1757
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#673 del -
#672 Én is megköszönöm -
#671 Szia
most nézem, hogy egy 506pont x 614 pont -os képet linkeltél ide nekem. Tudod mit, akkor legyen az, hogy itt a moderátor topikban csak banner berakást lehet kérni és azt is csak úgy , ah a topiklakók már megbeszélték egymással.
üdv, gabber -
#670 Szia :)
Megtörtént, nincs mit.
üdv, gabber -
#669 Szia
Bannert szivesen berakok, de az üzenetmezővel most nem igazán szeretnék foglalkozni. De jövőhéten megcsinálom.
üdv, gabber -
karajjj #668 holla Gabber pajtás :D
ezt a képet kellene bannernek berakni a sevilla topikba
előre is köszi szépen -
#667 pontosbítok... a mezőbe, ahová éppen írunk... oda kéne a címer. -
#666 T. Moderátorok!
Ezt a címert: Sevilla FC betennétek a FC Sevilla nevű sg-s topikba?
Az lenne a legjobb, ha a címert a mezőbe tennétek!
Pls csináljátok meg. thx
Remélem jó helyen járok az ilyen üggyel. -
karajjj #665 elküldve!
köszi a segítséget Gabber -
#664 Szai Karajj
Kicsit sok volt a melóm az elmult pár hétben, így nem tudtam követni az itteni eseményeket. Kérlek dobd el megint a mélt a modimélre, aztán javasollak rá.
üdv, gabber -
karajjj #663 hello Gabber, a Lyon topik ügyében kb 3 hete írtam a mod-mailre, de még mindig nem kaptam választ, gondoltam rákérdezek, hogy akkor megkaphatom-e? -
Monoton #662 -
#661 ott a pont és a citromos nyalóka :P
hogy ez eddig nem jutott eszembe -
Csesza #660 franco nem akar hg lenni? szvsz ő lenne oda a legjobb -
#659 Szia
régen szeretted, akkor jól jött a házigazdaság, mostmár nem és menekülnél a jogoktól, ennyi (megértem). Még keresem azt a személyt, aki megfelelő lenne a jogra.
üdv, gabber -
DJ BP #658 Atletico Madrid topic házigazda jogáról szeretnék lemondani. (még DJ Bee18 nicknévvel szerepel, nem is használom új nevem óta) Átadni senkinek sem tudom, volt egy jelentkező, de a topic továbbra is züllik :), szóval komolytalan :)
-
#657 köszi szépen! :) -
#656 szia Peti, bent, nincs mit -
#655 Helló!
ezt a bannert ide be tudnátok tenni? :) -
#654 kössz
télleg?:A:D.sa.dasdasd -
#653 látom Te is rajtavagy :Ddddddddd -
#652 Huácsáá Istvánom
simán, gondolom rakjam is be ^^ -
#651 hell Gáborom!
Ez a banner , mehetne ebbe a topikba? -
#650 Köszönöm! -
#649 WWE pankráció bocsánat URL-t elrontottam elnézést -
#648 Bocsánat moderátorok hogy ezzel jövök de egy másik topicba a URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1087936753]WWE - Pankráció(régebben WWF)[/URL] bekellenet tenni 1 másik bannert ami a galériámba található csak nem én csináltam a topicot és a topicnyitó 3-4hónapja nem ír a topicba meg lehet-e úgy is oldani hogy betegyétek? -
#647 ideje lenne! -
#646 megtörtént. csak végre lenne már ON téma is abban a topikban. -
#645 bocs véletlenül töröltem a bannert a galériámból és így el tünt az evertonos topicból is a logo még 1x betennéd lécci elnézést!!! -
#644 kösz és a Banner műhelyeseknek köszönd! :P Kösz a bünti pontot:P -
#643 Szia
szép lett a banner, és beraktam
üdv -
#642 Sziasztok a Galériámból a képet lécci tegyétekbe Bannerként ebbe a topicba Előre is köszönöm! Sanyi -
#641 szia
egy éve ittvagy, szerintem próbáld meg. dobj egy mailt a modimélre: [email protected]
a banner meg bent.
üdv, gabber -
karajjj #640 szia Gabber
ezt a bannert légyszives rakd már be ebbe a topikba
ja és szeretném megkérdezni, hogy lehetnék-e a téma a házigazdája? mivel a jelenlegi már több mint egy éve nem lépett be -
#639 most már én is, úgy látszik csak meg kellett nézned :D -
#638 csácsá Istvánom
én látom -
#637 hell Gáborom,
megnéznéd mi a muteromért nem látom gyönyörű bannerunkat a PSE cuccban?
kössz -
#636 Szia
máris rakom, és köszi hogy ide beírtad -
#635 Helo Gábor:
ezt a bannert légyszi rakd be ide!
Köszi ;) -
Monoton #634 nahh komolyságot kérek köszönöm