BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akár az egész autó leégését is okozhatja
érdemes meggondolni, hogy kinek éri így meg
Kermi és Tüv ellenõrzött példányokat érdemes vásárolni
.de -re végzõdõ német weboldalakon érdemes nézegetni
pár éve linkeltem ide normális katalógust amiben igényesebbek vannak
és remélhetõleg német gyártmányok
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
megolvad pl az izzótól
párásodhat
nem tartós
nem karcálló
megrepedhet
kifakul
eléggé rossz minõségben készülnek
minõségi, igényes példányt nehéz találni, talán német tuning katalógusokban érdemes inkább megrendelni
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
és ezt a start gomb helyére hogy lehet berakni ? Köszke 😛
Y
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
link

hordok overált. Európa egyik legszebb, legjobb autóját
vezetem és rajtam kívül több ezer autótulaj tudja mire
gondolok,ha azt mondom M3. A fordulatszámmérõ
simán elhagyja a 8000-et és nem örülök, ha az
emberek összekeverik az Opel a BMW-vel. Büszkén
gondolok az E34 M5, E30 M3 legendákra és számos
más BMW típusra. Szeretem a BOSCH alkatrészeket,
a HELLA lámpát, a hátsókerék hajtást a sperr-difit és a
Soltvadkerti, Tököli talikat. Itt élek Európa szívében.
Száguldásban Mi vagyunk a császárok és igen is
a BMW MOTORSPORT-os autók vannak a
legközelebb az aszfalthoz!
BMW én így szeretlek! "
520i aut: vegyes: 9,5 város: 12,8 pálya: 7,5
520i man: vegyes: 9,1 város: 13 pálya: 6,8
520d man: vegyes: 6,1 város: 8,1 pálya: 5
520d automataba e39be ritka.😊 Egész Németországba 1et találtam, az meg ugyanezt irja.
Az egyik kollégám aki most jött vissza szabiról mondta,hogy másfél hete Erzsébeten a Vágóhíd utcai CBA-parkolójában látott egy sötét grafitszürke e30-ast és baszki FEKETE! hátsó szárny volt rajta pont mint az enyém amit ugye megfújtak! Sajnos késõn eszmélt,hogy felkellett volna írnia a rendszámot,de akinek ismerõs az jelezze!Szeretnék elbeszélgetni a tulajdonossal......honnan,mikor szerezte stb.
2 kollégám is lakik a környéken most megígérték azonnal felírják a rendszámot ha meglátják /onnan már csak 1 telefon a cím/ és nekem sem nagy kitérõ pár kanyart menni a környéken....hátha szerencsével járok.
Mint látjátok engem baszottul bosszant még mindíg és hiába rendeltem már utángyártott mûanyag szárnyat akkor is a végére akarok járni ki lehetett ekkora barbár és piti aki így megcsúfította a kocsimat!
Tegnap is rámvillogott egy L-es rendszámú! csõ új 7-es tulaj majd elismerõen intett jelezve fasza akocsi....hetente többször kapok ilyen pozitív elsimerést érthetetlen,hogy mégis rombolnak egyesek....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
http://www.youtube.com/watch?v=cmdoiKO0_8M&feature=fvw
http://autopult.hu/index.php/hirek/ujdonsagok/259-minden-az-uj-bmw-5-oes-kombirol-hivatalos-videoval
Ez pedig elég érdekes, lemértek egy új 530d-t a reptéren:
http://autopult.hu/index.php/barpult/blog/229-vezettuenk-st-le-is-mertuek-egy-uj-bmw-530d-t-auto-pult-blog
Az ORFK Körözési Alosztályának hivatalos adatai alapján Magyarországon az 1995 és 2001 között eltelt hat évben 22 db Magyarországon forgalomba helyezett, EWS-sel szerelt BMW-t loptak el. Ezek mintegy felét bizonyíthatóan úgy lopták el, hogy elõször betöréssel, vagy más módon ellopták a gyári kulcsot. Egy autóba beugrottak, amikor az járó motorral, nyitott ajtókkal állt, egyet pedig vásárlás színlelésével lovasítottak meg. Ezeket leszámítva 9 autó maradt, amiknek eltûnési körülményeirõl az ORFK-nak nem állt rendelkezésére információ.
