BMW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
Részecskegyorsító.
Az M TwinPower Turbo motor a BMW X5 M-ben.

Világpremier: amint Ön beindítja a rendkívül hatékony EU5 erõforrást, világossá válik, hogy az elsõ, 555 lóerõs M TwinPower Turbo motor nemcsak papíron meggyõzõ. 126 lóerõs literteljesítménye új mércét állít, míg szabadalmaztatott egyesített kipufogó-leömlõ csöve és két Twin Scroll turbófeltöltõje maximális erõleadást, valamint optimális gázáramlást biztosít. Emiatt az M TwinPower Turbo egység turbófeltöltõje gyorsabban pörög fel, mint bármely más motoré. Mivel a 680 Nm-es nyomaték különösen nagy fordulatszám-tartományban, 1500-tól 5650-es percenkénti fordulatszámig állandó marad, ez egy ámulatba ejtõen ütõképes erõforrás.

amúgy ahogy elnézem az új HD új BMW 5-ös képeket

TwinPowerTurbo motor van némelyikben

BMW TwinPower Turbo V8 engine
in the BMW 550i.

Ability: with the eight-cylinder petrol engine in the BMW 550i you can exploit 300 kW (407 hp) or simply enjoy an impressive 600 Nm as of 1,750 rpm. So what is the secret of the effortless short bursts?

It is the turbochargers in the V between the cylinders. The special, compact design shortens exhaust paths to provide direct responsiveness. The 5.0 seconds in which the BMW 550i accelerates from 0 to 100 km/h are as impressive as the engine's ability to turn any touch of the accelerator into immediate acceleration at any time.

When it comes to utilising energy efficiently, the BMW 5 Series Sedan holds the key: precision. With each combustion process, the piezo injectors pump fuel into the combustion chambers at 200 bar with 400 Nm of pure power being delivered to the crankshaft. It's incredible how so little fuel can manifest itself into so much power.

Now you can accelerate at any time and never have to worry about high levels of fuel consumption.

http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/5series/sedan/2010/showroom/engines/8_cylinder_petrol_engine.html

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Nehez Magyarorszagon BMW tulajnak lenni. Miota itthon vagyok engem is tobb alkalommal ert kellemetlen meglepetes a 3-asom miatt. Az elmeny amit ad es a pozitiv visszajelzesek miatt tartom meg. Remelem hasonlokepp gondolod es tulteszed magad rajt.
chicco
oszinte reszvetem.Ha ez vigasztal nekem detto hasonlo tortent Angliaban.Feka gyerek volt .Elkaptuk de ott o nem aludt este inkabb sirt.

MaSzKa

DanielT
Nem semmi élmény lehet 😄
pajti

norbi56
Hát ez se mai darab😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

MaSzKa

MaSzKa
elméletileg BMW Isatis Concept Car

[HUN]Crassus
mennyi ló!😄

http://www.youtube.com/watch?v=TJr0fxZE50w&feature=related

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

GhostRider1
<#idiota>

&#9733;

[HUN]Crassus
:S(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MaSzKa
ez nem ló hanem szamár

GhostRider1
1

&#9733;

Hány lóerõs? <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MaSzKa

Értem, köszi 😞 A szeme sülne ki az ilyennek ....

DanielT
Ha kikalapálják+festik akkor 30 ezer körül.
Na b*sszameg úgytûnik most ránkjár a rúd, belementek a kocsimba!
K*rva ideges vagyok, leparkoltam egy lakótelepen és mire vissza megyekez vár.... Persze egy rendszámot vagy egy cetlit hogy SRY nem hagyott volna, bírom az ilyen gerinces embereket..!
Szerintetek mennyibe fog kerülni nagyjából? :S

MaSzKa
szerintem valami bodzatermelõ zsivány tücsök volt

😞

DanielT
Büdös férgek. Ne idegesítsd magad, keress gyorsan rá egy másikat és próbáld elfelejteni.
van kép pár oldallal arrébb Crasus hozzászóló
Hát bizony a kurva anyját az ilyennek, de hát vannak ilyenek.
Nekem a jobb elsõ dísztárcsámat lopták le, hát köszi 😄
Amúgy egy-két képet dobhatnál a járgányról, kiváncsi vagyok 😊

Szevasztok!

