220
-
dez #57 Miből? -
klastrom #56 Akkó erre nem lesz hekk vagy mi ?
Mer a tököm vesz 20 ropiért gammát... -
#55 Mit gyartanak?
Van egy ket prototypus es annyi.
Ez a nagy gyartas. -
dez #53 Azért nézd már meg, ki kezdte, és kik folytatták a flémet, mielőtt jimmy127 először hozzászólt. -
dez #52 Azért nem kell valótlanságokat írkálni. A Cellt gyártják (az egyik képen egy jó nagy Cell wafer van pl.), Blu-ray-t gyártják (2 hónap múlva kapni is lehet, csak a firmware nem végleges a hiányos védelem miatt), az RSX-ről meg nem lehet tudni semmit, azaz azt sem, hogy "nem gyártják".
Egyébként tehen_m épp azt mondta, hogy nincs még kész hw. -
tehen_m #51 Olvasd el kinek válaszoltam... -
#49 Milyen szinu kesz hardver ?
LOL.
Egy doboz amit fog ? LOL.
RSX-et nem gyartjak, Cell-t nem gyartjak, B-Ray-t nem gyartjak.
Kerdem en, akkor hol a hardver ?
Megmondom szamodra hol van.
Egy mappaban a tech vazlatokkal, es aminek a boritojara ra van nyomtatva , hogy PS3. :P
Kb ez a PS3 hardver. -
#47 túl derülátó voltál! 2032 elött nem jön ki a PS3 -
#46 Mire irígykedne? Ha valakinek kell, simán vesz magának egy xbox, vagy ps akárhányat, a pc-je fejlesztgetése helyett. De mégsem vesz, tehát nemkell, -> akkor mire irígykedne? Ami nemkell az embernek arra nem szokott irígykedni...
Amúgy te értesz máshoz a kapáláson meg a feltétlen konzolimádatodon kívül? Mert tőled mindíg csak a "húdejókonzol, pc szar" hozzászólásaidat lehet látni, de ez a kis felkiáltójelekből is kiderül, amik a neved mellett vannak.
Mellesleg rágyúrhatnál egy kicsit a helyesírásodra, mert ez így gyenge, és néha nehezen érthető is amit írni akarsz... -
tehen_m #45 Egy apróság ? Az az apróság maga a kész hardver. -
kow83 #44 http://www.sg.hu/kep/2006_03/0315kutaragi5.jpg
Ki az a retartált, aki ezt nem bírja felfogni ésszel?
Mivel 'csak egy apróság' hiányzik a cuccból, így november eleje reálisan hangzik. -
Ronny #42 hűű tényleg!Szegény ausztrálok kimaradtak:) -
#41 az már most elavult ;) -
MacrosTheBlack #38 Mire ez kijön, már az Xbox4 is elavul. -
#37 Amugy se tudnad megvenni most karacsonykor, mert ahogy halad Sony jo ha nehany millio darabot fog tudni produkalni.
Annak a legnagyobb resze Japanba es USAba kerul.
Europaban megfelelo mennyiseg nem lesz jovo tavasznal hamarabb.
De lehet tul derulato voltam ezzel a joslattal. -
#36 A karácsony körüli felhajtásnál nincs jobb reklám. Eddig jó.
Az x360 kapott egy fél évet és a PS2 még mindíg 10X sebességgel húz el tőle az eladások tekíntetében.
Ez is jó.
Viszont minnél később jelenik meg, annál később fog az ára olyan szintre leesni, hogy Eccerű Emil, vagy is én is megvegyem.
Az idei karácsony biztos kiesik;(((
Ez ugyan az én bajom, de akkor is kapják be (pláne a flancos másolásvédelmük miatt. Dupplán!!!!)
