3334
-
#371 NAGYON jó kép... -
#370 egyetértek tulajdonképpen, de ha megteheti az ember, inkább jár ilyennel,mint mondjuk egy Z3-mal, nem? ;) -
#369 Lol, ez nagyon nagy :DDDD -
Doma #368
-
DJ BP #367 de a mi útjainkon szanaszét rázod, meg a coupé merevségét nem tudja visszaadni+ még nhezebb is. Kabriónak elég egy olcsóbb is, úgyse száguldozásra jó -
#366 hááát....nyáron nincs jobb mint egy ilyen kabrió :)
és amilyen éghajlat van az elmúlt években, bőven van idő kihasználni ;)
és egy hard top-pal még télen is használhatod (ha van szíved, meg merszed) -
blackgamer #365 BMW 335i Coupe Test Drive -
#364 Igen arra, ami a most wanted boritojan van, oylan kéne nekem, e nem a játékbeli hanem ami előben van :SS -
#363 nem értem mire gondolsz, de erre? -
#362 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy az NFS: Most Wantedben lévő BMW-nek van-e a valóságbeli képe? -
JYeti #361 Jaja, én is inkább a coupékat csípem -
DJ BP #360 bár én coupé-párti vagyok, jól néz ki, de magamnak nem kéne cabrió -
-
DJ BP #358 mondjuk 325-nél bőven csalhat 15-20-at az óra :)), és úgy már hihető :) -
#357 én ültem gyáriba az 270km/h nál tilt addig folyamatosan gyorsult!
ez 300 felett már elég lassan,de azér megyeget :) -
DJ BP #356 Hát megnézném mennyit eszik ilyenkor :))) Amúgy biztos igaz az a 330? Tudom elektronika nélül, de elég simán, mondhatni túl simán elérte. Lehet sokat csalt az az óra :) -
#355 Bmw M6 0-330 km/h -ra -
#354 neem, csak ráismerni :D -
Zséé #353 Tán gond? :)
vagy mivan? :D -
#352 photoshop powa :D -
#351 Sirály, mehet be! -
JYeti #350 elég királyos -
#349 tetszik! -
Zséé #348 Unatkoztam és csináltam ide egy banner szerűséget :)
-
#347 Így nem látszik a fekete füst, ami a kipufogókon távozik előzéseknél :D -
#346 Ez nagyon fekete... Felnije szebb lenne ezustben szvsz.
-
bimmerteam #345 Hello!
Nezzetek be hozzank ha van kedvetek BMW minden mennyisegben: BIMMERTEAM.HU fórum, galéria, hírek, tesztek, videók. -
#344 Az egyetlen dízel amit elfogadnék :D
BMW 535d by Hamann
-350 horsepower diesel
-Aerodynamic elements for vehicles with M aerodynamics package
-Diesel tuning up to 350 HP; 660 Nm torque
-Different wheel designs, 20-inch and lowering kit
-Interior finishing with sport steering wheel, aluminum parts and carbon.
In the first phase, the tuner increases power to 319 HP/235 kW. The maximum torque of 630 Nm makes it possible to get impressive in-gear performance figures. The limousine can make the sprint from 0-100 km/h in 5.9 seconds instead of the standard 6.5 seconds (add 0.1 s for the estate model). The top speed – HAMANN removes the Vmax governor – increases to 267 km/h. In a second phase (sports version), the 3-litre straight-six engine with a register turbocharger achieves an unbelievable 350 HP/257 kW and applies a titanic 660 Nm to the crankshaft. The acceleration values then improve once again by one-tenth of a second. The resulting 276 km/h is enough to drive one or two sports car drivers to despair. Don’t forget, we’re talking about a diesel! -
#343 kíváncsi leszek hogyan fog kinézni! :) -
JYeti #342 Nyílván jobb lesz :P Tekintve, hogy ugyanez a karosszéria M kivitelben -
#341 nem rossz de az új M3 jobb lesz -
JYeti #340 Csoda ez az autó
-
#339 Ja. Szétesik mint a szar 40km/h felett. Ne vegyél. LOL. -
toretto r34 #338 Most akarok venni egy 320i-t egy srác azt mondta hogy ne vegyem meg mert ha meghajtom könnyen hajtokaros lessz.Ti hallotatok ilytn esetekről? -
JYeti #337 -
#336 elég szép darab...hátulról -
#335 -
#334 Még mindig ez a kérdés:316i E46 os BMW hez keresek magyar leírást! Szerintetek van? Köszönöm a segítséget előre is! DanielT nem tudott sajna segíteni:(
Kérlek titeket! -
JYeti #333
Ki szerint szép ? -