1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#56 megtörtént -
#55 köszi -
#54 ezt a képet: http://www.sg.hu/galeria/10934268121143277824.jpg kéretik betenni bannernak ebbe a topicba -
#53 csak habzik a szája :P -
#52 MLL & MLSZ topicba keretik benezni, mert szegeny Szanics eseten, nincsen lelemeny :P
#1986 -
Monoton #51 #12641 a Real Madrid Fan Club ban!
Légyszíves valaki pillantson rá. Köszönöm! -
#50 Kosz.
Mar ideje volt, amugy is szvsz csak egy flame topic volt es az ilyeneknek nem sok ertelme van, mert csak a feszultseget szitja. -
#49 nah akkor már a gumiban is van :) -
#48 szevasz [Jakuza]
gondolkoztam már azon is, hogy törlöm azt topikot, mert tényleg nem való a sportba...de nem is rossz ötlet a gumiba rakni
köszönöm a figyelmességed, üdv gabber -
#47 Szerintem a melyik cspatot utalod siman mehetne a gumiszobaba, mert tobb benne a vulgaris szo, mint a csapatok neve. :P -
#46 oda szvsz nemfogsz kapni,mert az van a szabályzatban hogy minimum 500kommentnek kell lenni az adott topikban -
Zséé #45 igen -
#44 siófok topikba kérted? -
Zséé #43 remek... -
#42 általában nincs időkorláthoz kötve .... :) -
Zséé #41 De általában mennyi szokott lenni? 1 hét? -
#40 nincs időkorláthoz kötve -
Zséé #39 Helló! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a házigazdaság megítélése hány napig tart? Nem türelmetlenkedek, csak érdeklődöm... -
#38 jolene banolni ezt a gyereket mert oylan dolgokat ir amire muszályvok scunyán reagálni :}<} -
#37 :P -
#36 körülbelül ennyit vártam tőled -
#35 egyedűl ész nélkül csak te cselekedtél a Mr. Bozsik topikkal :P
nah viszlát -
#34 lásd kivel van dolgod konstruktív leszek
tegyetek ki topic nyitáshoz egy üzenetet, mit nem lehet nyitni egy adott gyűjtőbe, csak hogy egyértelmű legyen, ne csináljátok már ész nélkül -
#33 elmondtam már :P
mindek fűnek-fának nem nyitogatunk topikot -
#32 nincs érv ejtjük?:)) jaj anyám -
#31 akkor ezt most itt zárjuk le. -
#30 1)
szerintem bozsiknak köze lehetne még 10 másik topichoz ebben a gyújtőben..
2)
miért mi lenne ha lehetne személyekről topicot nyitni? ez a labdarúgás gyűjtő nem?:)))
-
#29 kérdésre kérdés: mi lenne itt, ha mindenki nyitogatna mindenkiről topikot?
amúgy meg Mr.Bozsiknak igen is sok köze van a Magyar Labdarúgó Szövetséghez -
Monoton #28 Anno Lothar Matthaus! /nem/ :DDDDDDDD -
#27 a labdarúgás topicban egy labdarúgással foglalkozó emberről nem lehet topicot nyitni külön? -
#26 :) hiába röhögsz én nem a te általad ajánlott topic acsarkodására voltam kiváncsi
hanem egy személlyel kapcsolatban voltam kiváncsi a vélemyénekre a labdarúgásban -
#25 mert ott az Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga topikja hozzá
és nyitogatás helyett illene keresőt használni
....vagy lehet nem tudod, hogy mi az a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Liga, de arról Én már nem tehetek -
Monoton #24 :DDDDDDDDD
én szóltam!! az ilyet az Mlsz & Mll topicban szoktuk tárgyalni!
és már két napja ez a téma! -
#23 árulja el vki miért kellett ezt törölni:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142627897
thx -
#22 "probléma esetén a topik címének és a hozzászólás számának megnevezésével reklamálj" -
#21 Oppika-t törölni lécci, thx -
#20 már megvan,szal már semmi:) -
#19 gábor,most az autó motorban ki a mod (már ha van)? -
Monoton #18 :DDDDDdd LOL -
R9 #17 ok, akkor írok az sg-nek 3-szorra :-)