Hummer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeBronjózska
készült egy h3-an a dakarra de sztem nem hozott várt eredményt

SHADOWEYES7
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>
ez jó kérdés,még soha nem gondolkodtam rajta!
de utána járok!!!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nekem lenne egy kérdésem :miért nemindul soha a Paris-Dakar-on sohasem hammi?

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Truck Driver001
Nem rosszak ezek a H2_esek se.De az igazi Hummer akkor is a Katonai H1-es marad!Gyönyörûek!Becenevén,Humvee:

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

JAS 39
Mit nem értesz? rá kell karrintani.

/Gripen az égbõl/

SHADOWEYES7
<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

JAS 39

/Gripen az égbõl/

JAS 39

/Gripen az égbõl/

JAS 39
Egy mentõautó hummert megnéznék.

/Gripen az égbõl/

SHADOWEYES7
Tulajdon képpen ott ez természetes ,hogy hummer-a munka eszköz,álltalában sokmindenben-!

JAS 39
Amerikába eggyes helyeken gondolom nem csak brahiból meg tuningból vannak ilyenek hanem tényleges mentési feladatokra.

/Gripen az égbõl/

SHADOWEYES7
ezek mid naon jóak-!!!<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

JAS 39

/Gripen az égbõl/

JAS 39

/Gripen az égbõl/

JAS 39

/Gripen az égbõl/

JAS 39

/Gripen az égbõl/

JAS 39

/Gripen az égbõl/

JAS 39

/Gripen az égbõl/

LeBronjózska
nagyon fasza

Dred bíró
<#taps><#taps><#taps><#taps>

\"Én vagyok a Rend!\"

SHADOWEYES7

Dred bíró
Q-jó

\"Én vagyok a Rend!\"

SHADOWEYES7
Imádom sárga szinben a Hummert-!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

DJ YAYO
Háát az 1szer baromi BIZTOS!!<#nevetes1>
<#vomit><#vomit><#vomit>

SHADOWEYES7
okk<#email>

LeBronjózska
és nyugottan jöhetnek a hozzászólások,képek,linkek

SHADOWEYES7
okk nekem is vannak szar napjaim-!! PEACE<#law>

LeBronjózska
bocsi a multkoriért de egyszervki tényleg berakta azt a képet vmikor még jóval az elején de rossz napom volt szóval bocs

LeBronjózska
hát ja

SHADOWEYES7
na ugye-ugye ,hogy hiányzik a hozzá szólás-??????

LeBronjózska
azért a merci drágább autókat gyárt mint a hummer és egy picit nagyobb gyár
több mint 10 osztály azért megsem 3

Dred bíró
Ah . Csak azért kérdeztem mert pölö a merci saját maga páncélozza pölö az s merciket ha jól tudom.<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Aszittem egy ekkora cég is mint a hummer csinál saját páncélozott polgári autót.

Amúgy esetleg nem tudja v-ki hogy egy átlag autót hogy páncéloznak?

\"Én vagyok a Rend!\"

LeBronjózska
nem gyárt
vmi gyárban egyéni megrendelésre baviszed a kocsidat és ott páncélozzák

Dred bíró

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
Senki nrm válaszolt a kérdésemre vajon a hummer gyárt gyári péncélkocsit vagy máshol kell páncélozni? (köré rakni pár karton dobozt) :D

\"Én vagyok a Rend!\"

LeBronjózska
az igaz de azért van egy pár olyan ember

Dred bíró
Ügyesen hidd el. Nyugottan lehet Hummerje.

Amúgy sztem egésséges ember se túl sok van aki h-val jár.

\"Én vagyok a Rend!\"

LeBronjózska
de nemhinném h olyan sok mozgássérült van aki h-val nyomja, na és ha tolószékes akkor h mászik fel oda?

Dred bíró
Az is járhat H-val

\"Én vagyok a Rend!\"

LeBronjózska
szép darab , sztem hihetõ h mozgássérült

SHADOWEYES7

Dred bíró
A hummer gyárt páncélkocsit? (nem a katonait!!!) vagy a polgári hummereket egyéb cégeknél kell páncéloztatni?

\"Én vagyok a Rend!\"

Dred bíró
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>most találtam.

\"Én vagyok a Rend!\"

SHADOWEYES7
ebben nagyon igazad van Dred!! (amúgy jó a logód)<#integet2>

Dred bíró
Én marhára szomorú szoktam lenni ha egyes fórumokon hátulra kerülnek a topikjaim nem hogy még akkor ha a teljes feledés homályába megy.<#fejvakaras><#fejvakaras>

\"Én vagyok a Rend!\"