Dodge Challenger HEMI

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
lerántom ezt is, megnéztem a release név nélküli feliratot és a végére elcsúszik

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

LordVenom
Felirat: Vanishing Point (1971)(DivX-FRAGMENT)

Film: Vanishing Point

Nem túl jó minõség,de passzol a felirat,és bõven nézhetõ. De még nem néztem meg,csak belekukkantottam. <#vigyor2>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Met
melyik release a film és a felirat?

Met
<#nemtudom>

Basszus, én a rickem verzsönt kezdtem tölteni:S
az meg 144 megával kevesebb mint az uk edition:S..
Ez vajon a minõség miatt van?

Met
Igen de a film Vanishing Point (1971) UK edition (Divx) a felirat meg Vanishing Point (1971) (DivX-FRAGMENT), van még egy felirat release név nélkül, azzal még megnézem.
Zoolee, torrenten keresd

PLS, linkeet.

LordVenom
Egyszerû. Letöltöd a filmet,és külön letöltöd hozzá a feliratot. Épp tegnap tettem meg. <#vigyor2>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

PLS, linket PM be.

Met
letölöttem a filmet de nem találtam olyan release-t amihez van felirat :(

Én láttam már nagyon régen és nem kicsit vadászom a filmet! Ha megvan valakinek jelezze légyszi! Nagyon ott van a film!

Én láttam már nagyon régen és nem kicsit vadászom a filmet! Ha megvan valakinek jelezze légyszi! Nagyon ott van a film!

Az is szép....

Beast Machine
Chevy Camaro SS, egy méteres kilógó kompresszorral - the best ever.

...vágod?

Haggyá má'...
350 Le jável.....

Pucher
Akkor inkább Camaro................

GLORY GLORY MAN UNITED

ngcsnet
huh gratulálok ehhez az egészhez XD

dukes of hazzard powa!!
Boo Duke :D
Jessica Simpson <#worship>

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

whiskeyman
Nekem a Charger tetszik, abból is 69-es. like General Lee

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

NEm tom kerestem de nincs.
Na senki nem jön ???

hali
nincs meg vkinek a Vanishing Point (száguldás a semmibe?)
dvdn vagy aviban mind1..megköszönném!
Pmben értesítsen! Elõre is köszi!!

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Mér ???

aszizoli
Ne csodálkozz a pangáson.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

De azért írhatnátokm többen is.

Nem toom mért rondították el 1972 tõõl.
A 70 es az iggazzi.

Csabesz6
teccik nekem is a verda<#vigyor>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Na bakker fórum kihalt írjatok már !

Na mi ez a pangás ?????

Van valakinek kedve csinálni egy php - nuke-os oldalt amin lennénel videók meg minden ???
Már van hely az extrán!

CSak kérdeztem!!!

RatBaG
csak neked, csak itt, csak most:~19
korán kellett feküdni <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

Te hány éves vagy hogy 1:50 - kor írtad ezt ???

Naggyából senkit de ha parkolsz vele valahol az már számit!
Sõõt nem is keveset!

Meg aztán ha lehagysz valakit ki nem szarja le hogy milyen az eleje nem látja
!

RatBaG
ott hagynak?! benne ülök vazze <#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

Bucser
De úgysem az elejét látod mikor otthagynak vele szal az meg kit érdekel?:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LordVenom
Egyetértek.

Azon a képen olyan barracudás vagy mintha a challengernek le vették volna az elsõ borítót és csak úgy be vágták volna be a lámpákat!

Amúgy a többi profi munka!

JÓ lehet , hogy pusztítja a környezetet de ez van!

Nem akarok beleszólni semmilyen vitába fiúk, csak arra kérlek benneteket hogy tessék érvelni fikázás helyett. Én is amerikai autós vagyok, de szégyellem magam mikor valaki igy lejáratja ezt a témát.
RatBaG
én is charger fan vagyok de ez vhogy kicsit fura... fõleg az eleje, atöbbi ok <#vigyor>

Per Aspera Ad Inferi.