Szörnyû dolog történt velem tegnapm este komolyan mondom szinte sírok!!!
Este alszom viszonylag korán lefeküdtem,mert 6-ra mentem volna dolgozni.HAllom csöngetnek ,azthittem álmodom,de csak nyomja valaki a csengõt...felkapok egy gatyát kimegyek 2 rendõr áll az ajtóban és mondják enyém-e a xyz rendszámû BMW....mondom igen mi a baj?
Valaki a szomszéd házból kihívta õket,hogy egy ember odament és lefeszítette az Mtech2 hátsó szárnyamat és elfutott vele!Nem voltak messze a rendõrök mentek 3-4 kört a lakótelepen,de mondanom se kell nemtalálták meg sajnos.......nagyon rendes rendõrök voltak amúgy 2 csaj/meg egy fickó......
a spoilert egyszerûen kitépték a csomagtartóról........1000% ra veszem,hogy egy másik BMW tulaj volt vagy valami ismerõse,mert nem hiszem el,hogy ez egy qrvára gyakori dolog lenne amit simán ellehet adni! Biztos valakinek a saját vagy a haverja kocsijára kellett!
SZétbaszott az ideg és szétbasz most is,hogy lehet valaki ekkora féreg.....ott állt a kocsi gyönyörûen lemosva tegnap 18 éves gép hibátlan full gyári mtech 2 állapotban lámpák kivételével/ledes meg kristály hátul amit én cseréltem/
Köszönnek,újúkkal jelzik más BMW-sek,sõt más autósok,gyalogosok/megálló mellett álltam lámpánál jött oda gyalogos gratulálni/ úton útfélen milyen szép a kocsi! Hogyan létezik ekkora köcsög szemétláda,hogy ilyen paraszt módon ellop valamit??
Totálisan kész vagyok semmit nem aludtam tegnapról mára........
Néztem a neten 15-20 ezer forintért minden 2. tunningos cég csinál ilyen szárnyat MIÉRT MIÉRT ÉS MIÉRT kellett ilyen módon lerongálni azt a szép kocsit??
Ui:nem állok senki helyére nem kötözködöm egyszóval senkivel nincs konfliktus,hogy bosszúból visszarongáljanak....nagyon szarul esik ami történt!

bocs,hogy leírtam ide,de muszály beszélnem róla........
MaSzKa

MaSzKa

GhostRider1

&#9733;

Daniel BMW

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

MaSzKa
sztem ronda

de remélem sikeresek lesznek megint

GhostRider1

&#9733;

GhostRider1

&#9733;

MaSzKa

MaSzKa
a rendszámtáblában a feliratok nem stimmelnek!%

MaSzKa
<#eljen>szépek

GregSB

SimaSuna
belelehet tenni....nagyobb átalakítás nélkül..mit nevezel anmnak?
próbálkozzatok 😊
MaSzKa
mindent elhisztek amit olvastok?

szerintem ez amerikai álhír

DanielT
Elsõre is jó volt az...

Viszont egy világ omlott össze bennem 😞 Na, jó, az talán mégsem, de jó kis legenda volt. Persze a hirdetés is lassan 90 éves, szóval a hagyomány benne van.
repülõgépekHEZ a BMW logoNAK, sry😊

Zizou5
Még nem gondolkodtam el rajta😄😄

hy vki nem tudja h egy bmw mocit és váltót bele lehetne tenni egy ladába nagyobb átalakítás nélkül??
SimaSuna
no comment
MaSzKa
1600ccm 😄 az nem BMW

Rádio navigácios E46 típushoz szeretnék egy frissített verziójú Európa térképet szerezni.Kaptam egy linket ami másnak bevált és 5,28 GB, de megszûnt vele a kapcsolat így nem tudom tõle megtudni, hogy õ, hogy használta azt mivel ezt mérete miatt DVD-re nem lehet kiírni így nem lehet beletenni sem. Valaki tudna megoldást mondani hogy hogyan írjam ki hogy elfogadja esetleg vagy tud e 2009-es évjáratú Európa térképet adni ?
Akár torrent linket vagy valamit amin keresztül megtudnám szerezni a frissített verziot.
shumika
Ezt hol álmodtad?? Használtautót nézd meg mielöt árrol írsz. A legolcsobb elfogadható állapotu E46.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Nekem most egy 318d-m van, 7 litert eszik kb. ha normálisan mész vele.Amúgy eladó, 2 millió körül.

MaSzKa
E46-ot 2 millióért jót szerintem nem kapsz
maximum rommátört összetákoltat vagy sufnituningosat

E36 320i-bõl 1 jó állapotú az 1.5 millió Ft
E46-bõl meg szerintem legalább 3millió

0ppika
Nem tudom ennyi pénzért kapsz-e, de erre is azt mondom hogy 6 hengernél kezdõdik...

http://epica.nl