Moderátor Figyelmébe!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
ja és miért nincs sárga fejléc????:ASDddd

akkor hogy fog lenni új banner? hogy lesz arégiúj link?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
minden banner megvan csak más lett a linkje

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
én pl: PSE-Chievo_angol topikban nem látom😮

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hunbasser
nem tûntek el,csak a háttér,meg ilyenek(ahol designolták a topikokat)

ReaL MaDRid x siempre

McFrost
Kedvesem!
Az összes banner eltûnt? Kell újat csinálni?

báttyó02
nm

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
srácok, ez nem beszélgetõs topik 😊
köszönöm a megértést

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mikérdés O_o

bant neki 😄:SA

REAL MADRID

hunbasser
már régóta tud kivágni 😊 pl R9 😊

ReaL MaDRid x siempre

DJ Bee18
most már ki is tudsz vágni? elõléptettek? 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
értetten ez a srác, egyszer már kértem, de nem értette meg

küldtem neki egy privátot, ha nem érti meg akkor kivágom

jahh épp akartam énis szólni

REAL MADRID

hunbasser
hunsport elkezdett egy reklámhullámba megint

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
na jóvan most már elég hogy az Inter toicban flémel!!Büntrit neki már!!
INTER

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

báttyó02
flémkeltés ugyebár?!..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fsgh
jó...de ha majd még párszor megismétli az már büntit fog érni?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
erre még nem igazán tudok büntit adni

hagyjátok egymást és megunja

fsgh
itt #5735

egyfolytában jön flémelni...eddig törölte Csesza, de most már elég belõle..

bizonyíték hogy régen is csinálta lejebb a képem (ebben a topicban #428 )

gabber_saviola
az jó lenne 😊

gabber_saviola
a te viselkedésed mellett, ne adj tanácsokat

megint töröltem eggyet

legközelebb nem törlöm...

Matthewpamer
bannold már ezt a kereskedõt

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

gabber_saviola
ha törölitek a kommenteket, akkor nem adhatok. és nem képet, hanem linket légyszives

te vótá 😄

fsgh
Plz adjanak neki még annyi fekiáltó jelet hogy végre bannolják...:

hunbasser
reklámnick...ez nem baj?

ReaL MaDRid x siempre

rakd be az aláírásodba és nem lesz problema 😄F

REAL MADRID

gabber_saviola
okés elhiszem, de weboldalt ne reklámozz itt az sg.hu-n. remélem ezt megérted

üdv

hunsport
A HUNSPORT RENDSZER HASZNÁLATÁÉRT NEM KELL FIZETNI!!!

Már mondtam, hogy a külföldi csapatok szurkolói oldalait szerkesztõknek INGYENES a használat!!!

gabber_saviola
ok go gumi

gabber_saviola
Aki nagyon beleéli magát a hunsportos dologba, azt óva intem, mivel körûlnéztem azon a szájton:

Nincs semmilyen kockázat!
50 nap pénz-visszafizetési garancia!
Ha nem vagy elégedett a weboldallal, akkor a szerzõdés megkötését követõ 50 napon belül indoklás nélkül visszakérheted a pénzed.

Mennyibe kerül a csapatnak?
Napi 228 forintért lehet a csapatnak saját weboldala! Ne feledd a szabadon értékesíthetõ felületet! Az alábbi árak akkor igazak, ha a reklámfelület nincs kiadva!

szal akkora reklám mint a ház, ha most nem, akkor pár hónap múlva úgy is fizetned kell

csm
vmelyik modi kitakarítaná ezt a topikot? vagy be is zárhatja mert nem nagyon akarnak normális emberek odaírni...
topik

BMW 325 iX Rallye Car :)

írt nekem, írtam neki hogy kérdezzen meg téged de ugylátom már megtörtént 😊

én engedélyeztem, remélem nem számít majd reklámnak...

píísz

gabber_saviola
ne-ne, mert ez már nagyon reklám, keresd meg PM-ben a házigazdákat ás ott ajánld fel az oldaladat.

hunsport
Akkor ne csináljam?
Csak oda rakom be ahol a házigazda engedélyezi.
???

gabber_saviola
viszont látom, hogy jópár topikba bekommenteltél így, ezt azért nem kéne

gabber_saviola
szevasz

Elég necces, de úgy gondolom, hogy nem. Amúgy egyszerübb lenne a házigazdákkal PM-ben felvenni a kapcsolatot.

további szép napot

hunsport
Hello!

Érdeklõdni szeretnék, hogy a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1102884804 #3797-hez hasonló egyszeri hozzászólásokkal vétek -e a forum rendje ellen?

StephenKing
Akkor vedd úgy hogy nemszóltam!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

mooo
mar pont toroltem a hozzaszolasat. :\
StephenKing
Benézhetnél ide:DVTK topik
az isi nevezetü tag folyamatosan flémel és szítja az indulatokat szerintem egy büntipontot megérne.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

gabber_saviola
FIGYELEM!
a Fociguru topik is átkerült a játékok fórumába, megköszönöm mindenki megértését.

üdv: gabber

gabber_saviola

melyik kommenteket nézzem?

az játék topik nem sport 😊

REAL MADRID

LasCar16
Fifa 07 topikban is Lkéne egy kis moderálás😛

#acm

gabber_saviola
neked is szép napot, bent és nincs mit

szép napot
ezt/769*180/szeretném,ha betennétek ide.
köcikee
gabber_saviola
ez itt nem a társaló, kérem a további részleteket pm-ben megtárgyalni
köszönöm

miccoli002
Ez is egy vélemény volt a sok közül!!!!!

McFrost
fölötted a kistársad megondta a lényeget...