61
Lightscribe meghajtok / velemenyek
-
#21 Le lehet hozzá szedni progit, ami növeli a kontrasztot, meg nem árt, ha átalakítod a képet színesről FF-re.
a http://www.lightscribe.hu/ oldalon hasznos információkat találhattok a Lightscribe-ról. -
#20 nemfog menni -
#19 Sztetek lehet olyat, hogy mégegyszer ráégetem ugyan azt a mintát, és akkor élesebb, jobban láthatóbb lesz a minta?
Vagy inkább ne probálkozzak ilyenekkel? :DD -
#18 Hali!!!
Nekem az a problémám, hogy pl. az itteni belinkelt prohardver-es oldalon lévő képhez képest eléggé halvány mintát csinált az íróm, pedig a legjobb minőségre állítottam! Van vmi progi amivel lehet állítani a kép élességét?
Ja, Nero-t használtam a lightscrib-hoz. -
bazsi123 #17 nem tudom, hogy van-e dl-es lighscribe lemez, de szerintem nem kizárt, végülis bármelyik lemezre rá lehet tenni a speciális felületet, és ha lightscribe-os cd is van, miért ne lehetne dl dvd is. olyan lemez kell, amelyiknek a felülete aranysárgás színű, ha pedig dobozos, akkor a lemez tokján lightscribe-os logo is van. én egy mezei számtech boltban vettem legutóbb sima dvd-t, szekszárdon, szóval nem kellett nagyon utánajárni. persze lehet, hogy csak szerencsém volt :-) -
#16 Hello!
Milyen lemez kell a LightScribe használatához? DL-es lemez van? Hol lehet ilyen lemezeket venni? -
#15 Ha a meghajtódhoz kaptál Driver-CD-t, akkot telepítsd az illesztőprogit!
A NeroStartSmart-ban az Extrák kategórián belül keresd a Print LightScribe Labels gombot. Vagy a CoverDesigner-ben a New Project-nél a LightScribe-ra kattints. Ha ez sem műxik, akkor a Print setupnál nézd meg, hátha a nyomtatók listáján megtalálod a LightScribe-meghajtódat..... -
rasta123 #14 Sziasztok! remélem még valaki olvassa ezt a topicot! :D ha igen lécci válaszoljatok! megvan a nero cover designer de nem tudom elindítani az égetést...:S hogyan vagy hol kell elindítani? nagyon megköszönném ha segítenétek! előre is köszi! -
#13 http://rapidshare.de/files/29739566/GSA-H20L101_EW_.zip.html -
#12 firmwaret frissitettem, és jó -
#11 Látszólag megoldottam a problémát! Nem megy, nem megy, na mondom, kifogok én rajtad, bennhagyom a lightscribe lemezt, és úgy újraindítom a gépet. Hát nem megy utána egyből? De! -
#10 Nekem is ilyen hülyeségeket ír ki! Miért van? Már szörnyen idegesít! -
#9 Én tegnap vettem ilyen meghajtót, az első lemezt gond nélkül megcsináltam SureThing-el. Ma próbáltam volna egy újat csinálni, erre kapok egy hibaüzenetet.
-
#8 Inkabb ide valaszolok, mert masnak is hasznos lehet. En Nero-t hasznalok arra, hogy ranyomtassak kepeket, asszem a program neve "Nero cover designer". Nekem idaig bejott :) A fajlokat meg sose avval irom, mert eleg negativ a tapasztalatom neroval :D de az mar egyedi :) -
bazsi123 #7 én is vettem egy lightscribe-os írót (lg 4166bb), extrafriss, tegnapi :-) igaziból még ki se próbáltam, minden xarra nem akarom elpazarolni a drága lemezeket ;-) a fényképeimet tervezem kiírni egy ilyen lemezre (amúgy hp dvd+r 8x a lemez). egy kérdés: milyen proggival (és hogyan) tudom a lemezre varázsolni a megálmodott "burkolatot"? köszi! ha ide nem is, pm-be válaszolna egy guru? mondjuk extraboy? ;-) -
#6 végül is a monochrome is színes fekete sárga -
#5 pl ilyet de ez már a színes -
#4 200 körül van hozzá cd meg 250 dvd az itmedian de hogy milyen képet karco rá azt tudja a ...szom -
#3 LG 2166D, hasznaltam persze, majd csinalok az egyik CDrol egy fotot, amugy szerintem gyak barmelyik boltba lehet kapni, csak kulon lemez kell hozza. -
#2 kicsit több infót a topiknyitónak
milyet vettél?
haszáltad-e a lightscribeját?
hol vettél lightscribe lemezt hozzá? -
#1 Hali, ide johetnek az osszes velemenyek ill. eszrevetelek lightscribe meghajtokkal kapcsolatban. En most vettem egyet, nagyon meg vagyok vele elegedve. Nektek mi a velemenyetek?