Lightscribe

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Látszólag megoldottam a problémát! Nem megy, nem megy, na mondom, kifogok én rajtad, bennhagyom a lightscribe lemezt, és úgy újraindítom a gépet. Hát nem megy utána egybõl? De!
reménytelen
Nekem is ilyen hülyeségeket ír ki! Miért van? Már szörnyen idegesít!
lamase
Én tegnap vettem ilyen meghajtót, az elsõ lemezt gond nélkül megcsináltam SureThing-el. Ma próbáltam volna egy újat csinálni, erre kapok egy hibaüzenetet.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Extraboy
Inkabb ide valaszolok, mert masnak is hasznos lehet. En Nero-t hasznalok arra, hogy ranyomtassak kepeket, asszem a program neve "Nero cover designer". Nekem idaig bejott 😊 A fajlokat meg sose avval irom, mert eleg negativ a tapasztalatom neroval 😄 de az mar egyedi 😊

én is vettem egy lightscribe-os írót (lg 4166bb), extrafriss, tegnapi :-) igaziból még ki se próbáltam, minden xarra nem akarom elpazarolni a drága lemezeket ;-) a fényképeimet tervezem kiírni egy ilyen lemezre (amúgy hp dvd+r 8x a lemez). egy kérdés: milyen proggival (és hogyan) tudom a lemezre varázsolni a megálmodott "burkolatot"? köszi! ha ide nem is, pm-be válaszolna egy guru? mondjuk extraboy? ;-)
schrank
végül is a monochrome is színes fekete sárga <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Mersant
pl ilyet de ez már a színes

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

schrank
200 körül van hozzá cd meg 250 dvd az itmedian de hogy milyen képet karco rá azt tudja a ...szom <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Extraboy
LG 2166D, hasznaltam persze, majd csinalok az egyik CDrol egy fotot, amugy szerintem gyak barmelyik boltba lehet kapni, csak kulon lemez kell hozza.

gabber_saviola
kicsit több infót a topiknyitónak

milyet vettél?
haszáltad-e a lightscribeját?
hol vettél lightscribe lemezt hozzá?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Extraboy
Hali, ide johetnek az osszes velemenyek ill. eszrevetelek lightscribe meghajtokkal kapcsolatban. En most vettem egyet, nagyon meg vagyok vele elegedve. Nektek mi a velemenyetek?

← ElőzőOldal 2 / 2