MP Huntersbe. Nem rég nekiláttam és ha miden igaz, minden ochizévalamit összeszedtem, azaz elvileg az összes boss megvan, de most csak ott ülök a hajómban és nézem a bolygókat úgy, hogy fogalmam sincs, hogy hova menjek és mit csináljak.
  • koryne
    #696
    Ez egy IPS patch. Azért mondom, h küldök működő romot, ha kell.
  • KILLER2
    #695
    Én a linkről leszedtem azt a headered verziót. Ebből nincs .smc? Mert PSPmen van egy SNES emulátor és jó lenne azon játszani, de az nem ismerte fel ezt az IPLt vagy mit.
  • koryne
    #694
    Tudok küldeni működő romot, ha kell.
  • KILLER2
    #693
    Kipróbálnám, de nagyon nem akar elindulni. Később még próbálkozok vele, kíváncsi vagyok, hogy milyen.
  • koryne
    #692
    Ezt végigtolta valaki? Nem semmi kihívás, kizárólag Metroid fanoknak! :)
  • KILLER2
    #691
    Na rájöttem. Csak dark visor-al kellett néznem.
  • KILLER2
    #690
    Kéne kis segítség MP2-ben. Ott akadtam meg, hogy most jöttem vissza Torvus bog-ból. Visszamentem a Great Temple-be. Elküldött az erődbe az ottani Lumitont és montda is, hogy ott van Quadraxis. Ez szép és jó, kíváncsi vagyok a helyre, de nem tudok odajutni. Lementem a great temple-ből a most kinyílt liften és eljutottam egy ajtóhoz, ami korül ilyen kis pötty valamik vannak. Gondolom seeker missile kéne hozzá, de nem fogja be a célokat. A sötét dimenzióban meg azonnal megdöglok, mert ott vanak valami repkedő szarok, amik fél perc alatt lezabálják az energiámat, azt annyi.
  • Dj Siegfried
    #689
    király!
  • KILLER2
    #688
    Néhány hiba van benne, talán még szánok rá időt, de lehet, hogy inkébb egy saját hátteret csinálok.
  • KILLER2
    #687
    Kedvenc hátterem 1024-ről felnagyítva 1280x1024-re és kicsit átdolgozva:

    Gondoltam megosztom veletek, hátha megtetszik valakinek.
  • KILLER2
    #686
    Bár nem vagyok annyira tisztában a régebbi metroidok történetével az SR388 területén, de én szívesen visszamennék a bolygóra, körülnézni a BSL maradványai között, esetleg egy újabb SA-Xet legyőzni, ha jól tudom, volt vagy 10, nem? Szerinem ismét bejöhetne a Phazon a képbe. X praziták + phazon... lenne mi ellen harcolni, az biztos.
  • Stinger 576
    #685
    Okés, jöhetnek a vélemények. Bármivel fel lehet dobni amúgy a topikot, itt egy téma, tessék:

    te hogyan képzeled el a játék folytatását (emlékeztetőül: a Metroid Fusion a jelenlegi lezáró rész) ?
  • KILLER2
    #684
    Este elolvasom, gondolom, a minőség a tőled megszokott. Kár, hogy ilyen lepusztult a topic. Kéne valami téma, ami feldobja.
  • Beast Machine
    #683
    Minőségi munka, mint mindiug. Köszünjük!:)
  • Stinger 576
    #682
    Bár talán senki nem jár már erre, de azért postolom:

    Kedves olvasóm, és Metroid-vadász barátaim! Örömmel jelenthetem, hogy hosszas kutatómunkát és rendszerezést követően elkészült a Metroid Galaxy Guide legújabb fejezete, ‘Az SR388 rendszer I.' címmel. Íme a tartalomból, röviden:

    * A bolygó jellemzése, geográfiai adatok, kémiai összetétel
    * A Metroid II: Return of Samus és a Metroid Fusion történeti kapcsolata
    * A Chozo jelenlét bizonyítékai
    * A natív létformák és a Metroid - X Parazita jelenlét
    * Oknyomozás az X Parazita sztoriban elfoglalt helye körül
    * Samus I. és II. felbukkanása
    * A BSL kutatóállomáson történt incidens (Samus súlyos X fertőzése)
    * Az SA-X és a fejvadászba fecskendezett Metroid DNA harca
    * Az X Parazita vállfajai, egyedi jellemzői

    Mindez színes-szagos körítésben tálalva, csak igazi Metroid rajongók számára. A véleményeket a blogbejegyzés komment szekciójába (a hozzászólás regisztráció nélkül is működik, email cím sem kötelező) és ide várom. A soron következő fejezet várhatóan az SR388 rendszer fennmaradó tagjának számító SR227-ről, és a Biological Research Station (BSL kutatóállomás) tesz említést, amelyet a távlati terveim szerint a Metroid Prime Hunters planéták követnek majd. Köszönöm a figyelmet, és további sikeres vadászatot!

    Metroid Galaxy Guide: Az SR388 rendszer I.

    [Megjegyzés: a Metroid Galaxy Guide - 03. Kedves ellenségem c. fejezete karbantartási, korrektúrázási és tartalombővítési okok miatt átmenetileg nem elérhető, megértésedet köszönöm.]
  • Stinger 576
    #681
    Nem túl pozitív hangvételű pletyka, frissítés, félig hivatalos megerősítés: veszélyben a Metroid Prime sorozatot jegyző Retro Studios jövője? Részletek a linken...

    http://gametourmix.redpanda.hu/index.php