3334
-
Shader #2051 Sziasztok! Tudnátok mondani nekem egy megbízható BMW szervizt Pesten? Nagyon nagy szükségem lenne rá. Előre is köszönöm. -
#2050 -
Hopi69 #2049 Sziasztok!
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erősítők, mélyládák, hangszórók, kiegészítők, xenon, tolatóradar, navi, stb.
Továbbá auóspecifikus multimédiás fejegységek ugyanitt!!
www.zselehifi.hu -
#2048 November 23.-án este 8-kor mutatják be az új 5-ös BMW-t! Hát kíváncsi vagyok...
-
#2047 Nem, ez még egy korai modell :) -
#2046 Hátul nagyok az illesztési hézagok. Törve volt? :) -
#2045 Kész a 745i-m! :D
-
#2044 Így épül az m3-as pályaótó:D -
NYÁD!:D -
#2042 sporolj rá:) -
#2041 Kivételesen köszi! :) -
#2040 Kivételesen gyönyörű darab, gratulálok hozzá! -
#2039 megkéne venni:P -
#2038 Új 3 masok fehér be nagyon szépek:) -
MaRee #2037 Telefonnal csináltam őket, sry ha fos a minőség bedöglött a fényképező!:D
Köszi :) -
#2036 Profi fotós vagy
Jók a felnik! -
MaRee #2035 Nem kombi, csak nem votl időm több képet feltölteni :) Itt van mégegy:
kép -
#2034 Levágtad a kombi seggét? ;) -
MaRee #2033 Na hát ez így nem sikerült, úgyhogy link.Remélem így már jó lesz. -
MaRee #2032 Akkor itt az én "kis" kedvencem is :)
-
#2031 rákoskeresztúron -
#2030 ígyvettem és így tetszik:P -
#2029 Nagyon szép, de a szokásos problémám van vele: a fekete BMW vesék :) Neked így tetszik, vagy így vetted? -
#2028 enyim:P
-
#2027 összefutottam a kocsim ikertesójával a ProeX-nél:)
/ebben mondjuk V8 van:) /
-
#2026 pedig tök jól néz ki. -
#2025 Sry, E34... -
#2024 BMW E35 M5 Convertible.
Aki furcsán néz rá az nem hülye: soha nem került forgalmazásba. Ezt a példányt az 1989 Genevai autóshowra építették, de 1 héttel a bemutató előtt lelőtték a projektet. Most van az 5-ös BMW 25. szülinapja, ezért mutatták most meg a nagyvilágnak :)
-
#2023 Köszönöm! Minden titok :) Egyébként 83-tól első tulaj Magyarországon, egy faluból vettem, ahogy a mesében :) -
#2022 Szia! gratulálok a kocsihoz!Privátba nincs kedved írni egy-két infót a kocsiról?hol vetted,tulaja,bármi érdekel:D:D
Egyszer kéne csinálni egy kis bmw találkát. -
#2021 ezdeqrvajó!:) -
#2020 m3 -
#2019 nekem a régebbi oldtimerhez kozel allo bmwkbol az e24es szeria ami mindenkepp favorit.majd ha megtehetem 2. autokent beszerzek egy 635CSIt:) -
#2018 gyönyörű, nagyon patent állapotban van használd egészséggel, és sok balesetmentes kilométert hozzá
majd én is mutatok valamit (nem nehéz kitalálni, hogy mit ), ha szebb lesz az idő, és lehet fotózni. -
#2017 Ezigen!Nagyon szép darab!Gratulálok hozzá:) -
#2016 mobile.de az egyetlen esélyed... -
#2015 Köszi! Szárazon ilyen :) Az E46 a mindennapos autó, ez ünneplős :) A motorja szépen dohog, szinte V8 fíling :DDD -
#2014 grat nagyon patika!az egész szép,de a csomagtéren ámultam legjobban:)szárazon ilyen a fénye vagy még vizes volt?e46ost eladtad?motorja szépen szol?
hirtelen ennyi kérdésem van:)
-
#2013 Kemény feladat az biztos. A németbe mászkálás fárasztó és drága, a honosítás macera és bosszantóan drága, de mégis az egyedüli esély egy megfelelő darab kifogására. Vannak 60-80 ezer km-et futott példányok is, persze ha nagyon leszűkíted a 2 ezres mocira a választást, akkor még tovább tarthat a keresés.
-
#2012 Én is keresek egy ideje egy szalonállapotú E30-at (lehetőleg fekete/szürke sedan, 2k-s sorhat), de vagy szét vannak taposva, vagy boyracer sztájlban szét vannak barmolva, vagy mindkettő. Igazából tudom, hogy némethonban lenne érdemes szétnézni, de ódzkodok a behozataltól, de a szlovák rendszám sem kecsegtet, szóval marad a nézelődés.