1995 és 2001 között pontosan 2100 BMW személygépkocsit értékesített a Wallis Motor és márkakereskedõi hálózata. A 22 áldozat az összes BMW 1,05 %-a. Ha csak azokat a kocsikat nézzük, amiknek eltulajdonítási körülményeirõl nincs információnk, akkor az arány 0,43%. Ha azt vesszük, hogy bizonyíthatóan hány autót tulajdonítottak el a saját kulcsa nélkül, akkor ez a szám kerek 0.
http://epica.nl
Jó barátom, ha minden igaz, a hétvégén hozza el a 2008-as, fekete, M futómûves 530xd-jét, kíváncsi vagyok már rá nagyon. Bátyjának is ugyan ilyen van, ugyanez az évjárat, csak az teljes M technik és hófehér. Ezért is emeltem ki ezt a Pajzs dolgot, mert ha valaki, hát õ vigyáz a kocsijára, most egy V-ös Golfja van, mindig kívül-belül gyönyörûen ki volt pucolva, de a BMW-be már egy komolyabb védelmi rendszert is be akar építeni. Ha esetleg tudtok más, rablásbiztos megoldást, örülnék, ha megosztanátok.
Dobnál egy linket?😊
ehhez kapcsolatba meg csak annyit mondanek hogy ha valami rendszert kidobnak az emberisegert mindig legyartanak egy ellen dolgot hogy megvegyek majd a frissiteseket. Lehet nem eleg szepen fogalmaztam meg igy ejjel tajt. Ez marketing kemeny biznisz😊
Ez nem fizetett hirdetés, de attól még így van😊
nekem speciel nemtudják csak trailler elvinni a kocsit olyan okosságok vannak benne😛,de látod a spoiler lelopására nemvoltam felkészülve/és nem is lehet/😞
Komolyan kérdeztem😊
Bizonyára emlékzetek páran erre:
"Szevasztok!
Szörnyû dolog történt velem tegnapm este komolyan mondom szinte sírok!!!
Este alszom viszonylag korán lefeküdtem,mert 6-ra mentem volna dolgozni.HAllom csöngetnek ,azthittem álmodom,de csak nyomja valaki a csengõt...felkapok egy gatyát kimegyek 2 rendõr áll az ajtóban és mondják enyém-e a xyz rendszámû BMW....mondom igen mi a baj?
Valaki a szomszéd házból kihívta õket,hogy egy ember odament és lefeszítette az Mtech2 hátsó szárnyamat és elfutott vele!Nem voltak messze a rendõrök mentek 3-4 kört a lakótelepen,de mondanom se kell nemtalálták meg sajnos.......nagyon rendes rendõrök voltak amúgy 2 csaj/meg egy fickó......
a spoilert egyszerûen kitépték a csomagtartóról........1000% ra veszem,hogy egy másik BMW tulaj volt vagy valami ismerõse,mert nem hiszem el,hogy ez egy qrvára gyakori dolog lenne amit simán ellehet adni! Biztos valakinek a saját vagy a haverja kocsijára kellett!
SZétbaszott az ideg és szétbasz most is,hogy lehet valaki ekkora féreg.....ott állt a kocsi gyönyörûen lemosva tegnap 18 éves gép hibátlan full gyári mtech 2 állapotban lámpák kivételével/ledes meg kristály hátul amit én cseréltem/
Köszönnek,újúkkal jelzik más BMW-sek,sõt más autósok,gyalogosok/megálló mellett álltam lámpánál jött oda gyalogos gratulálni/ úton útfélen milyen szép a kocsi! Hogyan létezik ekkora köcsög szemétláda,hogy ilyen paraszt módon ellop valamit??
Totálisan kész vagyok semmit nem aludtam tegnapról mára........
Néztem a neten 15-20 ezer forintért minden 2. tunningos cég csinál ilyen szárnyat MIÉRT MIÉRT ÉS MIÉRT kellett ilyen módon lerongálni azt a szép kocsit??
Ui:nem állok senki helyére nem kötözködöm egyszóval senkivel nincs konfliktus,hogy bosszúból visszarongáljanak....nagyon szarul esik ami történt!
bocs,hogy leírtam ide,de muszáj beszélnem róla........"
Szóval kicsit utánna szaglásztattam és egy X. kerületi bûnbanda nyúlta le a cuccot akik használt alkatrészként értékesítették az én és más autókról a lakótelepeken lelopott cuccot!
Ez a banda pár napja lebukott és a X. kerületi kapitányságon várják a további fejleményeket!
Sajnos az én szárnyam nemvolt már náluk valakinek eladták.....
Ha esetleg itt van valaki akinek ismerõse vett a hetekben ilyen mtech szárnyat és van benne még jóérzés az kersessen meg!
Holnap megyek a XVII. kerületi rendõrségre és megkérdezem a rendõröket visszalehet-e szedni pénzt a tolvajoktól......
Amúgy most elég komolyan be lett védve a kocsim úgyhogy remélem a jövõben nem fogják szétlopni!
Remélem ti nem jártok így mint én!