[Walaki]D`Lair
De azért egy mai modern változó szelepvezérlésû Euro4-es 16 szelepes Subaru motort ne hasonlítsál már össze egy 70-es évekbeli nyomórudas hengerenkénti 2 szelepes (szintén 16 szelepes) V8-assal...vajon mégis melyik a környezetbarátabb?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nem cserélnek ki benne semmit, csak más kipufogórendszerrel árulják európában, mert más a szabvány mint japánban...;)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Bucser
Én sem vagyok Green Peace-s és én is szeretem ezeket a verdákat (csak én Charger hívõ vagyok:D) De akkor sem kell tapló módon viselkedni.. "Csak az autóikat szeretem nem a gondolkodásmódjukat". És a 2-nek semmi köze egymáshoz... Attól, hogy szeretem ezt a benzinzabálót ez nem azt jelenti, hogyha lenne egy akkor mindenhova ezzel járnék egyrészt mert nehéz vele az 50-et tartani városon belül másrészt mert igenis érdekel kicsit a környezetem:D

PEACE:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

És most nem mindegy , hogy 700 vagy 900 év mulva pusztul ki a népesség?!
Egyszer úgy is meg fog történni.
Akiknek van ilyen verdályuk majd pont a környezet szennezésre fognak elõsször gondolni!<#idiota>

Ez itt nem a "green peace" topic -ja.

Bucser
"Na akkor el árulok valamit szarok a környezetre és a levegõre .(minek vannak a növények???)

Ez olyan mint az iskolában ott van a semét és velünk szedetik fel .(mire van a takarító???)"

Talán azért kell felvenni a szemetet, mert igényes vagy? és nem egy magad alá vizelõs? A takarítónõt sem azért fizetik hogy utannad takarítson, hanem hogy tisztán tartsa az intézményt úgyhogy vidd el a szemetet a szemetesig. Nem fog leesni a gyûrû az ujjadról.

Az elsõ dologra pedig csak annyit: a Növények nem a szénmonoxidot alakítják hanem a széndioxidot amit kilélegzel.. a gond pont a szénmonoxiddal van és hogy az ilyen kazánok ontják magukból a szart... És a növény nem lesz életképes hogyha az olajos füst ami ezekbõl még hátul ki tud jönni (mert jön ám rendesen mert abszolút nem tökéletes az égési folyamat ezekben az autókban) rárakódik a levelekre. Nem attól leszel kemény gyerek hogy szarsz a környezetedre és taplólparaszt módjára viselkedsz mikor egy értelmes mondatot nem vagy képes leírni magyarul...

Azé , hogy takarítsák a levegõt!

csm
"minek vannak a növények?" <#idiota>

BMW 325 iX Rallye Car :)

Meg aztán ezek az ujj verdák mind GÉPPEL készülnek azokat meg kézzel heggesztették meg rakták össze!<#eljen><#ravasz1>

Na akkor el árulok valamit szarok a környezetre és a levegõre .(minek vannak a növények???)

Ez olyan mint az iskolában ott van a semét és velünk szedetik fel .(mire van a takarító???)

Aztán azér kell mer szép és erõs !
És 1-1 -ig mindnek szép a hangra !!!

És egy ilyan gép simán ott haggya a japcsi gépeket.

Nézd meg a 70. hsz -t

(illyan szépen nem fog 1 japán verda se ki nézni!!!(ezt garantálom))

Na meg aztán a subaru is 280-320 LE és abban a mostani eu. hülyeségek miatt úgy is ki cserélnak 1-2 dolgot mert az nem felel meg az eus szabványnak!<#idiota>

És challengert akár mikor be hozhatnék mert old timerekre nem vonatkozik !

RatBaG
kinek a pap, kinek a papné. én csípem a japán gépeket is (na meg az európai márkákat), de a favorit a 60-as 70-es évek amcsi verdái <#vigyor3>

Per Aspera Ad Inferi.

Oldal 1 / 3Következő →