-
Su0my #33 Ekkora egy fost... És a sok kis kocka még meg is veszi... és ezen veszekednek... SZÁN ALOM!! -
Monkey #32 A Linux oprendszer akkor már tuti? Lehet tudni, h. melyik disztró lesz? Ha tuti,akkor megvan az új asztali gépem. -
#31 Úgy legyen, én csak az eddigiek alapján nyilatkoztam.
Dzson: Tökéletesen egyetértek :-)
Azért ez a Linux OS engem mint PC és PS2 tulajt eléggé megnyugtat. Pozitívan állok nagyon ehhez a PS3 kérdéshez. -
#30 vagyis elkészül -
#29 gyerekek, mire ez kijön -
#22 "hogy a 20 milliárd dolláros piacon a Microsoft továbbra is egyedül "garázdálkodhat" és a japán óriás mindössze korábbi termékeire támaszkodva követheti ezt figyelemmel"
LOLLLLEEERRRRRRRR
Garázdálkodik a silány eladási mutatóival. :) PS1 ből többet adott el a SONY, mióta kint az X3,6 fagyógép, a lemezkarcolási funkciókkal. :) -
Shadow_THH #21 BuzzFuzz, te tudtad -
szombi #20 Kell a kutyának! Meg a k* anyjuknak... -
#19 Akkor én hülye vagyok:) -
dez #18 Gyűjtögesd csak a warnjaidat. -
dez #17 Én nem látok olyat a képen, hogy optional... Olyat viszont igen, hogy 60GB, és hogy upgradeable. Szerintem megint csak pár elemző mond hülyeséget, hogy nem lesz benne. Nem hiszem, hogy azon a pártíz dolláron spórolnának, amennyibe ez gyártótól beszerzési áron kerül. -
#16 csak a hülyék vesznek ps3-mat -
#15 2007 márciusáig 6 millió gépet terveznek legyártani, a global launchra régiónként jut majd 1 millió példány. -
#14 A global launch az global launch, ne beszélj félre. Max egy hónapos intervallumon belül meg fog jelenni, függetlenül attól, hogy itt az unatkozó kispajtások mit fröcsögnek össze. -
dez #13 A net korában semmi értelme nem lenne itt csak "bemutatni". Valószínű csúcsra fogják járatni a gyárakat, hogy mindenhova jusson. Elemi érdekük, ha már ennyit késlekednek. -
#12 Sajna pont azt. Bemutatják és örülj neki. A Japánok meg majd ott tobzódnak megint hosszú kígyózó sorokban, hogy megvehessék mellé a Final Fantasy 2853. részét :-) EU-ban majd ilyen+olyan okokra hivatkozva sajnos csak 4-5 hónap múlva lesz -talán. -
Capra Ibex #11 Örüljön mindenki, hogy nem Ausztráliában lakik.
A diákról valahogy lemaradtak...
Ami viszont felettébb "érdekes", hogy azt mondják a játékokhoz elengedhetetlen lesz a HDD de azt még nem döntötték el, hogy benne lesz a gépben vagy külön kell venni.
(Gyönyörű stratégia mondhatom...) -
#10 de pont azt jelenti, az már más kérdés hogy a valóságban hogy fog alakulni a dolog -
Shadow_THH #9 állítólag a duke nukem foreverrel együtt fog kijönni
mondjuk igy még nagyobbat kaszálnak :) karácsonyra mindenkinek ps3-a lesz. Én szerintem gyüjtök egyre
-
#8 Ez szerintem még nem biztos hogy világ szerte . -
Cat #7 az nem jelenti azt hogy kapható is lesz ;) -
#6 "Cserébe egyszerre mutatják be az egész világon."
ezen mit nem lehet érteni? -
#5 Érdekes a logikád. Ha ott késik itt is fog, ergo 2007 nyarán talán itt is lehet majd PS3-at kapni. -
#4 figy mi itt úgy is csak max év vége felé juthattunk volna hozzá, ha tavasszal a japóknál megjelent volna... ergo csak ők vesztettek, mi nem :)