61
Lightscribe meghajtok / velemenyek
-
szilvasi4 #61 Sziasztok!
Van egy LG GH22LS30 tipusú DVD íróm aminek tudnia kellene a
LightScribe írást ,de valami oknál fogva mégsem tudja. Valamikor gravíroztam is vele pár lemezt újkorában ,de egy ideje nem használtam. Mondhatnám új állapotban van még.
A következő infót találom a control panelon
Van valakinek valami ötlete mit lehetne tenni a funkció visszaszerzésére?
A választ előre is köszönöm! -
#60 Van Lightscribe lemez BD-ben is? -
k roy96 #59 semmi megoldás #58? -
k roy96 #58 Köszi, de ezt írja:
"Offsite linking is not allowed for this file
Please visit rpc1.org before attempting to download the file" -
#57 találtam egy fw-t az íródhoz. nézd meg, lehet segít, bár elvileg ez csak lemeztámogatást frissít. próba cseresznye... -
k roy96 #56 #52 senki??, mert nagyon fontos lenne -
#55 nem -
#54 Hali
Most vettem egy LabelFlash dvd írót!
És sajnos szomorúan tapasztaltam hogy LabelFlash dvd elég kevés van a piacon!!
És olyan kérdésem lenne hogy ezzel a dvd meghajtóval tudok-e LightScribe készíteni? -
k roy96 #53 valaki pls #52! -
k roy96 #52 Lefrissítettem a Firmware-t 1.02-re felraktam a azt ami kell ahhoz hogy elérhető legyen a lightscribe funkció, de a lightscribe control center se látja az írót meg a Nero Cover desinger se...
Valami megoldás? Előre is köszi -
#51 google -> firmware+dvd író márka -> enter... -
k roy96 #50 Nekem ez kellene, csak törölték -
#49 Szerintem nagyon jó, ilyenem volt a mostani előtt, a mostani is samsung LS író... nekem tökéletesen megfelelt az is és a mostani is. -
Justil #48 na, valaki? :) -
Justil #47 sziasztok!
http://href.hu/x/862s
erről mi a véleményetek? most szeretnék venni 1 lightscribeos dvd írót, ráadásul ami most van az még dual layer-t sem tud, így azért is fasza lenne. De nem nagyon vagyok otthon hardverben, így nem tudom jó -e, bár a Samsungban eddig nem csalódtam, telefon, meg hdd téren.
Azért az is jó lenne, ha megbízhatóan írna, mert jó lenne ha a vele írt audio cd-k nem akadnának a pio dj cd játszóiban. a mostani írómmal nem volt ilyen gond, de volt már olyanom ami ezen a téren gyengén muzsikált...
szóval mit gondoltok, ez amit belinkeltem jóféle?
előre is köszi minden segitséget! -
Master Cheaf #46 bocsesz rossz helyre írtam:D sry
-
Master Cheaf #45 Hello! egy (számomra) felettébb szokatlan dologban kérnék segítséget. a pc-mben 2 winyó van mindkettő fel van osztva 2 felé, tehát 4 meghajtóm van. ezek közül amikor meg akartam nyitni az eggyiket (nem rendszert tartalmazó) adott egy hibaüzenetet amiben kb az volt h a windows nem találja a ctfmon.exe programot és felkínálta a program helyének megadásának lehetőségét. nah most én voltam akkora barom h elkezdtem keresgélni és mivel nem találtam semmit gondoltam kipróbálom mi van ha másik progit adok meg (internet explorer), az eredmény az lett h most ha duplán kattintok erre a meghajtóra azonnal megnyílik ez explorer. a meghajtót egyébként jobbklikk/megnyitással meg bírom nyitni viszont ez a dolog nagyon zavar. ja és időközben megtaláltam a filet is amit a rendszer nem talált. mit tudok tenni ilyenkor? légyszi segítsetek -
Sajátgép #44 a labelflash-ről nem is beszéltem, tehát tudom miről beszélek, a LightScribe-ról! és azt is tudom, hogy ehez külön ilyen lemezt kell használni. és van is ilyen lemezem! a probléma ezzel nem oldódott meg. még mindíg nem enged Lightscribe lemez kezelő programot feltelepülni. pedig már kétszer frissítettem azt a rohadék, firmware-t. -
luigi62 #43 Aztán, ha még segithetek; Nyilván, amig nem a rajzolható felülettel teszitek az íróba a lemezt, addig men label-nek ill. Ls-nek látja őket. -
luigi62 #42 Az LS és a Labelflash két különböző lemezfelület, teheát a két író más technikával irja őket.
-
luigi62 #41 Hello.
Ajánlanám a SureThing CD DVD Labeler Deluxe nevű programot, egyébként a 8 feletti verziószámú NERO-kat próbáld, ha mindenáron NERO-val szeretnél írni, mármint lightscibet.
