1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Csesza #101 ha ez így folytatódik akkor a legkeresettebb topikok is a 3.oldalon lesznek és az első oldalon csak a foci "szerelmesei lesznek"... -
#100 jeleztem Punkernak, döntés az Ő kezében van -
#99 igyvan
orosz topik szerelmeseitől kezdve
fingjuk sincs a válogatottról,meg a csapatról.. -
Csesza #98 mondtam én hogy ezzel nem vagyok egyedűl, az olyan topikokat zárólni kéne amelyekben nincs semmi hasznos információ és lelkesedés az adott csapat iránt -
#97 beszéld meg az ottani topiklakókkal -
#96 ha én modi lennék nemhogy zárnám ezeket a direkt csak viccböl nyitott topikokat,de büntivel is jutalmaznám a hatalmas humorral ellátott topiknyitókat.. -
Csesza #95 engem személy szerint igen, de ha ez így folytatodik akkor ezzel nem csak én leszek egyedúl, sőt sztem már most sem vagyok ezzel egyedűl
de nem támadó hangnemben írtam az előző üzimet sem, csak szóltam mert ha ez így folytatódik akkor az alsőbögyörői roma válogatottnak is lesz topikja és ezek kicsit értelmetlenek sztem -
Monoton #94 zavar-e? -
Csesza #93 elszabadúltak a topiknyitó indulatok... -
#92 hello modik!
csináltam egy új bannert a Laziosoknak...valaki be tudná tenni? köszi előre is :)
-
#91 köszi :P -
#90 csoki Ákosz
nm -
#89 helló Gáborg
ezt a bannert kérném ide thx -
#88 Köszöntem szépen! -
#87 zsír a banner, már rakom is -
#86 Üdv!
Ezt a bannert szeretném, ide bekérni.
Persze csak Gabber beleegyezésével, mert olvastam a topikban, hogy folyamatban van egy általa készülő banner ebbe a topikba. :) -
#85 nincs mit
bár nem egy minőségi a banner -
#84 Ciao!
a Lazio topikba szeretném betetetni ezt a bannert!
-
#83 Wazzup 7 hamar távozott. -
#82 Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
:D -
#80 vegyél vissza mert repülsz -
#76 :DDddddd
megvan -
#74 pls gabber töröld ki az új gyerek reklámjait az Arsenal és a Bayern topicból is mer hihetetlen h minden topicba berakta a hülye reklámot :S -
#73 értettem :) -
#72 del -
#71 szevasz, bent, nincs mit -
#70 Üdv!
Egy modi betenné ezt a bannert ebbe a topikba?
Htx! -
#69 köszönöm! -
#68 megtörtént -
#67 hoppá,a labdarúgás fórumba nyitottam véletlenül egy régi focis játékok topicot,légyszi törölje vki! thx
a játékosok fórumába akartam! -
Monoton #66 így is jó Köszönöm! -
Monoton #65 #13258 a RM topityban kéretik törölni!
Köszönöm -
#64 mainevent nevű felhasználó a Chelsea topicban -
#63 figyu ne kattogj ezen, mert nem fő szempont a topiktörlés ha régi -
#62 Vajon :DD, legalább a dátumot aktualizálni :) -
#61 minek kéne törölni? -
#60 ezt nem lehetne törölni? :) -
#59 sztem Webbyy -re figyeljetek, reklámoz -
Monoton #58 hát ez LOL -
#57 lécci itt egy gyereket befosott egy kakit , lécci törölni #556