3334
-
Metra ElecTrick #331 Eőnyös kép a Hamann BMW Z4 M Roadsterről -
#330 DanielT az embered ;) -
#329 316i E46 os BMW hez keresek magyar leírást! Szerintetek van? Köszönöm a segítséget előre is -
#328 elég szép! -
#327 Éljen a kedvenc az M6-os BMW-az autók királya -
#326 Hello!
Keresek E46-os BMW-hez 2db külső visszapillantó tükröt.
De mivel én finnyás vagyok nekem nem jó akármilyen tükör :)
Legyen Indexes, Fűthető, Motoros, és Motorosan behajtható.
Ha valaki tud olyan helyet vagy embert ahol vagy akitől be tudom szerezni, akkor az szóljon legyen szíves!
üdv
Sland -
#325 Amíg nincs M3 ez is megteszi:
-
#324 Tető-lenyílás
A kép jobb felső sarkában lévő "next photo"-t kell nyomogatni :D -
#323 Feltolt tetővel:
SZVSZ télleg jobban néz ki a sima hardtop:
-
#322 Mikor jön az új M3? Arra leszek igazából kíváncsi :) -
JYeti #321 Hááát.. lehet. A külsőről majd nyilatkozom, ha látok egyet -
#320 Egy BMW kategóriájú autóban ezek a problémák nem léteznek. Csomagtér még bőven marad több mint 250 liter lenyitott tetőnél is, a tető könnyű lesz, mert van pénz jó anyagokra, a designnal meg a képeken is látható, hogy semmi gond nincs, felcsukott tetővel is csodálatos lesz. -
JYeti #319 Egy CC túl sok kompromisszumot hord magában, felhúzott tetővel a sportosságnak nuku a nehéz tető miatt, behúzottal pedig gyakorlatilag nincs csomagtartó. A másik, hogy a CC karakter miatt szét kell darabolniuk az egész kocsit (hátul), ami szvsz nem egészen harmónikus. -
#318 Mert rohadtul jó. -
JYeti #317 Miért kell a BMWnek is CCt csinálnia ? -
-
#315 -
JYeti #314 Eszméletlen jók ezek a kocsik, nem vágom, miért nem vitték tovább a modelleket -
1200bpm #313 -
1200bpm #312 Egy kis érdekesség:
-
Sziasztok ,bocs a spamért eladó a bmw e36 m3 am. Ha érdekel valakit 1.9 től kezdődik itt meg lehet nézni.http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=834158&command=ugras&screenwidth=1024 -
#310 Jah csak lementeni nem lehet,de utallom azt az oldalt!!
Lattam uj E92 coupe-t hezusom bmw mar megint DURVAT alkotott!!! -
JYeti #309 BMW 1978ból
-
#308 sztem elegáns, de inkább a 2001 előtti BMW-ket idézi ez az egyszerűbben elegáns stílus :DDD -
#307 valakinek van kedve összedobni egy igényesebb BMW bannert? mert szerintem az enyém ez a fekete alapon egy BMW logo eléggé hát hogy is mondjam...igénytelen! :D rábízom az alkotóra,hogy mit szeretne csinálni! aztán meglátjuk milyen lesz, persze nem kötelező, tőlem maradhat a régi is, csak gondoltam lehet jobb lenne egy új banner! :) -
#306 épp most néztem a WTTC-ben, hogy ott nagyon tetszik a hátsó lámpa. Nekem se tetszett a feneke, de most már nem zavar, egész jó -
#305 Hát, szubjektív :) -
#304 atyavilág de gyönyörű! -
JYeti #303 Miért ilyen szép ez az autó.. ?
-
#302 Kívülről se rossz. -
#301 M5 gyorsulás First Person nézetben.
Arghhh, milyen hangja van... -
#300 Én már megbarátkoztam a hátuljával. Sőt, élőben kifejezetten tetszik. (tudom, perverz vagyok:) -
#299 1 éve megfotosoppoltam, hogy ilyennek kéne lennie gyárilag!
Sebaj, most, hogy már lehet hozzá kapni elhárult az akadály, hogy majd E90 re újítsak :) Eddig rosszul lettem a hátuljától és egy ilyen "apróság" óriási változást okozott!
Gyári:
Valszeg a gyár is rájött mert a versenyautó verzión már ilyen a hátsó lámpa! -
#298 loool, odabax... :) -
#297 M6 vs Gallardo -
#296 HEhh, ez rohadt jó :)
Még nem is láttam, M5 reklám-múvi. -
#295 www.youtube.com, keresőbe beírod hogy bmw m5 és voilá :) -
#294 Uj m5-rol videokat nemtud vki esetleg? -
#293 uhh -
#292 Jah csak legkozelebb ilyenhez varni kell bizonyos km-t hogy engedje,ezert nembirnam ki!! :PPPPPPPP