-
Sajátgép #40 szia. a páromnak,van egy Hp laptopja, és az Ls-os íróval rendelkezik. na persze azon a gépen gyárilag van fent a Hp-nak a Ls-software-e, és nem kell beletenni az íróba a lemezt, akkor is Látható, h Ls-os az írója. nemrég felraktam neki egy Nero-t és az is lemez nélkül elérhetővé tette a Ls-funkciót. Én próbáltam Firmware-t frissíteni, sikerült is, újraindítottam a gépet, és semmi. És egy Ls-software-t sem enged telepíteni. szóval ezt nem értem. -
#39 Nem tudom, mindenhol így van-e, de nekem Samsung-os íróm van, és a gép csak akkor észlel "Lightscribe" meghajtót, ha belerakom a LS-os lemezt "LS oldalával lefele", addig azt írja ki, hogy nem talál ls meghajtót, amint berakom máris felismeri. Nem tudom te hogy próbálod. -
#38 Hi. Nero pl... -
Sajátgép #37 sziasztok! ki tudja az LG GSA-H22L DvD- íróhoz melyik lightscribe-s program, vagy driver kell? szóval ,hogy tudok vele, LS-os lemezt írni, mert pl amit találtam LightSribe, software-t az nem akar feltelepülni, vagy nem talál ilyen írót, vagy nem tudom miért. szóval mit kell csinálni, hogy tudjak LightScribe-t írni, vagy égetni, vagy mittom én?? -
#36 Shurething vagy surething a neve nem emlékszem pontosan, én azt használtam :) -
#35 Melyik programmal lehet a legjobban tervezni ? meg égetni light scribeot ? -
Inquisitor #34 Aljas módon a nyomtatható lemezre nyomtatni lehet, égetni nem.
Lightscribe meg csak Lightscribe lemezzel működik ...
A Labelflash meg csak Labelflash lemezzel. Ki érti ezt? -
#33 Nemhinném. -
Brash #32 Szóval akkor printable lemezre is lehet lightscribe íróval "égetni"? :S -
#31 Azt hiszem EZ kell neked. Ez engedélyezi a lightscribe-ot. -
#30 akkor a printtabel cd-dvd kre nem égeti rá a mintát? -
#29 HEllosztok
vettem 1 asus dvd írot
ami light scribos nem kaptam hozzá szoftvert cask 1 nerot felrakom és amikor kiválasztom mit akkarok irni kijön hogy nem találja a szoftvert
egy ASUS quietrack dvd irom van
mit csináljak?? -
#28 Az a baj, hogy Lightsribe lemez kell. A Printable az asszem rendes nyomtatóval nyomtatható, vagy valami más eljárással, de biztos nem LightScribe.
Lightscribe -hoz Lightscribe lemez kell. -
rat42 #27 Ja és felraktamn a legújabb lightscribe drivert a lightscribe.com-ról.
Se Nero7 CoverDesigner-el, se a lightscribe.com-ról letöltött SureThing CD Labeler LightScribe Trial 5-el nem sikerül képet égetni, csak a HP lemezre! -
rat42 #26 Sziasztok! Please segítsetek.
Van egy olyan gondom, hogy vettem 1 hónapja egy Lightscribe-os DVD-írót.
Konkrétan Samsung SH-S182M, és most vettem hozzá 3 típusú nyersanyagot.
- HP CD-R 52x lightscribe
- Plextor DVD+R 16x "silver printable"
- Ridisc DVD+R Dual-layer 2,4x "printable"
A HP-ra sikerült írnom is, meg képet égetni, de a másik kettőre csak adatot tudok írni, képet égetni nem.
Mi lehet a baj, ha valaki tudja az légyszi tudassa, talán más okulására is!
Előre is Köszi!
-
Lolcsy #25 Sziasztok,egy olyan problémán van mint anno Lamase-nek
Akárhogyanis szeretném :D nem akarja meg csinalni a Light Scribe dvd re a mintát,mindig kiirja azt amit Őneki "2006. aug. 16. 13:53" hozzászolásában
Frimwaret frissitettem de igysem jo,mi lehet a gond?
Surething és Neroval probalkoztam,egyik sem jo,1hetes a dvd iro,LG
Hp dvd re akarok irni LightScribe 1.2 -8* -
DDE #24 Megoldva!
Sorry .. -
DDE #23 Hali!
Letöltöttem és feltelepítettem a LightScibre nevü progit. (Sajnos összekevertem a LabelFlash-el.) Sehogysem tudok megszabadulni tőle.
A legváratlanabb helyeken bukkan fel. Nincs uninstallja sem.
Nem tudjátok, hogy hogyan lehet tőle véglegesen megszabadulni? (A regedittel már átnyálaztam a gépet, és kiszedtem mindent amit találtam, de mégiscsak felbukkan néha-néha.)
-
#22 Akkor lesz ez jó amikor már sokszázezer féle szint is tud használni!